از نظر من یه جمعه زمستونی خوب ، جمعه ایه که کنار اعضای خانواده آبگوشت با سبزی بخوری 

این سعادت خیلی کم نصیب من میشه ، اما همون کمش رو هم زیاد دوس دارم 

میدونم اکثر شما تو درست کردن آبگوشت استادید ،

اونایی که بلد نیستن هم تشریف بیارن تا یه دستور ساده بهشون بدم

باشد که این رسم خوشمزه جمعه ای فراموش نشود

در مورد مقدار مواد دست شما کاملا بازه ، اصلا هیچ مادرِ مادر بزرگی تو خونش ترازو نداشته که بشینه وزنی  ابگوشت بپزه

مقیاس کارشون مشت بوده ، اونوقت فکر کنید مشت من کجا مشت شما کجا !

خلاصه …. تو اندازه گیری راحت باشید

بسته به اینکه چقدر پرگوشت و پر نخود دوست دارید میتونید در اندازه ها دخل و تصرف کنید

مواد لازم :

نخود و لوبیا سفید

گوشت آبگوشتی

پیاز

سیب زمینی ریز

رب گوجه فرنگی

لیمو عمانی

نمک و فلفل و زردچوبه

روش کار :

نخود و لوبیا رو میشوییم و میذاریم یک شب خیس بخوره (که نفخ نکنیم):

سیب زمینی هارو هم میندازیم داخل آب که خوب خیس بخورن و کامل با اسکاچ میشوریمشون :

 

گوشت و پیاز و نخود لوبیا رو با آب زیاد میذاریم بپزه (قراره ۳ ساعت بپزه ):

وقتی ۴۵ دقیقه از پخت مونده بود ، اگه گوشت دنبه داشته ، دنبه رو از دیگ خارج میکنیم و میکوبیم :

و با زردچوبه تفت کوچولو میدیم :

و سیب زمینی های شسته رو میندازیم توی دیگ :

رب گوجه رو با نمک و فلفل و کمی روغن سرخ میکنیم :

لیمو عمانی رو هم با گوشتکوب خرد میکنیم و هسته و پوشال اضافشو جدا میکنیم :

حالا رب گوجه و لیمو و دنبه رو به دیگ اضافه میکنیم :

میشه چندتا لیمو عمانی رو با چنگال سوراخ کنیم و بندازیم روش :

میذاریم یک ربع جا بیفته بعد سرو میکنیم

مامانم عادت داره قبل از سرو آبگوشت رو نعنا داغ هم میکنه 

دیگه لازم به گفتن نیست ، آب رو با کمی نخود در کاسه ها میکشیم ،

بقیه گوشت و نخود و سیب زمینی رو هم با کمی نمک میکوبیم

من کنار نخودکوبیده ، از این دورچین تربچه  استفاده کردم :

امیدوارم بپزید و با چاشنی عشق نوش جان کنید

جمعه زمستونیتون گرمِ گرم

دسته بندی غذاهای ایرانی
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول