این آش ورژن تغییر یافته و بی دنگ و فنگ آش عباسعلی ،آش معروف کرمانشاهه
پدر من (آقا علی ) سالهاست که به سبک خودشون میپزند و جمعه های فصل سرد یا افطاری ها مهمون آش خوشمزشون هستیم
من که کلا با آش میونه خوبی نداشتم ، با این آش به خوردن آش علاقمند شدم ،
تغییر اساسی این آش نسبت به آش عباسعلی اصلی اینه که آب قلمه(که باهاش میونه خوبی ندارم) ازش حذف شده و بچه های بهونه گیری مثل منو به آش خوردن ترغیب میکنه
کلا آش ساده و بی دنگ و فنگیه و مواد لازمش اینهاست :
نخود : ۲ پیمانه
لوبیا قرمز : ۱ پیمانه
لوبیا چیتی : ۱ پیمانه
عدس : ۱ پیمانه
برنج نیم دانه : ۲ پیمانه
نمک ، فلفل ، زردچوبه، دارچین
پیاز درشت : ۳ عدد برای پیاز داغ
روش کار :
(متاسفانه من در موقع پخت نبودم و نتونستم واستون عکس بگیرم ، فقط توضیحات بابارو مینویسم واستون ، میدونم از پسش برمیاید )
شب قبل حبوبات را میشوییم و با آب کافی خیس میکنیم
(پدرم در خرید حبوبات تازه در فصلش و خیس کردن اونها دقت خاصی دارند ، توصیه میکنم برای داشتن اش خوشمزه حتما اینو رعایت کنید )
ابتدا آب نخود و لوبیای خیس خورده رو خالی میکنیم و با آب تازه فراوان میذاریم به مدت دو ساعت بپزه
بعد عدس را اضافه میکنیم و میذاریم یکساعت بپزه ، و با گوشتکوب داخل قابلمه میکوبیم که ۴۰% حبوبات له بشن
برنج رو اضافه میکنیم ، برنج که شکوفا شد و لعاب داد ، پیاز رو با ادویه ها و روغن زیاد داغ میکنیم ، دو سومش رو به آش اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم که روغن بندازه و با بقیه پیاز داغ تزیینش میکنیم و با نون تازه میل میکنیم :
تزییناتش مردونست !
ولی واقعا خوشمزست