این آش ورژن تغییر یافته و بی دنگ و فنگ آش عباسعلی ،آش معروف کرمانشاهه

پدر من (آقا علی ) سالهاست که به سبک خودشون میپزند و جمعه های فصل سرد یا افطاری ها مهمون آش خوشمزشون هستیم

 من که کلا با آش میونه خوبی نداشتم ، با این آش به خوردن آش علاقمند شدم ،

تغییر اساسی این آش نسبت به آش عباسعلی اصلی اینه که آب قلمه(که باهاش میونه خوبی ندارم) ازش حذف شده و بچه های بهونه گیری مثل منو به آش خوردن ترغیب میکنه 

کلا آش ساده و بی دنگ و فنگیه و مواد لازمش اینهاست :

نخود : ۲ پیمانه

لوبیا قرمز : ۱ پیمانه

لوبیا چیتی : ۱ پیمانه

عدس : ۱ پیمانه

برنج نیم دانه : ۲ پیمانه

نمک ، فلفل ، زردچوبه، دارچین

 پیاز درشت : ۳ عدد برای پیاز داغ

روش کار :

(متاسفانه من در موقع پخت نبودم و نتونستم واستون عکس بگیرم ، فقط توضیحات بابارو مینویسم واستون ، میدونم از پسش برمیاید )

شب قبل حبوبات را میشوییم و با آب کافی خیس میکنیم

(پدرم در خرید حبوبات تازه در فصلش و خیس کردن اونها دقت خاصی دارند ، توصیه میکنم برای داشتن اش خوشمزه حتما اینو رعایت کنید )

ابتدا آب نخود و لوبیای خیس خورده رو خالی میکنیم و با آب تازه فراوان میذاریم به مدت دو ساعت بپزه

بعد عدس را اضافه میکنیم و میذاریم یکساعت بپزه ، و با گوشتکوب داخل قابلمه میکوبیم که ۴۰% حبوبات له بشن

برنج رو اضافه میکنیم ، برنج که شکوفا شد و لعاب داد ، پیاز رو با ادویه ها و روغن زیاد داغ میکنیم ، دو سومش رو به آش اضافه میکنیم و شعله رو کم میکنیم که روغن بندازه و با بقیه پیاز داغ تزیینش میکنیم و با نون تازه میل میکنیم :

تزییناتش مردونست !

ولی واقعا خوشمزست

دسته بندی سوپ،آش
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول