یه آش ترش خوشمزه مناسب بهار

میتونه یه عصرونه خوشمزه یا به عنوان پیش غذا جزیی از سفره باشه

این آش مثل آش شله قلمکار یا رشته  نیست که کلی مهارت آشپزی بخواد تا جا بیفته، یک بطری دوغ ترش کافیه تا هرآشپزی بتونه یه آش و ماست خوشمززززززززززه بپزه :

مواد لازم :

دوغ ترش ترش : یک بطری

برنج ایرانی : یک و نیم پیمانه

لپه: یک پیمانه سر خالی

سبزی مخصوص آش ماست ۱ پیمانه   اگه نبود  این ترکیب :

(نصف پیمانه سبزی خورشتی +یک چهارم پیمانه سبزی دلمه +یک چهارم پیمانه جعفری)

پیاز داغ : ۱ قاشق سوپخوری

نعنا داغ : یک قاشق سوپخوری

سیر داغ ،پیاز داغ ، نعنا داغ ، ماست غلیظ : در صورت تمایل برای تزیین

روش کار:

برنج رو با آب گرم و نمک خیس کنید

لپه رو با آب زیاد بریزید توی زودپز بپزه

آب برنج رو که از قبل خیس کردید دور بریزید ، برنج با مقداری آب توی دیگ بزرگ بریزید بپزه

برنج که به حد له شدن رسید ، یک سوم دوغ رو بهش اضافه کنید و هم بزنید

(برای لعاب دادن بهتر میتونید در این مرحله با همزن دستی فرفره ای حسابی هم بزنید و له کنید )

سبزی آش رو اضافه کنید

نعنا داغ و پیاز داغ رو اضافه کنید (پیاز با زردچوبه زیاد تفت داده بشه که آش خوشرنگ و طعم تر بشه )

نصف بقیه دوغ رو اضافه کنید و بذارید با حرارت ملایم ظعم مواد به خورد هم بره تا وقتی لپه تو زودپز حســـــــــابی بپزه

در زودپز رو که باز کردید لپه رو تو صافی بریزید و بدون آب به دیگ آش اضافه کنید

اینجا اگه غلظت آش به نظرتون زیاد بود ، هرقدر که مایلید از  دوغ باقی مونده اضافه کنید

نمک آش رو به سلیقه خودتون میزان کنید (معمولا نمک نمیخواد )

حاضره !

حالا برای تزیین از سیر داغ و نعنا داغ و ماست غلیظ همزده (نه کشک) استفاده کنید

برای اون طرح وسط کار ، اینجوری عمل کنید:

دسته بندی سوپ،آش

2 نظر برای این مطلب تاکنون

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول