یه ورژنی از غذاهایی که با بادمجون و کشک درست میشه هست که حبوبات داره ، مثل همینی که میخوام امروز یادتون بدم ، اینارو دوتا از عمه جونام هرکدوم به یک روش و خاله جونم به یک روش دیگه میپزه ، خلاصه دریای تنوعه دستورش ، منم طبق معمول خودم راحت ترین مدلو انتخاب کردم ،که اتفاقا بسیار خوشمزه هم شد ،بریم بپزیمش، باشد که از آشپزی لذت ببریم

مواد لازم :

بادمجان قلمی: ۲ عدد

کشک: ۲ -۳ قاشق سوپخوری

نخود و لوبیا سفید : جمعا یک پیمانه سرخالی

عدس آشی : نصف پیمانه

گوشت : ۲۰۰ گرم

بلغور : یک قاشق سوپخوری

پیاز : ۲ عدد متوسط رو به کوچک!

برگ بو : ۱ عدد

چوب دارچین : ۲ سانت

فلفل سیاه،زیره سیاه ، نمک

روغن

روش کار : 

نخود و لوبیارو از شب قبل خیس میکنیم و هرموقع یادمون افتاد آبشم عوض میکنیم ،این کمک میکنه بعد از خوردن آش احساس نکنیم تانک ذوالفقاریم و سبک و راحت و بدون نفخ باشیم

برای پخت آش۲-۳ ساعت زمان درنظر بگیرید، پس نخود و لوبیا تو آبه تا ۲ ساعت قبل از نهار ، که آبشو عوض میکنیم و با یک لیتر آب میذاریمشون با در بسته بپزن

بلغور رو هم با نصف استکان آب خیس میکنیم:

همزمان یکی از پیازهارو پند تکه درشت میکنیم و با گوشت تفت میدیم (پس زردچوبه نزدیم)،من معمولا گوشتو مستقیم از فریزر میندازم توی تابه ،بهداشتی تره :

وقتی رنگ گوشت مثل گوشت پخته شد،تفت خورده و با دو لیوان آب و یک برگ بو و چوب دارچین و چندتا فلفل سیاه و نصف ق چ نمک میذاریم توی زودپز بپزه :

(برای زودپز ۱ ساعت و برای قابلمه ۳ ساعت زمان پخت درنظر بگیرید)

بادمجونهارو پوست میگیریم و حلقه میکنیم ، نمک میپاشیم و میذاریم کنار تا تلخیشون بره

 و میریم دنبال زندگیمون تا یکساعت دیگه

بعد از یکساعت زودپز رو خاموش میکنیم ، عدس آشی رو به حبوبات در حال پخت اضافه میکنیم ،

زودپز محترم که از سوت زدن افتاد درشو باز میکنیم ، گوشت پخته :

حالا بادمجونها رو سرخ میکنیم

، عدس آشی که به حبوبات درحال پخت اضافه کردیم هم نیم ساعته پخته ، یکی ازنخودها رو میچشیم ،اگه تقریبا پخته ، میتونیم کشک و بلغور و گوشت پخته رو با آبش اضافه کنیم :

تا پای گاز هستید،اونیکی پیاز رو هم تبدیل به پیازداغ کنید،کمی زرچوبه و زیره و فلفل سیاه بهش بزنید

بادمجونها رو ده دقیقه قبل از سرو به آش اضافه کنید،شعله رو کاملا ملایم کنید و صبر کنید جا بیفته :

ازین به بعد باید هر ۵ دقیقه آش رو هم بزنید که ته نگیره ،

صبر کنید آش به غلظت دلخواهتون برسه بعد یک قاشق از آب آش  رو بذارید کمی خنک شه و بچشید ، کشک شوره ،اگه به نظرتون نمک غذا زیاده،یک سیب زمینی خام رو پوست بگیرید و بندازید توی آش و ۵ دقیقه بعد خارج کنید

آش خوشمزمون آماده سروه

به به عجب آشی

من چندتا حلقه بادمجون سرخ شده و کشک و پیازداغ گذاشتم روش و تمام

یه ظهر پاییزی، آش با نون تازه و دوغ ،زیر یه آفتاب ملایم ، اصلا تزئین نمیخواد، خودبخود قشنگه

 بپزید و لذت ببرید ، نوش جان

20 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    سلاااااااااااااام پیوند جوووووونم

    ووووووی اینقذه خندیدم بابت تانک ذوالفقار….:))

    این آش یه کم شبیهه حلیم بادمجونه ….ووووووی الان حبوباتش رو خیس کردم…فقط بادمجون ندارم که آقا باید عصری بگیرن…فک کنم فردا آش داشته باشیم…..آیکون دخترپاییز شیکموی آب از لب و لوچه آویزون….خداییش چرا اینجا و اینستا شکلک نداره هی من باید وصف کنم احوال خودم را…

    وووووووی تو عصن غذاهات رو تزیین نکن مادر…خوووو تزیین نشده اش اینه وااای به حال مزین شده هاش….عااااااااشقتم…..بووووس

    • پیوند می‌گه:

      سلاااام دختر پاییزی ?
      خب منظور منم اینه که فانی و با خنده آشپزی کنید دیگه ، از همه لحظات زندگی باید لذت برد
      آره منتها من اخر نفهمیدم هلیم کدومه کشک بادمجون کدومه ، ازین به بعد به این میگم کشک بادمجون،به اونی که مثل هلیم حالت خمیری داره میگم هلیم بادمجون ،دیگه معضل جهانیش حل میشه ??
      فکر کنم انقدر من سرعت کامنت جواب دادنم باااااالاس که الان حبوباتت جوانه زده،شایدم برگ درآورده،نمیدونم،امیدوارم آش خوشمزه رو پخته باشی و کلی با خانواده لذت برده باشید ،نوش جونتون عزیزم
      یه دنیا گل ?????

  2. دریا می‌گه:

    دهنم آب افتاد

  3. دخترپاییز می‌گه:

    http://opload.ir/im/7m94/b25fdaffea9b1.jpg

    سالاد اسفناج

    http://opload.ir/im/7m94/207393f074531.jpg

    آش کشک و بادمجوووون

    • پیوند می‌گه:

      وای سالاد اسفناجت که دلمو برد،باور کن اگه بودم همون برگها رو هم نمیذاشتم به خودت برسه ، از بس که سالادت اشتها برانگیزه،آفرین

      آش هم که عالی،از خوشمزگیش مطمعنم،نوش جاااااان

  4. دخترپاییز می‌گه:

    سلاااااااااااااام عزیزم…
    دیروز آقای پسر بهار جراحی فک داشتن…واسه همین پحت آش به امروز موکول شد…..

    وووووووووی چه آشی….قرررررریونت …خیلی خخوووووشمزه بود

    • پیوند می‌گه:

      سلام خانومی
      انشالله حالشون عالی باشه و نقاهت رو خیلی خوب پشت سر بذارن
      خدا هم شما همسری مهربون و کدبانو رو سالم و شاداب و سرحال نگهداره که انقدر مهربونین

      نووووووووووووووش جونتون

  5. دخترپاییز می‌گه:

    http://opload.ir/im/7m94/2d9fd04f38b31.jpeg

    اینم گان لاین کافی

  6. Rojin می‌گه:

    به به چه آش پر و پیمونی . حالا ما چجوری جواب این همه کالری رو پس بدیم. همش پروتئین. دستورش رو مینویسم بابا مادر اومدن اینجا میپزم براشون. این همه زحمت برا ۲ نفرصرف نمیکنه :) خوب جایی پیدا کردم. من روژینم.

    • پیوند می‌گه:

      سلام روژین عزیز،خیلی از آشناییتون خوشوقتم ?
      نه اونقدرام کالری نداره ،در واقع انقدر زود آدمو میگیره که آدم بیش از حد کالری دریافت نمیکنه
      زحمتش آنچنان زیاد نیس ، اما واقعا آش و آبگوشتو باید دسته جمعی خورد … از حالا میگم نوش جونتون

      خیلی خوش اومدید به این جمع ??

  7. Rojin می‌گه:

    راستی چیدمان سفرتم حرف نداره خانوم کدبانو :)

  8. دخترپاییز می‌گه:

    پیوند جووووونم ممنون که کارام رو قابل دونستی….بووووووووس…

    • پیوند می‌گه:

      نمیدونی چقققققدر برای کاراتون ذوق میکنم که،کلی خوشحال میشم میبینم دستورای سایتو به این دقیقی میپزید ?‌
      بوووووس

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول