خیلی وقته که میخوام این غذای خوشمزه رو واستون پست کنم اما متاسفانه این دوری از خونه باعث میشه به نت مناسب دسترسی نداشته باشم، الانم در آخرین لحظات فرصت دارم تا این پلوی خوشمزه و شیک رو تا فصلشه به دستتون برسونم ..

مواد لازم:

آلبالو: ۳۰۰ گرم

گوشت چرخ کرده : ۳۰۰ گرم

پیاز : ۱ متوسط

برنج : یک و نیم پیمانه

شکر : ۳ق غ

زعفران دم کرده

نمک، فلفل سیاه ، دارچین

البالو هسته گرفته رو شکر میپاشیم و چندیاعت میذاریم تا آب بندازه

بعد نصف استکان اب اضافه میکنیم و ۲۰ دقیقه با شعله ملایم البالو رو میپزیم تا ابش غلیظ بشه ، یه خورده هم نرم بشه:

پیاز رو پوره میکنیم (با رنده ریز یا گوشتکوب برقی و …) و اب پیاز رو میگیریم و گوشت رو با پیاز و نمک و دارچین و فلفل (هرکدوم نصف ق چ) ورز میدیم و قلقلی درست میکنیم توی تابه چرب میچینیم ، بعد ۳ قاشق آب اضافه میکنیم و با در بسته ۱۰ دقیقه میپزیم،

میتونید در ۳ دقیقه اخر پخت آب آلبالوهایی که پختید به گوشت اضافه کنید عالی میشه ، فقط مواظب باشید نسوزه

برنج رو مثل همیشه چندیاعت با اب و نمک خیس میکنیم بعد صاف میکنیم، موقع صاف کردن البالو و گوشت پخته رو لابلای برنج میریزیم؛ یه مثدارشم واسه تزئین کنار میذاریم:

بعدشم اگه از آب البالو مونده روی برنج میدیم ، کمی روغن هم روی پلو میدیم و برنجو دم میندازیم

سرو غذا برای من مرحله هیجان انگیزشه ، پلو رو میکشیم و روشو با پلو زعفرونی و گوشت و آلبالو تزیین میکنیم

عذای فوق العاده خوش آب و رنگیه

این نما رو ببینید! دلتون نمیخواد همین امشب بپزیدش؟؟

یه غدای نسبتا ساده ، اما شیک و مجلسی

بپزید و لذت ببرید، نوش جان

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. منا می‌گه:

    پیوند عزیزم
    نمیدونی چقدر جالب بود برام وقتی تو اینستاگرامت عکس آلبالوپلو رو دیدم! راستش چند وقت پیش آقای همسر تو اینترنت یه عکس از آلبالوپلو دید، گفت چقدر خوب میشه درست کنیم. خیلی غذای خوشرنگیه. منم خواستم خوشحالش کنم، یه یه هفته ایی تو شرکت، یواشکی از این سایت، به اون سایت دمبال دستورش بودم

    فکر کنم تنبلمون کردی پیوند! تا اینجا، توی سایتت، دستور غذایی که میخوام رو نبینم، انگار درست کردن اون غذا ممکن نیست! کاش از دستورایی که سرچ کرده بودم یه عکس می گرفتم میدیدی! با اون همه دستوری که داشتم، احساس می کردم نمیشه درست کرد آلبالو پلو رو!! (حالا تو دلت میگی یه آلبالوئه دیگه!! بخدا برا من سخته) 😉

    خب، خدا رو شکر، امروز که شنبه ست، من یه رژیمی دارم که جمعه تموم میشه. تو هفته آینده آلبالو پلو رو درست می کنم

    خیلی خیلی خیلی ازت ممنونم دختر قشنگم

    P.S: چه برنج قد بلندی!! حرف نداره!!!

    :-*

    • پیوند می‌گه:

      سلام منا جون نازنینم 😚😍
      هرروز به این کامنت زیبا فکر میکردم و کلی انرژی میگرفتم، نتم هم داغون بود نمیتونستم جواب بدم متاسفانه 🙁

      خیلی خوشحالم کردی وقتی خبر دادی آلبالوپلو رو پختی ؛ آفررررین و براوووووو بهت ، خیلی لایک داری منا جون
      راستشو بخوای خود منم موقع پختن غذای جدید امتحان شده بودن دستورش خیلی واسم مهمه واسه همینم کاملا درکت میکنم که تا دستور رو جای مورد نظرت نبینی نمیپزیش.
      و البته خیلی خیلی خوشحال و ممنونم که به من اعتماد داری 😍😚❤❤❤❤

  2. افسانه می‌گه:

    وووی چه خوشگل شده به قول سامان گلریز انگاری تابلو نقاشیه خودمونیم فقط یه امضا کم داره.بسیار مناسبه برای خونه ما چون کلی البالو رو دستمون مونده که نمی دونیم باید چیکارشون کنیم اخه مامان بزرگم باغ البالو داره! خسته نباشید پیوند جون .فقط یه سوال؟طمعش خیلی شیرینه ؟

    • پیوند می‌گه:

      ووویی دوست باذوقم خوشحالم که اینو میشنوم

      به سلامتی خدا برکت بده به باغ مادربزرگتون ؛ آباد باشه ان شا الله
      مرسی عزیزم سلامت باشی
      نه زیاد شیرین نیست ، بستگی به ذائقتون داره چقدر شکر بزنید؛ بعضیا شیرین دوست دارن هم وزن البالو شکر میزنن، من تقریبا ترش_ ملس دوس دارم سه قاشق شکر زدم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول