این نوشیدنی رو اولین بار توی epicurious دیدم ، ترکیب عجیب و غریبی داشت ،

اونجا نوشته بود که Dr.Brown این نوشیدنی رو برای بیماران دیابتی توصیه کرده ،

منم کنجکاو شدم و رفتم سراغش، ترکیب عجیب و غریبی داره اما با کمال تعجب دیدم که ۱۰۰% اونایی که درستش کردن مایلند یکبار دیگه هم بسازنش !

تو دلم گفتم این خارجی ها هم عجب ذائقه ناجوری دارن !

با ترس و لرز رفتم ساختمش و با وحشت ازش چشیدم ، فکر میکنید چی شد ؟

طعمش عـــــــــــــــــالی بود ، واقعا شگفت زده شدم …

شما هم اگه مایلید این طعم شگفت انگیز رو تجربه کنید دست به کار شید :

مواد لازم :

کرفس : ۲ ساقه بزرگ

غوره : ۱ فنجان

تخم گشنیز : نصف قاشق چ

آب گازدار: ۴ فنجان

آب معمولی : ۱ فنجان

یخ

روش کار :

دانه های غوره رو میریزیم داخل قالب تا یخ بزنه:

(البته این مرحله اختیاریه، میشه یخ معمولی هم استفاده کرد )

غوره و کرفس و تخم گشنیز رو با یک فنجان آب معمولی میریزیم داخل بلندر ، ۶۰ ثانیه مخلوط میکنیم

و بعد از صافی رد میکنیم :

تا نیمه داخل لیوان مورد نظرمون میریزیم و قالبهای یخ رو اضافه میکنیم :

و بقیشو با آب گازدار پر میکنیم :

همونطور که مشخصه من با کرفس برش خورده و غوره گارنیش کردم :

امیدوارم بسازید و ازین طعم شگفت انگیز لذت ببرید ،

نوش جان

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول