به نظر من فرق غذای دلچسب و انرژی بخش و غذای از سر باز کنی و خوردن برای زنده ماندن! در دو چیزه : ۱- ادویه ۲ – تزئین !

از بین ادویه و چاشنی ها ، من چندتا ادویه ترکیبی رو خیلی دوست دارم که یکیش همین ادویه لیموفلفلیه ؛

این ادویه رو میشه مثل انواع فلفل دیگه سر میز آورد و روی غذا پاشید ، بهترین حالتش مثل خود فلفل سیاه وقتیه که داخل یک گریندر (ادویه ساب دستی ) بریزیدش و تازه به نازه روی غذاتون بپاشید که حسابی از عطرش لذت ببرید

من روی پاپکورن ،غذاهای گوشتی و ساندویچ و پیتزا طعم این ادویه رو میپسندم

فکر میکنم از روی ترکیبش بتونید حدس بزنید که برای چه غذایی به کارتون میاد

مواد لازم :

لیمو تازه

فلفل سیاه آسیاب نشده

بلور نمک یا نمک دریایی

مقدار ندادم چون همه چیز به ذائقه خودتون بستگی داره ، اما نسبتهایی که خودم به کار بردم رو در ادامه میگم

روش کار:

اول لیمو رو میشوییم و پوسته سبزش رو بدون ذره ای لایه سفید زیرش با لبه چاقو میتراشیم :

در واقع زست لیمو رو جدا میکنیم

من از ۲ تا لیمو درشت، ۲ ق غ زست بدست آوردم :

حالا زِست هارو توی بشقاب پهن میکنیم و میذاریم خشک بشن (یک شبه خشک میشه )

زست خشک شده من نصف ق سوپخوری شد :

بالاتر هم گفتم ،اینکه چقدر فلفل سیاه به کار میبریم به خودمون بستگی داره ، من نسبت فلفل و زست لیمو رو برابر گرفتم و نصف اون مقدار نمک به کار بردم :

کافیه با هم مخلوطشون کنیم و داخل گریندر بریزیم ،سر سفره گریند کنیم روی غذامون

یا اینکه با هاون دستی مقدار مورد نظرمون رو بکوبیمش

البه میشه همشو هم بکوبید و داخل ادویه پاش بریزید، اما به نظر من تازه کوبیده شدش یه چیز دیگست

برای همینم فعلا نکوبیدمش  و داخل ظرف سنگی ادویه ریختمش تا عطرش نپره تا وقتی گریندرم خالی بشه ، آخه پر از لیمو فلفلیه !

عجب چیزیه این لیموفلفلی ! به به

نوش جان

دسته بندی بیسیک/پایه

8 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. nelahe می‌گه:

    سلام عزیزم

    زِست چیه؟

  2. دخترپاییز می‌گه:

    خوووو اولا….. من عاااااشق ادویه ام…….

    دوما……پوست مرکبات یه حالت روغنی داره….اونوخت موقع آسیاب کردن…قشنگ پودر میشه ایا….

    سوما…..نداره…..چرا همیشه قرعه به سوما بیچاره میوفته….

    اووووووووووما….

    جهارما …این چهارمیه خیلی مهمه…..

    وووووووووی این دیزی سنگیات چه با نمکن…سایز اون گوگولیه از هاون کوچیکتره….خیلی نازه….

    منم دارم دوتا…ولی بزرگه…روی یه اجاق سه فتیله ایه قدیمی میزاشتمش….الان بچم یه ساااال و خورده ایه تو انباریه:((

    عاقا من برم دمبال کارم….مربا پزوووونه…به
    به…

    بووووووس بوووووووووس ….

    • پیوند می‌گه:

      اولا پس عاشق اینم میشی ،قطعا

      برای مورد دوم،به نظر من اون حالتش اصلا اذیت نکرد،خیلی حرف گوش کن و سر به راه اسیاب شد

      این سنگی های فسقلی ظرف زعفرونه ،کلا برای ادویه جاتیه که میخام بوش نپره ،مامانم قبلنا از کوه سنگی خریده،حالا جالب اینجاست خواهرم همین دوروز پیش از اصفهان واسم خریده بود،یهو سایتو دید گفت : عه!؟! ازینا داشتی؟! گفتم آره، کیفشو باز کرد دیدم دقیقا یک جفت همین رنگ و سایز واسم خریده ! خخخ
      چه جالب بزرگشو من ندالم ،نوش جونت ،آبگوشت که عشق منه مخصوصا الان که فصل به سردی میره ، با سبزی ،وااای واااای
      همین جمعه مامانم آبگوشت پخت که بنده کشیک تشریف داشتم و نخوردم
      برو مرباتو که البته الان پخته،برو مربا خورون ،منم این چنددرصد باتری مغزم که مونده مصرف کنمو بعد بخوابم

  3. نسیم می‌گه:

    به به
    من همینجوری مرغ می چینم کف قابلمه روی یه لایه پیاز بعد از این ادویهءبسیار دلچسب میریزم روش درشو می بندم میذارم بپزه به به رژیمی و خوشمزه
    ولی تازه اش چیز دیگریست

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول