ما ایرانی ها همیشه اولین گزینه مهمونی مون مرغه ،

انتخاب بدی هم نیست ، سریع ، خوش خوراک و پرخاصیته

مهمتر از همه اینکه تقریبا هیچ مرد ایرانی پیدا نمیشه که مرغ دوست نداشته باشه 

شما شصت و نه جور دسر و معرفترین غذاهای شش قاره جهان رو هم که بپزید ،

یک ایرانی سنتی توی سفره دنبال “چلومرغ” میگرده (البته بعد ازینکه یک دیس قورمه سبزی میل کرد)

خودم شخصا آقایی رو میشناسم که از بین هفت جور غذا و دسر فقط مرغ خورد و فردای همون روز ، دم  رستوران مرغ کنتاکی به خانومش التماس میکرد که بره مرغ بخوره 

خلاصه بین اینهمه “مرغ” خوردنها ، بدنیست گاهی تنوعی به روش پختمون بدیم که حداقل با ملودی های مختلف قدقد کنیم 

یکی ازین تنوع ها ،استفاده از این ادویه ست

این ادویه طعم تند – گیاهی داره ، پیشنهاد میکنم قبل از استفاده برای مقادیر زیاد ، روی کمی مرغ تست کنید

مواد لازم :

پودر فلفل پاپریکا ۱ قاشق غذا خوری

جوز هندی ۱ قاشق مربا خوری

فلفل سیاه۱ قاشق غذا خوری
رازیانه ۱ قاشق غذا خوری
فلفل قرمز۱ قاشق غذا خوری
زیره۱ قاشق غذا خوری
شنبلیله۱ قاشق غذا خوری
دارچین ۱ قاشق غذا خوری
تخم گشنیز ۱ قاشق غذا خوری
زرچوبه ۲ قاشق غذا خوری

روش کار : همه اینهارو آسیاب میکنیم و توی شیشه میریزیم ، تا وقتش …

دسته بندی بیسیک/پایه, مرغ !
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول