داشتم عکسهای دوربینمو نگاه میکردم که یک پست از بین پاستاهایی که پختم انتخاب کنم و بذارم که یهو مامانم گفت : این همونه که اونبار درست کردی و خیلی خوشمزه بود؟

گفتم نه مامانی ،این همونه که ماهی داشت و بدمزه بود ، گفت همون که کنسرو ساردین داشت دیگه؟ خیلی خوشمزه بود !

میدونین دیگه مطمعن شدم که این منم که با ماهی مشکل دارم 😀 پس اونایی که با ماهی مشکلی ندارند ، مثل مامانی من عاشق این پاستا خواهید شد

مواد لازم :

اسپاگتی : ۲۵۰ گرم

گوجه کنسروی : یک قوطی (با این دستور اگه نبود گوجه تازه رو خرد و سرخ کنید )

ماهی ساردین کنسرو شده در سس گوجه : ۱ یا ۲ قوطی ۱۰۰ گرمی (مسلما من ۱ قوطی ریختم چون باهاش مشکل دارم)

زیتون سیاه بی هسته : ۱۰۰ گرم

برگ ریحان :یک مشت

کِیپِر : ۳ ق غ

سیر: ۲ حبه

روغن زیتون: ۱ ق غ

روش کار:

اسپاگتی رو به سبک همیشگی آبکش میکنیم و دم نمیندازیم:

تابه رو روی شعله ملایم-متوسط میذاریم و یک ق غ روغن زیتون کف تابه میریزیم و سیر خرد شده رو اضافه میکنیم:

همینکه بوی سیر بلند شد ، کنسرو رو روی سرش خالی میکنیم تا دیگه بو نده ! بی ادب :))

وقتی که آبش جمع شد، گوجه رو اضافه میکنیم :

باز هم تفت میدیم تا آبش جمع بشه ، زیتون و کیپر رو حلقه میکنیم و یک قاشقش رو برای تزئین نگه میداریم و بقیشو به غذا اضافه میکنیم :

ریحان رو هم با قیچی ریش ریش میکنیم و به غذا اضافه میکنیم :

حالا اسپاگتی صاف شده رو میریزیم روی این سس و یک تفت میدیم:

این اسپاگتی رو باید کاملا داغ سرو کنیم

پس سریع میکشیم داخل ظرفمون و اون زیتون و کیپری که کنار گذاشته بودیم با چندتا برگ ریحان میذاریم روش ، و تمام

غذای ما حاضره

امیدوارم ازش لذت ببرید،نوش جان

10 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    ساردین اصن بی شخصیته….:))

    ببخشید ولی من فرق تن ماهی و سادین رو نمیدونم….ولی چون بو میده بی ادبه و بی شخصیته…..ساردین مزهء تن ماهی میده عایا؟؟؟؟؟

    اگه طعم تن ماهی باشه …فک کنم با مادر گرامی شما موافق باشم…اخه طعم تن ماهی رو اصن ماهی رو دوس دارم….ولی ساردین نخوردم هنوز…ما از این قرتی بازیا بلت نیستیم…:))

    ولی کیپر رو دوس دارم….چیقذه هم خاصیت داره…

    خودت میدونی دیگه من چیم…..پرحرررررف….

    آیکون خجالت….بوووووس…..یه آیکون جدید….خسته نباشی و تنت سلامت و دلت شاد….:))

    • پیوند می‌گه:

      خخخخخخخ!

      خب تن ماهی از یه جور ماهی چاقالو و بی پولک به اسم “تونا فِش ” تهیه میشه اما ساردین از یه جور ماهی ریز استخونی که میگن بهترین نوع ماهی اقیانوسی و بسیار پرخاصیت و بدون مواد مضره تهیه شده
      من چون میونم با ماهی خوب نیس و این جناب ساردین خیلی زیادی ماهیه با بدبختی میخورمش !

      تن ماهی رو اما دوس دارم،یه غذا با تن ماهی و کیپر واستون دارم، مااااااااااااااااااااااااااه،مطمعنم عاشقش میشی واقعا خوشمزس
      نه من چندبار بگم که شیرین زبونی آخه

      مرسی عزیزم،امیدوارم نیروی محرک زندگی هرلحظه در وجودت بیشتر بشه و ثانیه ثانیه عمرت رو با لذت و سرزندگی سپری کنی

  2. دخترپاییز می‌گه:

    سلاااااااااااااااااااااام صبح شما خوووووش….

    البته آخر شب ما هم بخیر…:))

    پیوند جوونم میدونم این کامنت بی ربط به این پسته

    اووووووووما تنبلی اجازه نمیده برم تا پست مربوطه….

    خووو حالا اصل مطلب…چند روز بود هوس پنکیک کرده بودم…یه بار پودرآماده اش رو گرفتم …اصلا خوشم نیومد…خیلی سفت بود و دنگ وفنگش زیاد بود…پیش خودم گفتم این جماعت چی میگن که خیلی راحته…خلاصه هی سرچ کردم پنکیک…ولی هوووش کدوم راضیم نکرد..گفتم هااااا باید برم پیش استاد…گشتم و پستش رو پیدا کردم…خداییشش خیلی راحت و بی درد سر درست کردم و از همه مهمتر اینکه خیلی پف دارو خووشمزه و نرم شده بود…همه هم یه اندازه و گردالووو…..بعد خودمون رو خیــــــــــلی تحویل گرفتیم و کمی سس دلسه دلچه و کارامل و گردو بهش زدیم….هووووووووووم دیگه نمیگم چیقذه خووووشمزه بود…
    عزیزم واقعا ممنووون بابت وقتی که میزاری و اینقدر قشنگ و روان توضیح میدی…یه عاااااااااااالمه تشکر

    • پیوند می‌گه:

      سلام ، خوبی دخملی؟ شب و روزت خووووووش

      اشکالی نداره ،دیگه خسته بودی ….

      نوش جونتون، اتفاقا منم ازین دستور خیلی خوشم اومد واقعا بی عیب پخته میشه ، هوسم انداختی بازم پنکیک بپزماااااااااااااا

      خیلی هم کار زیبایی کردید که خودتونو تحویل گرفتید،هیچ وعده غذایی مثل صبحانه انرژی بخش و باحال نیست
      خواهش میکنم ،مرسی که این انرژی مثبت رو بهم منتقل میکنی، شارژ من برای ادامه کارم همین انرژی هاست

  3. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند جان .نه خسته .به فول ارسطو تو فیلم پایتخت اخ اخ اخخخخ من عشق اسپاگتی ام به شدددت .کاش از خدا یه چیز دیگه میخواستم.طعم ریحان تازه تواسپاگتی محشره من قبلا استفادش کرده بودم توتهیه فوسیلی با ریحان وگوجه که دستورشو از خودت یاد گرفته بودم.انشالا که اینم مثل اون یکی خوشمزه باشه.فقط یه چیزی ساردین ازکجا بیارم این طرفا پیدا نمیشه .میشه با تن جایگزینش کرد؟راستی این کیپر چیه از کجا میشه تهیش کرد چه مزه ای تلخه یا شور یا تند؟

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه جونم،خیلی ممنون،شما هم خسته نباشی
      این ارسطو که شما میگی متاسفانه من ندیدم،یعنی چندساله هیچ سریالی رو نمیبینم،ببخشید دیگه ……..
      په خوب پس ازین غذا خوشت میاد، ساردین طعم تندی داره،انگار بمب ماهیه! غلظت ماهی بودنش یه جورایی بالاس، اون فوسیلی ریحان محشر بود،من چندین بار پختمش
      ساردین مغازه هایی که مواد غذایی لوکس میفروشن دارن،کرمانشاه زیاده ازین مغازه ها،نمیدونم اونجا چجوریه،یه سری مغازه هست که روغن زیتون و انگور و … ،آدامس ؛انواع پنیر و کنسرو خارجی میفروشن ،یعنی یکی مثل من میره توش با جیب خالی و دست پر برمیگرده :)))
      این کیپر بسته بندی خارجیش تو همون مغازه هایی که توصیف کردم هست،البته ایرانم بوته ش هست ، مردم محلی بهش میگن شپله ، واسه من دامادمون با کلی مشقت چید ،خواهرمم صدبار آبشو عوض کرد تا تلخیش رفت و ترشی انداخت ، بدون این زحمتها،ترشی حاضریش شمال فراوونه
      طعمش اول که عمل نیومده بیش از زهرمار تلخه، بعد که تلخی زدایی میشه یه طعمی خنثی تو ترشی داره،با هسته های سفتی که مثل هسته انجیر زیر دندون میشکنه و آدم کلی کیف میکنه

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول