ایشون اسپاگتی بلونزه که در معتبرترین سایتهای آشپزی دنیا به عنوان محبوبترین نوع اسپاگتی معرفی شده

و سایت step-by-step-cook بریتانیا، اونو به عنوان رتبه اول تعداد سرچ های سایتش معرفی کرده

طرز پختش رو مثل همیشه مرحله به مرحله و با تصویر براتون گذاشتم …

ماکارونی خورها تشریف بیارید تا با هم لذت ببریم 

همونطور که گفتم من این رسیپی رو از step-by-step-cook انتخاب کردم و پختم

باید بگم که این اسپاگتی یه چیزی نزدیک به ماکارونی های مامان پز خوشمزه خودمونه ،

منتهی مخصوص مامانهای جنوب ایتالیا، مهد پاستا و اسپاگتی دنیاس

و یه سری ریزه کاری ها و چاشنی ها داره که طعم اصیل و ایتالیایی به اون داده

پس بریم که یه اسپاگتی پز حرفه ای بشیم :

مواد لازم :

برای ۴ نفر

اسپاگتی : ۱ بسته

گوجه خرد شده : ۱ کیلو

رب گوجه : ۱ قاشق غذاخوری

گوشت چرخ شده :۳۵۰- ۳۰۰ گرم

پیاز : ۱ متوسط رو به درشت !

سیر : ۲ حبه

سس چیلی : ۱ ق چایخوری

سس ورسترشایر *: ۱-۲ قاشق مرباخوری

سرکه بالزامیک *: نصف استکان

روغن زیتون : نصف استکان

عسل : ۲ ق چایخوری

پنیر* (ترجیحا رجیانو با پارمزان)  : ۳-۴ ورق

جعفری : یک پیمانه

نمک،آویشن ، فلفل سیاه ، فلفل پاپریکا : هرکدام ۱ ق چ

*سس چیلی ، سس فلفل تند و گوجه ست

*به جای سس ورسترشایر میتونید از سرکه سیرترشی کهنه (سیاه ) استفاده کنید طعمشون خیلی نزدیکه

*من تو عکس اشتباها سرکه سیب گذاشتم اما لحظه پخت دیدم شراب باید ریخت ،ازونجایی که باهاش مشکل دارم ، از سرکه بالزامیک استفاده کردم که طعمش نزدیکتر باشه ، اگه نبود شما سرکه انگور بریزید

* با پنیر پارمزان خیلی بهتر میشه ، من چون میخواستم از مواد تو خونه استفاده کنم ، همون پنیر لازانیا که از قبل داشتم ریختم ، کی به کیه 

روش کار :

مثل ماکارونی پختن خودمون ، تو یه قابلمه گود آب جوش میاریم و اسپاگتی رو درسته میندازیم توش و بعد از ۸ دقیقه (وقتی آلدانته شد )آبکش میکنیم :

روغن رو میریزیم داغ بشه :

پیاز و گوشت رو داخلش تفت میدیم :

حالا هرکدومو اضافه که میکنیم یه تفت میدیم :

سرکه  :

و مخلوط ادویه های خشکمون :

و گوجه خرد شده (من آبشو از قبل جمع کردم که سریعتر سسم حاضر بشه ):

و سس ورسترشایر:

و سس چیلی :

حالا وسطش رو گود میکنیم و عسل میریزیم (سرکه غذا انقدر زیاد هست که شیرینی عسل رو بپوشونه ، اما من شخصا ترجیح میدم دفعه بعدی حذفش کنم چون ماکارونی ترش ترش دوس دارم ) :

و رب گوجه :

و سیر خرد شده :

وقتی انقدر تفت خورد که آبش کاملا جمع شد، نمک و فلفلش رو تنظیم میکنیم :

حالا اسپاگتی آبکش شده رو (اگه سرده با کمی کره گرم میکنیم ) و توی ظرف سرو میکشیم و از سس همراه با پنیر خرد شده میریزیم روش :

و جعفری (یا ریحان) خرد شده میپاشیم  :

و چون خیلی ذوق کردیم با پنیر قالب زده و دونه ذرت تزئینش میکنیم :

اسپاگتی خوشمزمون حاضره

من که همونجوریش عاشقشم ،و هامممم !

 اما میدونم دارید به چی فکر میکنید ،

خیلیا اینجوری قاطی نشده و دم نکشیده دوس ندارن ،

خب شما اسپاگتی رو نکشید و این مراحل رو ادامه بدید :

اسپاگتی و سس رو داخل ماهیتابه بریزید و نصف پیمانه آب و کمی نمک بهش اضافه کنید و آروم تفت بدید تا آب تموم بشه :

پنیر رو هم خرد کنید روش ذوب بشه  :

حالا با خیال راحت سرو کنید و جعفری بریزید روش :

دیگه هیشکی نمیتونه ایرادی بهتون بگیره ، نوش جونتون 

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول