این پست یکی دیگه از سری رسیپی های ” چطور میشه یک تن ماهی رو خورد ” که قولشو داده بودمه و داره کاملا خارج از نوبت پست میشه ، به گل روی دوستان عزیزی که منتظر دستورش بودن.

درواقع این دستور یک روش ساده و سریع برای مزه دار کردن تن ماهیه ، برای تنوع یا اونایی که مثل من با ماهی خالی خالی یجوری میشن ! به علاوه به خاطر ادویه های تند ، دیگه سردیتون نمیشه …

این غذا با پلوی ساده سرو میشه و میتونه در سفره ایرانی هم جا بگیره

مواد لازم :

تن ماهی : ۱ عدد

فلفل قرمز خشک : ۱ عدد یا نصف ق چ پرک فلفل قرمز

فلفل تند تازه: ۱ عدد

سیر: ۱ حبه

ریحان خرد شده : ۱ -۲ ق غ

سس ووستشیر : ۱ ق غ (اگه در دسترس نبود ، سرکه سیر ترشی کهنه )

سس سویا : ۱ ق غ

نمک

روش کار :

روغن تن ماهی رو توی تابه خالی میکنیم و اجازه میدیم با شعله کم-متوسط گرم بشه:

فلفل و سیر تازه خرد شده رو بهش اضافه میکنیم ، چند لحظه صبر میکنیم بوی سیر آزاد بشه:

ریحان رو اضافه میکنیم :

بعد از ۱۵ ثانیه تن ماهی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا گرم بشه :

سس ها رو اضافه میکنیم :

سس سویا شوره و به نظر من نمک احتیاج نداریم

هسته فلفل خشک رو دور میریزیم و فلفل رو روی غذا خرد میکنیم :

کمی تفت میدیم تا آب اضافی جمع بشه ، غذا حاضره :

تن ماهی طعم دار شده با کلی چیز معطر و تند !

تایلندی ها هم دست کمی از هندی ها ندارن ها !

همونطور که گفتم این غذا با کته سرو میشه ، این باعث میشه تندیش آزار دهنده نباشه ، بازم اگه خیلی حساسید ، از مقدار فلفل کم کنید

ازش لذت ببرید ، نوش جان

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. افسانه می‌گه:

    اخ جون تن ماهی با طعم فلفل چه شود.خیییییلی ممنون پیوند جون خداسایه سایتتو از سر ما کم نکنه. ریحون های تو باغچه امشبو صفا کنید که فردا فاتحه شما عزیزان خوندس!!!

    • پیوند می‌گه:

      یادم نبود تندی دوست داری یا نه ،خداروشکر که دوست داری ،پیشاپیش نوش جان

      قربونت،شما لطف داری،این سایت به شوق لبخند شما و با انرژی مثبت شماها سرپاست

      واییی باغچتو ریحون داری؟ چه نااااز ?

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول