انگلیسی ها چندتا دستور غذایی جالب دارن که شکلشون با اون تصوری که ما از اسم داریم نمیخونه ، یکیش پودینگ یورک شایره که برخلاف پودینگهایی که میشناسیم نه شبیه فرنیه و نه شیرینه ! یکیشم همین مافینشونه ، یه نون همبرگر رو تصور کنید که اندازه یه گردو شده ، بافتش هم یه چیزی تو مایه های نون گرده خودمون ، اون انگلیش مافینه ! یعنی تقریبا شباهتی به شیرینیهای مافین که میشناسیم نداره

این نون خوشمزه برای پخت نیازی به فر نداره و در عرض بیست دقیقه روی تابه میتونید ۲۰ تاشو بپزید ، برای فینگرفودها خیلی مناسبه

مواد لازم :

آرد : ۳ پیمانه

آب گرم : نصف پیمانه

شیر : نصف پیمانه

شکر : ۱ قاشق غذاخوری

پودر مخمر : یک قاشق مرباخوری

نمک: نصف قاشق چایخوری

روش کار :

شیر رو توی شیرجوش کوچولو به جوش میاریم ، بعد خاموش میکنیم:

مخمر و شکر رو توی آب گرم میریزیم :

۵ دقیقه صبر میکنیم ،شیر ولرم شده و مخمر هم عمل کرده و حالت خامه ای و کف آلود پیدا کرده ، محتویات ظرف مخمر رو میریزیم توی شیر و خوب محلوط میکنیم :

نصف آردمون رو میریزیم توی کاسه بزرگ و باقیشو کنار دستمون نگه میداریم:

مخلوط شیر رو به کاسه اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر بشه :

ذره ذره آرد اضافه میکنیم و ورز میدیم ،تا جاییکه خمیر به دست نچسبه ، ممکنه از آردمون اضافه بیاد :

حالا یه سطح صاف رو با کمک الک آردپاشی میکنیم:

خمیر رو به قطر ۱ سانتی متر باز میکنیم:

و با یه کاتر گرد قالب میزنیم:

خود برش هارو برندارید که شکلشون به هم نخوره،اضافی کنارشونو بردارید:

روی برشهارو با دستمال بپوشونید و نیمساعت به حال خودشون رها کنید

(من تو این فاصله غذایی که میخوام با انگلیش مافین سرو کنم آماده میکنم،مثلا تونا ملتز خوشمزرو)

حالا با چندقطره روغن یه تابه ضخیم رو چرب کنید و بذارید گرم شه، مافینهارو بچینید روی تابه با حرارت کم-متوسط :

خیلی بامزه پف میکنن !

بعد از ۸-۱۰ دقیقه یک سمت مافین کاملا پخته و باید برعکسش کنیم :

این سمت هم حدود ۷-۸ دقیقه لازم داره تا بپزه

بعدش نون خوشمزمون حاضره:

برای سروغذا ،مثل نون همبرگر از وسط برششون بزنید 

من کامل نصفشون کردم و چون ظاهر غذارو دوست داشتم ، درشو نبستم !

ازش لذت ببرید، مافین پزون خوش بگذره

 

دسته بندی بدون فر !, نان

12 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. منا می‌گه:

    منو بگو کلی گشتم ببین این نون کوچولوها رو از کجا میشه پیدا کرد
    مرسی، خیلی دستور به درد بخوری گذاشتی
    راستی اسممو نوشتم که اشتباه نشه، منم با املای اسم خیلی مشکل دارم همیشه

    خسته نباشی
    من جمعه ناهار دوستاو دعوت کردم بیان پیشم، میخوام براشون آش کشک بادمجون بپزم، پیشاپیش خیلی منونم ازت بخاطر دستور غذاهای خوشمزه و خوشکل

    • پیوند می‌گه:

      آخی نازی ?‌
      توی توضیحات گفته بودم که دستور بعدی سایت همین نونه،ولی تلاشتون و پیگیر بودنتون قابل تقدیره،آفرین ???
      به به عجب غذای خوشمزه ای رو انتخاب کردی ،مخصوصا با نون داغ و تو این هوای پاییزی،به به

      خواهش میکنم عزیزم،امیدوارم که آش و مهمونی هردو عالی بشه ?

  2. لیلی می‌گه:

    خیلی خوب بود منم خوشم اومد حسابی

  3. دخترپاییز می‌گه:

    وووووووووی پیوند جووووونم

    اومدم بگم فر اجاق گازم تنظیم نیست و گذاشتم برم خونمون درستش کنم و نمیتونم این گوگولیا رو درست کنم……دیدم آخ جوووون فر لازم نداره…الان یک عدد دختر پاییزیه ذوق زده شدم….:))

    ولی بازم یه مشکل کوچولو دارم…باید صبر کنم تا یه مهمونی چیزی بشه بعد…چون تو خونهء ما هر غذایی رو نمیشه درست کرد….چون شازده سپهر نمیتونه تقریبا غذا رو بجوه و این فینگر فودها فقط واسه مهمونی درست میشه:(

    ایشالا خونهء جدید…دکور جدید….ظرفای جدید…واز همه مهمتر روحیهء جدید….عکسهای جدید…عصن یه دختر پاییز جدید…:))

    • پیوند می‌گه:

      واااییییی چه خبر خوووووبیییی ?? خونه و وسایل جدید خیلی خیلی خوشاینده ،به مبارکی و شادی ان شا الله ?
      عیب نداره عزیز دلم،ان شا الله تو خونه جدید جشن های عالی میگیری و با دستپخت عالیت همرو شگفت زده میکنی ،دختر پاییزی با انرژی ،خودت عوض نشیاااا،همینجوری دلنشینی?

  4. دخترپاییز می‌گه:

    آهاااا یه چیزی….

    منظورت از تابه ضخیم چیه؟؟؟؟….مثلا تابه چدنی خوبه ؟؟؟؟؟؟

  5. نسیم می‌گه:

    پیوند جون
    من روز جمعه این نونها و تونا ملتز درست کردم
    نونهام پف نکردن بعد تو دستوارت دیگه این نون دیدم باید دو ساعتی استراحت به خمیر میدادیم قبل از قالب زدن و بعد از قالب زدن هم نیم ساعت
    اون نونهایی که بیشتر مونده بودن تا نوبت سرخ کردنشون بشه پف بیشتری داشتن
    من چون از مایه خمیرهایی استفاده میکنم که برای عمل اومدن نیازی به داخل آب گرم رفتن ندارن شاید باید بیشتر میذاشتم نونهام استراحت کنن
    اما به طور کلی خوشمزه بود و ما همونطوری هم خوردیمش و چسبید
    ممنونم از تو

    • پیوند می‌گه:

      نسیم جون دوباره دستور اصلی رو توی allrecipes نگاه کردم ، اصلا استراحت دوساعته نداره ، گفته بذارید توی کاسه کمی پف کنه بعد از قالب زدن هم نیمساعت روشو پوشونده ، منم با همین دستور پختم ،استراحت هم ندادم چون دیر بود ! پفش هم توی عکس مشخصه دیگه ، خوب پف کرد

      حالا بازم نوع مخمر ها فرق میکنه ، شاید اون نوع اونجوری بهتر جواب میده

      در هر صورت نوش جان و مرسی از تجربه ای که در اختیارمون گذاشتی

      نوش جون همتون ، قابلی نداشت

  6. فاطمه می‌گه:

    سلام پیوند جان من میخوام این نون رو درست کنم ولی چند تا سوال دارم اینکه اگه این نونا رو تو فر درست کنم همین نتیجه رو میده و این نونا شبیه نون پیتا هستن آیا بعد از پخت مثل نون پیتا پفشون میخوابه.ممنون میشم جواب بدین

    • پیوند می‌گه:

      سلام فاطمه جون ،

      من تو فر امتحانش نکردم ولی دستور پخت در فرش هم هست ،یک قاشق چایخوری بیکینگ پودر به آرد اضافه کنید و نونهای غالب زده رو با کمی سبوس یا آرد آغشته کنید ، خیلی هم خوب و عالی میشه
      پف نونها نمیخوابه بعد از پخت

      امیدوارم بپزید و لذت ببرید،نوش جان

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول