یکی از انواع کرم های به کار رفته در تزئین کیک و شیرینی ، باتر کریم ها هستند

این کرم ها برای پر کردن  ناهمواری های کیک و ساختن سطوح یکنواخت به طرز فجیعی! عالی هستن

باتر کریم ها یا کرم های کره ای همونطور که از اسمشونم معلومه بر پایه کره ساخته میشن

این ویژگی باعث میشه که کیک محترم مارو نتونن در خودشون حل و خمیر کنن

همینطور فوندانت نازنینمونو که با کلی زحمت درست کردیم ،

پس میتونیم لایه زیر فوندانت رو باترکریم بزنیم که خشکی فوندانت آزار دهنده نباشه

یا جای خامه روی کیکهایی که قصد داریم با گل فوندانتی تزئین کنیم رو با باترکریم بپوشونیم

(قضیه حلالهای قطبی و غیر قطبی شیمی یادتون هست؟)

از طرفی چون کره در دمای بالایی جامد میشه (جامدات آمورف هم یادتونه ؟) و فرم پذیری خوبی داره خیلی خوب میتونیم به هر شکلی چاله ها و ناهمواری های کیکمونو باهاش پر کنیم ، بعد کره کاملا سفت بشه و فرمشو حفظ کنه

خلاصه یه آچار فرانسه در تزئین کیکها هست به اسم باترکریم ، که میریم سراغ ساختنش :

مواد لازم :

شکر (ترجیحا دانه ریز ) : ۱۰۰ گرم

کره : ۱۲۰ گرم

سفیده تخم مرغ : ۳ عدد

اسانس وانیل

روش کار :

کره رو خرد میکنیم و کنار میذاریم به دمای اتاق برسه

سفیده تخم مرغ با شکر مخلوط میکنیم :

و این مخلوط رو داخل کاسه بزرگ استیل یا پیرکس روی ظرف آب جوش قرار میدیم :

با ویسک مرتب هم میزنیم(مهمه، قصد نداریم سفیده بپزه )

حدود ۴-۵ دقیقه ادامه میدیم تا همه شکر حل بشه :

 از روی حرارت غیر مستقیم برش میداریم و ۱-۲ قطره اسانس وانیل بهش اضافه میکنیم و شروع میکنیم با همزن برقی میزنیم :

شروع میکنه به کف کردن:

وقتی کاملا کف آلود شد ، کره رو به تدریج بهش اضافه میکنیم ،

(اگه میخواید برای روی کیک از باتر کریم استفاده کنید باید قبل از اضافه کردن کره ، انقدر سفیده رو زده باشید که با سروته کردن ظرف نریزه ، اگه مثل من برای صافکاری کیک میخواید ، باید کمی زودتر شروع به اضافه کردن کره کنید که کرم درنهایت کمی روان باشه )

اولش بافت کره ممکنه کمی غیر یکنواخت باشه :

(اگه میخواید برای روی کیک از باتر کریم استفاده کنید باید قبل از اضافه کردن کره ، انقدر سفیده رو زده باشید که با سروته کردن ظرف نریزه ، اگه مثل من برای صافکاری کیک میخواید ، باید کمی زودتر شروع به اضافه کردن کره کنید که کرم درنهایت کمی روان باشه )

همه کره که حل بشه ، باتر کرم ما حاضره :

همونطور که گفتم من کمی شل تر درستش کردم ، چون لازمش دارم! به زودی …

اگه سوالی در مورد این مطلب دارید ، در کامنتها بپرسید

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. شهره می‌گه:

    سلام خسته نباشید. میخواستم بدونم برای اینکه کرم کره ای ما سفید بشه باید چکار کنم ؟ من یک کیک میخوام درست کنم و روش رو با کرم کره ای سفید کنم. ممنون

    • پیوند می‌گه:

      سلام ، ممنونم از شما

      من راه خاصی سراغ ندارم که سفید بشه ، رنگش کرم خیلی روشنه ، فکر میکنم برای کاور کیک خوشگل باشه
      هرچقدرم کره شما روشن تر باشه کرم کره ای روشنتر از آب درمیاد
      موفق باشید، نوش جان

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول