فرض کنید یه عصر بهاری کنار مامان جونتون نشستید و حسابی حس “من دختر خوبی هستم ” در وجود شما گل کرده ، دلتون میخواد یه عصرونه خوشمزه و رژیمی درست کنید که خیلی متفاوت باشه و برای درست کردنش هم لازم نباشه برید خرید !

بروسکتای بادام سبز

من این بروسکتا رو در همچون شرایطی ساختمش و چقــــــــدر از ساختنش خوشحالم ، بریم که طرز ساخت این فینگر فود خوشمزه و ساده رو بهتون یاد بدم

من این دستور رو از taste of beirut  برداشتم ، البته تغییراتی درش ایجاد کردم ، که توضیح میدم : خود بروسکتا در اصل یه جور ساید دیش ایتالیاییه و از پنیرهای ایتالیایی مثل موزارلا در ساختش استفاده میشه (این ورژنشو قبلا یادتون دادم )، حالا آشپزهای خلاق لبنان ، تغییرات بومیسازیزاسیون! خودشون رو روش پیاده کردن و از پنیر عربی لَبنه در ساختش استفاده کردن ، به علاوه ی باقلا ! چی؟ باقلا ؟! آره منم همون شکلی شدم که شما شدید ! اصلا نمیتونستم تصور کنیم باقالی بدبو رو بذارم کنار پنیر و بخورم (شایدم خوشمزه باشه) اما ریسکشو نپذیرفتم و به جای باقالی از چاقالی استفاده کردم جالب بود چیزی نیس که یکی دوتا حرف اینور اونر شده قاط زدم و البته یک پیش  غذای بسیــــــــار خوشمزه هم خلق شده

این پست قرار بود خیلی خیلی زودتر از اینها به دستتون برسه ، امیدوارم هنوزم بادام سبز (چاقاله بادوم) تو بازار باشه و بتونید از این دستور خوشمزه استفاده کنید :

(گوشتونو بیارید جلو : اگه نبود از فندق تازه یا بادام خشک هم میشه استفاده کنید ، آره )

مواد لازم :

نان بروسکتا با بادام سبز

نان باگت : ۱ عدد

(من از باگت فریزری استفاده کردم ، اصلا خوراک اینجور کاراس ، هروقت باگتتون به هر دلیلی اضافی اومد میتونید با سلفون کاملا بپیچیدش و فریزش کنید برای اینجور مواقعی )

گوجه : ۱ عدد

پنیر لبنه (یا هر پنیر خامه ای مورد علاقتون): ۱۰۰ گرم

سیر: ۲ حبه

بادام سبز : یک مشت

روغن زیتون : ۲ ق غ

ادویه لیمو فلفلی و مرزه خشک

روش کار :

باگت رو از عرض برشهای ۱ سانتی میزنیم و اسلایسهای حاصل رو با فرچه (یا وقتی تنبلیمون میشه فرچه بشوریم ، با چنگال) روغن زیتون میمالیم :

باگت و روغن زیتون

حالا اسلایسهای روغنی رو داخل ساندویچ میکر میذاریم تا ترد بشن :

گریل نان

بادام ها و سیر رو ریز خرد میکنیم و با پنیر و ادویه لیمو فلفل مخلوط میکنیم :

پنیر و سیر و بادام

مرزه خشک رو هم اضافه میکنیم :

مرزه خشک

به به من عاشق این صحنه و بوی ادویه هستم

حالا یک قاشق مرباخوری از مخلوط پنیری روی هر اسلایس نون میذاریم :

آماده سازی بروسکتا

با بادام سبز ریز و برش گوجه فرنگی تزیین میکنیم :

سرو بروسکتا

و اگه مایلیم که پنیر کمی به خورد نون بره ، چند دقیقه بدون اینکه ساندویچ میکر رو ببندیم ، نونها رو روی سینی داغش میچینیم :

گریل بروسکتا

بروسکتای خوشمزه و خوشبو و سالممون حاضره :

بروسکتا

یه گاز خوشمزه در کنار مامانی دهنم آب افتاد

بروسکتا

خیلی لذتبخشه به بـــــــــــه دوست داشتن

بسازید و لذت ببرید

نوش جان گل تقدیم شما

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول