فرض کنید یه عصر بهاری کنار مامان جونتون نشستید و حسابی حس “من دختر خوبی هستم ” در وجود شما گل کرده ، دلتون میخواد یه عصرونه خوشمزه و رژیمی درست کنید که خیلی متفاوت باشه و برای درست کردنش هم لازم نباشه برید خرید !
من این بروسکتا رو در همچون شرایطی ساختمش و چقــــــــدر از ساختنش خوشحالم ، بریم که طرز ساخت این فینگر فود خوشمزه و ساده رو بهتون یاد بدم
من این دستور رو از taste of beirut برداشتم ، البته تغییراتی درش ایجاد کردم ، که توضیح میدم : خود بروسکتا در اصل یه جور ساید دیش ایتالیاییه و از پنیرهای ایتالیایی مثل موزارلا در ساختش استفاده میشه (این ورژنشو قبلا یادتون دادم )، حالا آشپزهای خلاق لبنان ، تغییرات بومیسازیزاسیون! خودشون رو روش پیاده کردن و از پنیر عربی لَبنه در ساختش استفاده کردن ، به علاوه ی باقلا ! چی؟ باقلا ؟! آره منم همون شکلی شدم که شما شدید ! اصلا نمیتونستم تصور کنیم باقالی بدبو رو بذارم کنار پنیر و بخورم (شایدم خوشمزه باشه) اما ریسکشو نپذیرفتم و به جای باقالی از چاقالی استفاده کردم چیزی نیس که یکی دوتا حرف اینور اونر شده
و البته یک پیش غذای بسیــــــــار خوشمزه هم خلق شده
این پست قرار بود خیلی خیلی زودتر از اینها به دستتون برسه ، امیدوارم هنوزم بادام سبز (چاقاله بادوم) تو بازار باشه و بتونید از این دستور خوشمزه استفاده کنید :
(گوشتونو بیارید جلو : اگه نبود از فندق تازه یا بادام خشک هم میشه استفاده کنید ، آره )
مواد لازم :
نان باگت : ۱ عدد
(من از باگت فریزری استفاده کردم ، اصلا خوراک اینجور کاراس ، هروقت باگتتون به هر دلیلی اضافی اومد میتونید با سلفون کاملا بپیچیدش و فریزش کنید برای اینجور مواقعی )
گوجه : ۱ عدد
پنیر لبنه (یا هر پنیر خامه ای مورد علاقتون): ۱۰۰ گرم
سیر: ۲ حبه
بادام سبز : یک مشت
روغن زیتون : ۲ ق غ
ادویه لیمو فلفلی و مرزه خشک
روش کار :
باگت رو از عرض برشهای ۱ سانتی میزنیم و اسلایسهای حاصل رو با فرچه (یا وقتی تنبلیمون میشه فرچه بشوریم ، با چنگال) روغن زیتون میمالیم :
حالا اسلایسهای روغنی رو داخل ساندویچ میکر میذاریم تا ترد بشن :
بادام ها و سیر رو ریز خرد میکنیم و با پنیر و ادویه لیمو فلفل مخلوط میکنیم :
مرزه خشک رو هم اضافه میکنیم :
به به من عاشق این صحنه و بوی ادویه هستم
حالا یک قاشق مرباخوری از مخلوط پنیری روی هر اسلایس نون میذاریم :
با بادام سبز ریز و برش گوجه فرنگی تزیین میکنیم :
و اگه مایلیم که پنیر کمی به خورد نون بره ، چند دقیقه بدون اینکه ساندویچ میکر رو ببندیم ، نونها رو روی سینی داغش میچینیم :
بروسکتای خوشمزه و خوشبو و سالممون حاضره :
یه گاز خوشمزه در کنار مامانی
خیلی لذتبخشه به بـــــــــــه
بسازید و لذت ببرید
نوش جان