چند وقتیه که یکی از شرکتهای داخلی داره اسانسها و طعم دهنده ها (اصطلاحا لیکور ها) ی غیر الکلی بین المللی رو تولید میکنه که یک همیشه تشنه! مثل من مدتهاست دنبالشونه

نمیدونید وقتی تو قفسه های فروشگاه یه شهر مرزی بلو-کاراسائو دیدم چه شکلی شذم ! یعنی در حدی ابراز علاقه کردم به لیکور مذکور که تمامی همراهانم هم یکی یه بطری خریدند

شاید لازم باشه توضیح بدم بلو کاراسائو چیه ، بلو کاراسائو یک طعم دهنده برگرفته از درختهای پرتقال تلخ جزایر کاراسائو هست که طعم مرکباتی-تلخ و عطر خاصی داره و معمولا به رنگ آبی عرضه میشه

این محصول تنهایی کاربردی نداره و مثل بقیه طعم دهنده ها به بقیه نوشیدنی ها اضافه میشه

متداول ترین روش استفادش اینه که در ادامه میگم:

مواد لازم :

برگ نعنا : یک مشت + چند عدد برای گارنیش

لیموزرد : ۱ عدد

شکر: دو سوم پیمانه

بلو کاراسائو : یک شات برای هر لیوان

روش کار:

شکر رو با یک و نیم پیمانه آب روی شعله میذاریم و صبر میکنیم به جوش بیاد و کمی غلیظ بشه، نعنا رو با دست تکه تکه میکنیم و توی شهد میریزیم و آب و پالپ نصف لیمو رو اضافه میکنیم شعله رو درجا خاموش میکنیم و در ظرفو میذاریم تا اسانس نعنا خارج نشه

همونجوری میذاریم تا محتویات شیرجوش خنک بشه و اسانس نعنا آزاد بشه ، بعد اونو صاف میکنیم و داخل ۳-۴ تا لیوان بلند میریزیم

چندقالب یخ و اسلایسهای لیمو و برگ نعنا رو اضافه میکنیم و تا غلظت مورد نظرمون آب میریزیم

بعد بلو کاراسائو رو اضافه میکنیم:

و از منظره سبزآبی خنکی که درست کردیم لذت میبریم

نوشیدنی بی نظر ما در سه سوت حاضره

میدونید تعارفی ترین مهمونهای دنیا هم از شما درخواست میکنن که یک لیوان دیگه واسشون بیارید، پس به اندازه کافی ازش درست کنید

بهتره نگم که تجربه این نوشیدنی کنار کاکتوس ها در دمای ۵۰ درجه چه لذتی داشت …….

شرکت عزیزی که بلو کاراسائو ساختی، مرسی ، لطفا گرنادین هم بساز، ممنون

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. الهه می‌گه:

    خیلی خوشرنگ و عالیه..بلو کاراسائو قیمتش چنده؟

  2. شیما می‌گه:

    عالی میشه قیمتشو بگید و از کجا تهیه ش کنم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول