گفته بودم که پودینگ برای من دسر عشقه 

بازم با یه دسر پودینگی راحت و خوشگل برای روز قلبها اومدم

تقدیم با یک عالمه قلب قرمیزی

راستی قبل ازینکه برم سراغ طرز ساختش اینو بگم

اگه میبینید دسرهای روز قلب ها رو ساده انتخاب کردم برای اینه که هرکسی با هر سطح آشپزی بتونه به راحتی اونارو درست کنه و  عشقش رو به عزیزانش نشون بده

پس بریم سراغش و به راحتی عزیزانمون رو خوشحال کنیم 

مواد لازم :

خمیر تارت با این دستور 

شکلات سفید و ترافل قلبی برای تزئین

روش پخت پودینگ  رو در پست قبلی با استفاده از شکلات یاد دادم(که خیلی خوش طعم تره ) اگه میخواید از شکلات استفاده نکنید با این دستور بپزید:
نشاسته :۱ ق غ
شیر : ۱ لیوان
شکر :۱ ق غ
پودر کاکائو :۱ ق غ
وانیل: نصف ق چ
زرده تخم مرغ : ۱ عدد
نشاسته و پودرکاکائو رو داخل شیر سرد حل میکنیم ، میذاریم روی شعله و شکر و وانیل رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا شروع به غلیظ شدن و حباب زدن کنه ، بعد زرده تخم مرغ رو میریزیم و تند هم میزنیم تا یکدست بشه و خاموش میکنیم ، داخل ظرف سلفون کشیده میذاریم تو یخچال کامل خنک بشه

روش کار :

خمیر تارت رو که آماده کردیم میذاریم یکساعت تو یخچال استراحت کنه:

بعد بین دو لایه سلفون بازش میکنیم:

و دایره هایی اندازه قالب تارتلتمون ازش میبریم و داخل قالب چرب شده میندازیم

و با یک قالب دیگه که کفش چربه روش کمی فشار میدیم تا کاملا فرم بگیره:

لبه های اضافشو هم میبریم:

وقتی همشون آماده شد داخل فر گرم شده قرار میدیم ، ۱۰-۱۵ دقیقه ای میپزه

بعدشم داخلش رو با پودینگ پر میکنیم :

و شکلات رو با لبه چاقو میتراشیم و با  ترافل قلبی روش میذاریم :

و برگ سبز عشق :

و تمام 

تقدیم با عشق 

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول