دیروز در آخرین دقایق دسترسیم به نت پرسرعت و کامپیوتر خونگی، فرصتی پیش اومد که عکس های مربوط به دوتا دستور رو از دوربینم به سایت منتقل کنم و چون فرصت تایپ دستور رو نداشتم، پست رو واسه امروز زمان بندی کردم

غافل ازینکه امروز بخاطر خستگی شدید خوابم برد و نرسیدم متن دستور رو واستون تایپ کنم ؛

نتیجه ش هم همین پست عجیب و غریبی بود که تا چند دقیقه پیش اینجا شاهدش بودید 😋😆

الان که قضیه روشن شد؛ بریم که دستور این تارت واقعا خوشمزرو داشته باشیم ، تارت البالو گیلاس که من به قصد مصرف گیلاسهای نسبتا بی مزه پختمش و با ترکیبشون با البالو یک طعم عالی به وجود اومد

مواد لازم :

خمیر پای : یک بار از این دستور

گیلاس هسته گرفته : ۲ لیوان

مربای آلبالو : ۳ قاشق

شکر : ۲ قاشق

دارچین : نصف ق چ

کره یا روعن مایع : ۱قاشق

روش کار :

گیلاسهای هسته گرفته رو با کره ۱ دقیقه تفت میدیم بعد شکر و دارچین میپاشیم و با شعله کم و در بسته حدود ۵ دقیقه میپزیم تا نرم بشه و آبش جمع شه ، کنار میداریم کمی خنک بشه و با مربای البالو مخلوطش میکنیم

یک سوم خمیر اماده شده رو کنار میذاریم و بقیه خمیر رو کف  قالب تارت ۲۵ سانتی پهن میکنیم

آلبالو گیلاسی که تهیه کردیم روی خمیر با فاصله نیم سانتی از لبه ها یکنواخت پخش میکنیم

باقی مونده خمیر رو به شکل دلخواهمون قالب میزنیم

(برای اینکه قالب زنی راحت باشه خمیر رو ۱۰ دقیقه تو فریزر بذارید کاملا خنک باشه )

خمیر قالب زده رو روی سطح پای میچینیم:

یک قاشق زرده تخم مرغ رو با یک قاشق ماست یا شیر و کمی زعفرون مخلوط میکنیم و سطح کار رو با فرچه رومالی میکنیم:

راهی فر از قبل گرم شده میشه ، دمای ۱۸۰ درجه و مدت ۲۰ الی ۲۵ دقیقه شعله‌پایینی، ۵ الی ۷ دقیقه هم شعله بالایی تا وقتی تارتمون طلایی بشه :

تارت خوشگل و خوشمزه ما به همین سادگی حاضره

تعجب نکنید، واقعا سادست ؛ من در عرض دو روز؛ سه تا ازین تارت پختم و واسه عید فطر هدیه بردم 😍

اینم یک برش خوشمزه تقدیم به شما:

 بازم عیدتون مبارک، نوش جان ⚘🍒

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. زهره می‌گه:

    سلام پیوند جان خوبی آدم دلش نمی اد اینو برش بده بخوره خوووب

  2. نسیم می‌گه:

    سلام پیوند جانم
    خوبی؟
    من اینو دیشب درست کردم
    فقط چون فقط مربای آلبالو ریختم شکر خمیرش رو کمتر کردم و خیلی هم خوب شد
    مربای آلبالوی اهدایی که نمیخوردیم رو به این شیوه خوردیم
    خب چرا کره ضرر داره وقتی اینقدر خوشمزه است/
    خوش به حال تو که کره دوست نداری
    با عذاب وجدانی زیاد پای درست میکنم همیشه و یکبار برای مثلا ۵-۶ ماه

    • پیوند می‌گه:

      سلام نسیم نازنینم
      چه کار عالی کردی خیلی هم خوب
      نوش جونتون ⚘😍😘
      من چون گیلاسم بی طعم بود با کمی مربای آلبالو مخلوطش کردم خیلی خوش طعم شد

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول