تاکو ، نوعی لقمه ست که مکزیکی ها با “تاکو شِل ” یعنی صدف ِ تاکو درست میکنن

“تاکو شِل” هم نون ترتیاست که توی روغن به صورت قوس دار یا شکل V سرخ میکنن

بعد دیگه مجازیم که توی این شِل رو با هرچی که دوس داشتیم پر کنیم

تنوعش خیلی خیلی زیاده ، دقیقا مثل اینه که هرچی خواستیم با نون لواش سرخ شده لقمه بگیریم

سایتهای مختلف مثلا اینجا لیست پرطرفدارترین تاکو ها در ایالت های مختلف ام ری کا رو لیست کردن

خب پس ترکیب ما میشه :

تاکو شل + هر فیلینگی که دوست داشتیم

ازونجایی که ما تو فروشگاهها تاکوشل نداریم ، خودمون با نون ترتیا(که اینجا پختنشو یاد دادم ) میسازیمش

پس بریم سراغش :

مواد لازم :

نان ترتیا : ۸ عدد

برای فیلینگ هرچی دوست داشتید، من اینارو استفاده کردم:

قارچ : ۳۰۰ گرم

گوشت چرخ شده : ۲۰۰ گرم

پیاز : ۱ عدد

رب گوجه : ۲ ق غ

کلم و گوجه برای روی لقمه

جوزهندی،زردچوبه، نمک ، فلفل سیاه، فلفل قرمز

ادویه کارنی

روش کار :

روغن رو تا ارتفاع ۱ سانتی ظرف میریزیم و داغ میکنیم ،

بعد نون ترتیا رو از یک سمت میذاریم داخلش و نیمه دیگه نون رو به حالت قوسی بیرون روغن نگه میداریم :

بعد سمت دیگشو سرخ میکنیم و از روغن خارج میکنیم ،

به حالت V برعکس میذاریم روغن اضافیش بره :

حالا میریم سراغ فیلینگ :

قارچ رو ورقه میکنیم و آبلیمو میپاشیک که سیاه نشه ، کنار میذاریم :

پیاز رو تفت میدیم :

ادویه هارو میریزیم :

(من یک ق چ زردچوبه، نصف ق چ فلفل سیاه و بقیه هرکدوم یک چارم ق چ ریختم )

بعد گوشت رو تفت میدیم ،

و شعله رو تا آخر زیاد میکنیم قارچ رو میریزیم ،

آب قارچ که جمع شد ،شعله رو کم میکنیم و رب گوجه اضافه میکنیم:

یه تفت بخوره فیلینگمون حاضره :

از مواد میریزیم داخل شل ها ، طوریکه تا نصف ارتفاعش پر بشه

ادویه مورد نظرمونم میپاشیم :

بعد کلم ریش ریش شده و گوجه و هرچی خواستیم میذاریم روش :

تاکو ما آمادست

نوش جان

دسته بندی غذاهای فرنگی
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول