قبلا با دسر ترایفل آشنا شدید و اگه امتحانش کرده باشید میدونید که چه طعم عالی و همه پسندی داره ، اگه پست ترایفل قبلی رو مطالعه نکردید، در این لینک میتونید ببینیدش
حالا که نه من وقت دارم و نه شما! بهتره این ورژن فوری ترایفل رو بهتون یاد بدم که توی عید به کار میاد
مواد لازم:
خامه فرم گرفته:۳-۴ لیوان
کیک : یک بار با این دستور یا هر کیکی خواستید
میوه دلخواه که من میوه های زیر رو استفاده کردم :
کیوی : ۴ عدد
کمپوت آناناس : ۵-۶ حلقه
سیب سرخ : ۲ عدد
نارگیل : نصف لیوان
موز : ۲ عدد
پرتقال خونی : ۲-۳ عدد
توت فرنگی : ۱ لیوان
ژله دلخواه : ۲ بسته (من طعم توت فرنگی و انگور استفاده کردم)
روش کار:
ژله رو طبق دستور روی جلدش آماده کنید و وقتی کاملا بسته شد ، مکعبی برش بزنید
میوه هارو طوری که برششون خوشگل بشه کات کنید
کیک رو هم به صورت مکعبهای ۳-۴ سانتی ببرید
حالا توی ظرفهای مخصوص ترایفل یا هر ظرف بلوری لبه بلندی که دارید، لایه لایه کیک و میوه و خامه بچینید ،روی هر لایه کیک کمی از آب کمپوت آناناس بپاشید
حواستون به لبه های کنار ظرف باشه که انواع میوه هر طرف باشه و نمای خوشگلی داشته باشه
روی ظرف هم کمی خامه و چند برش میوه و توت فرنگی ها رو بچینید و تمام
دسر رو توی یخچال بذارید چون خنکش خیلی خیلی خوشمزه تره
نوش جونتون، نوروز خوش بگذره