وقتی از خواهر جون من بپرسی با این میوه چیکار کنیم ، میدونید چی میگه ؟

میگه : ترشک درست کنیم ؟! 

همیشه یخچالش پر از ترشک های خوشمزس

من که هروقت میرم خونش اول مستقیم میرم تو یخچال سراغ ترشک ها 

این یکی هم از هموناس :

ترشک زرشک ، بسیــــــــــار راحت و بسیــــــــــــــــــار تر خوشمزه !

مواد لازم : زرشک

(یاد انشای صمد میفتم : کدام میوه را دوست دارید؟ انار !

این کل انشا بود ها )

روش کار :

زرشک تازه رو پاک میکنیم و میشوییم و با کمی آب داخل قابلمه روی شعله میذاریم :

اگه دوست دارید کمی نمک و جوهر لیمو هم اضافه کنید :

اگه هم ملس دوست دارید، یک شاخه نبات مهرش کنید ، چیز نه ! بهش اضافه کنید 

کمی که غلیظ بشه آماده خوردنه

آب دهن شما هم مثل من راه افتاد؟!

نوش جان

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    ووووووووووووووی….

    واقعا دهنم آب افتاد….من پارسال خیلی زرشک تازه گرفتم…بعد از پاک کردن و شستن…نمک زدم گذاشتم تو فریزر….اونم خوب شده بود…البته با آلبالو هم همین کار رو میکنم….خیلی خووشمزه میشه…ولی امسال اگه بشه ترشک درست میکنم…ممنوووووون عزیزم

    • پیوند می‌گه:

      اوخ اوخ ازینکه با اعصاب روانت بازی شد ببخشید پس ، جات خالی

      نوش جونتون،اونجوری خوب میشه،اتفاقا امسال ما هم یه مقدار آلبالو همونجوری با نمک ریختیم توی زیپ لاک ، من یه مقدارم بی نمک فریز میکنم برای دسر ها

      به به ،امتحانش کن، دهن منم آب افتاد،الان یه تنگ گنده آلبالو گذاشتم کنار دستم،محض فراموش کردن عطش زرشک!

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول