وقتی از خواهر جون من بپرسی با این میوه چیکار کنیم ، میدونید چی میگه ؟
میگه : ترشک درست کنیم ؟!
همیشه یخچالش پر از ترشک های خوشمزس
من که هروقت میرم خونش اول مستقیم میرم تو یخچال سراغ ترشک ها
این یکی هم از هموناس :
ترشک زرشک ، بسیــــــــــار راحت و بسیــــــــــــــــــار تر خوشمزه !
مواد لازم : زرشک
(یاد انشای صمد میفتم : کدام میوه را دوست دارید؟ انار !
این کل انشا بود ها )
روش کار :
زرشک تازه رو پاک میکنیم و میشوییم و با کمی آب داخل قابلمه روی شعله میذاریم :
اگه دوست دارید کمی نمک و جوهر لیمو هم اضافه کنید :
اگه هم ملس دوست دارید، یک شاخه نبات مهرش کنید ، چیز نه ! بهش اضافه کنید
کمی که غلیظ بشه آماده خوردنه
آب دهن شما هم مثل من راه افتاد؟!
نوش جان
مرتبط با :
دسته بندی ترشی, پیش غذا،ساید دیش، فینگر فود
ووووووووووووووی….
واقعا دهنم آب افتاد….من پارسال خیلی زرشک تازه گرفتم…بعد از پاک کردن و شستن…نمک زدم گذاشتم تو فریزر….اونم خوب شده بود…البته با آلبالو هم همین کار رو میکنم….خیلی خووشمزه میشه…ولی امسال اگه بشه ترشک درست میکنم…ممنوووووون عزیزم
اوخ اوخ ازینکه با اعصاب روانت بازی شد ببخشید پس ، جات خالی
نوش جونتون،اونجوری خوب میشه،اتفاقا امسال ما هم یه مقدار آلبالو همونجوری با نمک ریختیم توی زیپ لاک ، من یه مقدارم بی نمک فریز میکنم برای دسر ها
به به ،امتحانش کن، دهن منم آب افتاد،الان یه تنگ گنده آلبالو گذاشتم کنار دستم،محض فراموش کردن عطش زرشک!