این ترشی کلم رو که همگی میشناسید :

طرز ساختش اینجا واسه اون عزیزانی که مایلند یادبگرند هست ،

اگه بلدید هم توصیه میکنم یه شیشه کوچولو درست کنید ، سه روزه آمادست …

مواد لازم :

کلم : به اندازه ای که حداکثر ظرف یکماه بتونیم تمومش کنیم !

سرکه : انقدری که روی کلم رو بپوشونه

نمک : ۷% وزن کلم

روش کار :

کلم رو حسابی فاین و نازک برش میزنیم

(با این رنده ها که کار سه سوته )

اگه خیلی خیسه میذاریم در حد یکساعت آفتاب بخوره وگرنه نمیخواد ، چون زود مصرفش میکنیم بعیـــــــــــــــــده کپک بزنه

بعدشم میریزیمش توی شیشه ، روشو با سرکه میپوشونیم :

نباید  از سرکه  بیرون بمونه

بعدشم نمک میریزیم :

حالا درشو محکم میبندیم میرازیم برسه

واسه من یکساعت بعدش آماده مصرف بود ، فکر کنم اسید وحشتناکیک ۱۲۰% به جای سرکه بهم فروختن 

این همون لحظه اولشه :

اینم بعد از ۵-۶ روز :

درست کنید و لذت ببرید ،

نوش جان 

دسته بندی ترشی, ترشی و مربا
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول