دیشب وعده داده بودم که طرز تزیین این هندونه رو بهتون یاد بدم :

امروز در اولین فرصت عکسها رو واستون مرتب کردم و با توضیحات آوردم

امیدوارم که به کارتون بیاد و لذت ببرید

خب ، برای شروع کار اول یک طرح لازم داریم ، من طرح کلی رو از اینترنت انتخاب کردم ،

کمی تغییرش دادم ، و تصمیم گرفتم برش برگها رو مثل عکس بزنم و بعد با پوست پرتقال حاشیه کار رو گل بزنم

پس طرح رو گذاشتم کنار دستم و با مقیاسهای هندونه خودم سنجیدمش :

حالا تو ذهنم میدونم که هر برگ حدودا باید تا کجا بیاد ، پس بسم الله :

شروع میکنم با ماژیک وایت برد (که بعد از کار بشه پاکش کرد) یه طرح اولیه روی هندونه میکشم :

بهتره حکاکی هارو قبل از برش زدن هندونه انجام بدیم که استحکام کار زیر دستمون زیاد باشه و نشکنه

پس شروع میکنیم دور قسمتهایی که باید سفید بشه رو با لبه چاقو ، با عمق خیلی کم برش میزنیم :

بعد مماس با برشها ، لبه چاقو رو میندازیم زیر لایه سبز پوست و به آرومی بلندش میکنیم :

وقتی دورتا دور حرکت کنیم ، پوست سبز خودش درسته درمیاد :

کل قسمتهای سفید طرح رو همینجوری حکاکی میکنیم :

حالا باید هندونه رو با طرح برگها برش بزنیم

برای تمیزی و راحتی کار ، بهتره اول با فاصله از طرح اصلی، یک برش کلی و عمیق به هندونه بزنیم :

اینجوری دیگه مجبور نیستیم برشهای زیگزاگی رو در تمام عمق هندونه بدیم ، خیلی راحت لبه هارو زیگزاگی میکنیم :

بعد با چاقو ، قسمتهای زیر پوست رو تمیز میکنیم :

وقتی برشها تکمیل شد ، با اسکوپ داخل هندونه رو خالی میکنیم :

پوسته کلی هندونه آمادست ، هرجور که مایلید میتونید حاشیه شو تزیین کنید ،

من با قسمتهای کنده شده پوست هندونه برگ درست کردم و با پوست پرتقال هم گل

به کمک خلال دندون اونارو روی هندونه سوار کردم :

اگه جایی خلال دندونها نمای بدی داره ، با برگهای سایز کوچیکتر مخفیش کنید :

وقتی کار آماده شد ،طرحهای ماژیکی رو با دستمال پاک میکنیم :

اسکوپهای هندونه یا میوه دلخواهمونو داخلش میچینیم :

من که حسابی به وجد اومدم و از چندین زاویه ازش عکس گرفتم:

سمت گلها:

از بالا :

سه رخ !

نیم رخ !

نمای پشت :

و روبرو :

امیدوارم از ساختن و خوردنش لذت ببرید 

یلدا و ربیع الاول مبارک 

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول