هم قارچ باشه ، هم قرچ قرچ کنه 

چجوری؟

اینجوری:

تمپورا یه جور روش سوخاری کردن ژاپنیه ،

من این مواد تمپورا رو از روی دست شف طیبه و برای میگو درست کردم

که کلی اضافه موند و فرداش باهاش این قارچهای خوشمزه رو درست کردم

مواد لازم :

قارچ : ۲۰۰ g

روغن سرخ کردنی

روغن زیتون و آبلیمو : ۱۰cc

نشاسته ذرت : یک قاشق غ

آرد کم گلوتن : ۳ قاشق غ

آب یخ تگری : یک چهارم لیوان

بیکینگ پودر و جوش شیرین : نصف قاشق چ

روش کار :

قارچ رو تک تک با دستمال تمیز زبر تمیز میکنیم

روی قارچها روغن زیتون و آبلیمو میریزیم

و فلفل سیاه بپاشید (اگه همون لحظه آسیاب کنید خوش عطر تره )

حالا قارچ رو چند دقیقه کنار میذاریم

روغن رو میذاریم دااااغ بشه

و میریم مواد تمپورا رو آماده کنیم :

مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و روش آب میریزیم

قارچها رو تک تک داخلش فرو میبریم و در روغن داغ داغ میندازیم تا سرخ بشه

(چند ثانیه که طلایی بشه کافیه )

بعد داخل ظرف میچینیم و یامممممم

این ماهی های کارتونی هم میتونید ازینجا درست کنید :

ماهی کارتونی با لیمو

نوش جان

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. شادی می‌گه:

    با سلام
    آرد کم کلوتن را ازکجا باید تهیه کرد؟؟؟؟؟؟؟

    • پیوند می‌گه:

      سلام،آردها هرچقدر کم گلوتن تر و سبکتر باشن برای قنادی مناسبتر هستن،درجه سبکی آرد با ۰ روی بستش مشخص میشه ،آرد ۰۰۰ و ۰۰۰۰ تو بسته بندی با مارکهای مختلف تو بازار موجوده که میتونید از فروشگاهها تهیه کنید

  2. :) می‌گه:

    سپاس دوست خوب …

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول