هم قارچ باشه ، هم قرچ قرچ کنه
چجوری؟
اینجوری:
تمپورا یه جور روش سوخاری کردن ژاپنیه ،
من این مواد تمپورا رو از روی دست شف طیبه و برای میگو درست کردم
که کلی اضافه موند و فرداش باهاش این قارچهای خوشمزه رو درست کردم
مواد لازم :
قارچ : ۲۰۰ g
روغن سرخ کردنی
روغن زیتون و آبلیمو : ۱۰cc
نشاسته ذرت : یک قاشق غ
آرد کم گلوتن : ۳ قاشق غ
آب یخ تگری : یک چهارم لیوان
بیکینگ پودر و جوش شیرین : نصف قاشق چ
روش کار :
قارچ رو تک تک با دستمال تمیز زبر تمیز میکنیم
روی قارچها روغن زیتون و آبلیمو میریزیم
و فلفل سیاه بپاشید (اگه همون لحظه آسیاب کنید خوش عطر تره )
حالا قارچ رو چند دقیقه کنار میذاریم
روغن رو میذاریم دااااغ بشه
و میریم مواد تمپورا رو آماده کنیم :
مواد خشک رو با هم مخلوط میکنیم و روش آب میریزیم
قارچها رو تک تک داخلش فرو میبریم و در روغن داغ داغ میندازیم تا سرخ بشه
(چند ثانیه که طلایی بشه کافیه )
بعد داخل ظرف میچینیم و یامممممم
این ماهی های کارتونی هم میتونید ازینجا درست کنید :
نوش جان
با سلام
آرد کم کلوتن را ازکجا باید تهیه کرد؟؟؟؟؟؟؟
سلام،آردها هرچقدر کم گلوتن تر و سبکتر باشن برای قنادی مناسبتر هستن،درجه سبکی آرد با ۰ روی بستش مشخص میشه ،آرد ۰۰۰ و ۰۰۰۰ تو بسته بندی با مارکهای مختلف تو بازار موجوده که میتونید از فروشگاهها تهیه کنید
سپاس دوست خوب …
خواهش میکنم