خب برای کسی که بادمجون دوست داره همه غذاهای بادمجونی لذیذه، اگه ته چین زعفرونی باشه که دیگه هیچی ……. من خودم این ته چین رو به مراتب بیشتر از ته چین مرغ دوست دارم،امیدوارم شما هم بپزید و لذت ببرید

مواد لازم:

بادمجان قلمی:۴ عدد متوسط

برنج: یک و نیم الی دو پیمانه

ماست غلیظ: یک پیمانه سر خالی

زعفران دم کرده غلیظ: هرچه بیشتر بهتر!

زرده تخم مرغ: ۱ عدد

گوشت چرخ کرده: ۲۰۰ گرم

پیاز: ۱ متوسط

زرشک: ۳ ق غ

دارچین،فلفل سیاه،زردچوبه: ۱ ق چ

نمک

روش کار:

بادمجون رو پوست میگیریم و حلقه میکنیم و نمک میپاشیم نیم ساعت توی آبکش میذاریم تا تلخیش بره:

ماست و زعفرون و زرده تخم مرغ رو با یک ق چ نمک مخلوط میکنیم:

برنج رو آبکش میکنیم و با معجونماستی مخلوط میکنیم :

پیاز رو ریز رنده میکنیم،آبشو دور میریزیم و با کوشت و ادویه تفتش میدیم، آخر کار زرشک رو اضافه میکنیم :

کف یه ظرف نچسب و کوچک (نهایتا قطر ۲۰ سانتی)رو حسابی چرب میکنیم و یک لایه حدودا ۱ سانتی از برنج رو با قاشق تهش صاف میکنیم،بعد بادمجونهای حلقه شده سرخ شده رو روش میچینیم:

گوشت تفت داده رو هم لایه بعدی میریزیم:

باقی مونده برنج رو میریزیم روش و کاملا تخت میکنیم:

با شعلع خیلی ملایم،ترجیحا با شعلع پخش کن میذاریم تا برنج دم بکشه و یک لایه ته دیگ طلایی ببنده

حدود ۴۰ دقیقه طول میکشه بعد قابلمه رو روی ظرف مورد نظرمون برمیگردیونیم

من با خلال و بادام و زرشک تزیینش کردم:

اینم از این طرفی!

و برش خورده:

بفرمایید یک برش خیلی خوشمزه:

طعمش عالیه

نوش جان

8 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. منا می‌گه:

    پیوند؟؟
    کو دستورش؟

    فقط دلمون آب شه؟ بیا بیا دستورشم بگوووووووو

    :)

    • پیوند می‌گه:

      منا جونم امروز بعد از سالهاااااااااااااا به کامپیوتر دستورشو نوشتم
      دوستون دارم هوارتا،دلم واقعا تنگ شده بود برای آپ کردن سایت

  2. mohebemahdi می‌گه:

    سلام گلی,ممنون.خیلی عالی شده,امروز روز پزشک رو بهتون تبریک میگم.ان شاالله موفق و پایدار و سلامت باشید

  3. سعیده می‌گه:

    پیوند جون سلاااااااااااام.مدتیه نیستی.
    ان شاالله که خوب و سرحالی. ۳>

  4. آرزو می‌گه:

    سلام پیوند جون..شما تصاویر رو در کدوم سایت آپلود میکنی؟ممنون میشم راهنماییم کنی

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول