اول از همه اینکه : میلاد کریم اهل بیت مبارک 

این پست خیلی وقته که توی لیست انتظاره واسه پست شدن ،

دیگه امروز برای این روز خجسته فرصت رو مغتنم شمردم و آپش کردم

 معرف حضور همه هم هست و نیاز به معرفی و تمجید نداره 

این ته چین پختن من کلی داستان داشت ،خلاصه ماجرا اینه که تا یکساعت قبلش مشغول خرید و پرو لباس بودم (خودتون بهتر میدونید چقـــــــدر وقتگیره) خلاصه میتونید حدس بزنید این با چه سرعتی پخته شده…. ، اینو به دوعلت میگم :

اول اینکه : از آشپزی نترسید، نه آشپزی مزاحم کاره و نه برعکس

دوم اینکه : ببخشید اگه عکسها کادربندی مناسبی نداره

حالا بریم سراغ ته چینمون :

مواد لازم :

سینه مرغ پخته* و خرد شده: دو عدد

برنج : ۳ پیمانه

ماست چکیده :نصف پیمانه

تخم مرغ : ۴ عدد

زعفران دم کشیده : نصف استکان

روش کار :

برنج رو با نمک و آب گرم چند ساعت خیس میکنیم ، بعد آبکش میکنیم اما دم نمیندازیم

تخم مرغها و ماست رو با چنگال میزنیم :

زعفرون  رو هم اضافه میکنیم :

حالا با برنج مخلوطش میکنیم :

قابلمه رو چرب میکنیم (بهتره چندتا کوچیک باشه که سریع حاضر شه و طبقاتی بچینیم خوشگلتر بشه )

حدود یک سوم مواد رو میریزیم کف قابلمه و با قاشق فشار میزیم تخت بشه و به هم بچسبه ،

بعد مرغ روش میچینیم :

بعدشم بقیه مواد رو میریزیم و در قابلمه دم کنی میذاریم و با حرارت خیلی ملایم میذاریم دم بکشه

مدتش به سایز قابلمه بستگی داره ، حدودا ۴۵-۵۰ دقیقه واسه من طول کشید

تو این مدت مواد لازم برای تزیین رو آماده میکنیم میذاریم کنار دستمون

بعدشم سفره میچینیم وحسابی دل همرو ضعف میبریم ، چشم به راه ته چین بمونن 

وقتی دم کشید ، توی ظرف سرو برمیگردونیم ، همه طبقات رو میچینیم و با شکوفه های ماست و پسته و زرشک و .. تزیین میکنیم :

(توضیح دادم که چقدر عجله داشتم ، گرمای برنج باعث میشد ماست ذوب بشه … ،

شما حتما بهتر تزیین میکنید )

و نووش جان 

 *پخته : مرغ رو با ادویه دلخاهتون بپزید ،اما فلفل نزنید با برنج خوش طعم نمیشه

          آب مرغ باید حتما کامل جمع بشه ، اما مرغ رو سرخ نکنید ، سفت و لاستیکی میشه

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول