اول از همه اینکه : میلاد کریم اهل بیت مبارک
این پست خیلی وقته که توی لیست انتظاره واسه پست شدن ،
دیگه امروز برای این روز خجسته فرصت رو مغتنم شمردم و آپش کردم
معرف حضور همه هم هست و نیاز به معرفی و تمجید نداره
این ته چین پختن من کلی داستان داشت ،خلاصه ماجرا اینه که تا یکساعت قبلش مشغول خرید و پرو لباس بودم (خودتون بهتر میدونید چقـــــــدر وقتگیره) خلاصه میتونید حدس بزنید این با چه سرعتی پخته شده…. ، اینو به دوعلت میگم :
اول اینکه : از آشپزی نترسید، نه آشپزی مزاحم کاره و نه برعکس
دوم اینکه : ببخشید اگه عکسها کادربندی مناسبی نداره
حالا بریم سراغ ته چینمون :
مواد لازم :
سینه مرغ پخته* و خرد شده: دو عدد
برنج : ۳ پیمانه
ماست چکیده :نصف پیمانه
تخم مرغ : ۴ عدد
زعفران دم کشیده : نصف استکان
روش کار :
برنج رو با نمک و آب گرم چند ساعت خیس میکنیم ، بعد آبکش میکنیم اما دم نمیندازیم
تخم مرغها و ماست رو با چنگال میزنیم :
زعفرون رو هم اضافه میکنیم :
حالا با برنج مخلوطش میکنیم :
قابلمه رو چرب میکنیم (بهتره چندتا کوچیک باشه که سریع حاضر شه و طبقاتی بچینیم خوشگلتر بشه )
حدود یک سوم مواد رو میریزیم کف قابلمه و با قاشق فشار میزیم تخت بشه و به هم بچسبه ،
بعد مرغ روش میچینیم :
بعدشم بقیه مواد رو میریزیم و در قابلمه دم کنی میذاریم و با حرارت خیلی ملایم میذاریم دم بکشه
مدتش به سایز قابلمه بستگی داره ، حدودا ۴۵-۵۰ دقیقه واسه من طول کشید
تو این مدت مواد لازم برای تزیین رو آماده میکنیم میذاریم کنار دستمون
بعدشم سفره میچینیم وحسابی دل همرو ضعف میبریم ، چشم به راه ته چین بمونن
وقتی دم کشید ، توی ظرف سرو برمیگردونیم ، همه طبقات رو میچینیم و با شکوفه های ماست و پسته و زرشک و .. تزیین میکنیم :
(توضیح دادم که چقدر عجله داشتم ، گرمای برنج باعث میشد ماست ذوب بشه … ،
شما حتما بهتر تزیین میکنید )
و نووش جان
*پخته : مرغ رو با ادویه دلخاهتون بپزید ،اما فلفل نزنید با برنج خوش طعم نمیشه
آب مرغ باید حتما کامل جمع بشه ، اما مرغ رو سرخ نکنید ، سفت و لاستیکی میشه