یکی از سایتهایی که دستور این فینگرفود بسیار خوشمزه رو گذاشته بود،یه جمله جالب دربارش نوشته :

Tuna melts come to the rescue when you think there’s nothing in the house for dinner!

یعنی تونا مِلتز همون غذاییه که وقتی فکر میکنید هیچی واسه شام ندارید، به دادتون میرسه .

تونا ملتز یه پیش غذا یا غذای سبکه که با مخلوط کردن سبزیجات و تن ماهی و یه پایه خامه ای مثل مایونز یا ماست تهیه میشه،من این دستور رو با ذائقه خودم تنظیم کردم و هرکی خورد پسندید

البته میدونم دارید تو دلتون میگید که خیلی ساده میشه در قوطی تن ماهیو بازکنید و با نون بخوریدش، ولی این یک چیز دیگست ، زحمتی نداره و وااااااااااااااااقعا خوشمزست ،برای دوستداران کیپر و مایونز که بهشته، امتحانش کنید

مواد لازم :

تن ماهی : یک قوطی

مایونز:یک قاشق

کِیپر: ۱ قاشق

ترشی انبه کال : ۱ قاشق (این ترشی به اسم : ام کا اچار تو بازار هست اما اگه در دسترستون نبود ایرادی نداره،حذفش کنید)

پنیر گودا : ۳ ورقه

پیاز بنفش : ۱ کوچک

ادویه لیمو فلفلی : یک چهارم ق چ

نان تُست یا انگلیش مافینز برای سرو کردن(برای دستور انگلیش مافینز اینجا کلیک کنید )

روش کار:

تن ماهی رو با قوطی میذاریم ۱۰ دقیقه بجوشه

تو این فاصله کیپر رو حلقه میکنیم

پیاز رو خلالی میکنیم

پنیر رو میتونید کاملا خرد کنید،من اول چندتاشو برای تزئین ستاره ای قالب زدم :

بقیشو ریز خرد کردم :

تن ماهی گرم شده رو باز میکنیم و با مایونز مخلوط میکنیم:

ادویه لیمو فلفلی هم روش گریند میکنیم:

پنیر خرد شدهو کیپر و ترشی انبه رو هم بهش اضافه میکنیم ، غذای سریع خوشمزمون حاضره :

برای سروش یک قاشق ازین مخلوط خوشمزرو میذاریم روی نون :

چند تا خلال پیازهم میذاریم روش :

 دیگه آماده اینه که یه لقمه چپ بشه

من چون پنیر دوست دارم یک برش پنیر هم به هر لقمه اضافه کردم ،اما واجب نیست :

واقعا ترکیب خوشمزه ای بود

آیا از قیافش معلوم هست!؟

اگه تون ماهی دوست دارید ، حتما ظرف سه سوت باهاش اینو بسازید و لذت ببرید،نوش جان

14 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. mona می‌گه:

    من حدود یه ماهه که اینجا رو پیدا کردم
    دیروز تو شرکت چندتا دستورش رو پرینت گرفتم بردم خونه، یکیشو درست کردم (لوبیا پلوی مامان پز!) واقعا عالی بود.
    خیلی خوشم اومد از اینجا، خیلی بیشتر خوشم اومد از سلیقه ت. واقعا هنرمندی، موفق باشی
    صبح که میام شرکت، اول یه سر به اینجا میزنم
    خیلی هم خوب
    خیلی هم عالی

    • پیوند می‌گه:

      سلام Mona عزیز، ببخشید اسمتو فارسی ننوشتم چون نمیدونم شما «مونا» مینویسید یا «منا» با دختر داییمون منا کلی فیلم دارم !! هردفعه میگه اشتباه نوشتی ????
      وای غذای مورد علاقمو انتخاب کردی ،البته من عاشق نصف غذاهای دنیام ،اون نصفه دیگه هم دوست دارم !
      از آشنایی با دوست بامحبتی مثل شما خوشحالم،ممنونم که نظرتو نوشتی ،شما زیبایی که زیباییها رو میبینی عزیزم

      بازم به ما سر بزن ?

  2. nelahe می‌گه:

    سلام اون آخر آخری چیه که روش گذاشتید دون دون داره برای تزیین گذاشتید اسمش چیه

  3. لیلی می‌گه:

    خیلی خوشگل شده مخصوصا ستارش نمدونم منم به این قشنگی میتنم درست کنم یا نه

  4. دخترپاییز می‌گه:

    وووووووووی تن ماهی ….به به

    عصن شکلش آدم رو به وجد میاره….طعمش هم که معلووووومه هوووووووم

  5. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند جون.خسته نباشی.چه تزئین خوردنی ایه. با این پست خوشمزت اشکمو در اوردی اخه چجوری بدرستمش؟هنوز نتونستم اون جناب ابوجهلو پیداکنم .من خیلی افسرده شدم اخه تن ماهی خیلی دوست میدارم .اینا به کنار ترشی انبه رو کجای دلم بذارم هرجا گشتم ی جوری بهم زل میزدن انگار ترشی مریخی میخوام. پیوند جون دستم به دامنت این ۲تاجایگزین ندارن.من اگه این جناب خوشمزه رو ندرستم از دست رفتما!

    • پیوند می‌گه:

      سلام عزیزم ، مرسی ، نگاه شما زیباست

      آخی چرا؟! ترشی فروشی ها دارن ترشیشو ، نمیدونم من تاحالا شهرتون نیومدم واقعا نمیدونم کجاش میشه دنبال اینا بگردی
      ترشی انبه تو فروشگاههای بزرگ با همون بسته بندی سطل مانند سفید که در قرمز داره ویه گوشش توی عکس مشخصه پیدا میشه ، اینجا که اینجوریه ، واقعا نمیدونم

      ترشی انبه رو میتونی حذف کنی ، اصلا کیپر رو هم خواستی حذف کن ، جاش زیتون بی هسته بریز ، خوشمزه میشه

      یجور غذای تایلندی با تن ماهی درنظر داشتم درست کنم، بارون زیادی باریده و ریحونا همه آبلمبو و زشتن وگرنه امروز میپختم آپ میکردم واسه دل تو دوست نازنینم

  6. نسیم می‌گه:

    من این رو هم جمعه درست کردم
    اینجا تو شیراز به کیپر میگن گُلَک
    خیلی هم زیاده و خیلی هم طرفدار داره ترشی گلک گرفتم و درستش کردم بدون ترشی انبه چون چندبار چندجای مختلف خوردم دوست نداشتم
    حالا باید خوشمزه اش رو بگردم پیدا کنم
    ولی همونجوریش هم خیلی خوب شده بود
    دستت درد نکنه عزیزم
    من بعد از سه سال با این دستور تن ماهی خوردم دوست ندارم اصلا
    ولی این خوب بود
    ممنون عزیزم

    • پیوند می‌گه:

      به به نوش جـــــــــان
      چه جالب ، به این اسم نشنیده بودم ،

      ترشی انبه رو منم با مارکهای مختلف امتحان کردم ، تنها مدلی که به نظرم طعمش عالیه همینه که قوطی سفید با در قرمز داره ، خود اون مدل هم دوجوره ، یجورش مخلوط با هویجه که جالب نیست ، یک مدلش انبه کال که درشت با هسته خرد شده ، طعمش عالیه هاااااااااا

      نوش جونت عزیزم ، من به علت علاقه شخصیم انبه رو به رسیپی اضافه کردم ، حذفش ایرادی نداره ، ولی بودنش یه چیز دیگست ……

  7. افسانه می‌گه:

    ای بارون بی محل خوب ۲روز دیرتر میباریدی چی میشد !.شوخی کردم !بارون رحمت خداست من عاشق بارونم مخصوصا اولش که بوی خاک نم زده میده همیشه زیرش قدم میزنم حتی الان که سرماخوردم!!! پوست کلفتم دیگه!!. بی صبرانه منتظر این غذا تایلندیه میمونم هر وقت فرصت کردی درستش کن تامنم یاد بگیرم خیلیییییی ممنون گلم

    • پیوند می‌گه:

      نگوووو ! من انقدر خوشحالم بارون باریده،قبلش هربار شیر ابو باز میکردم هول اینکه یه روز آب تموم بشه آزارم میداد ،الان همش خدارو شکر میکنم
      منم سرماخوردم،ناجووور ،ولی این سالاد انار خیلی بهم چسبید،واسه سرماخوردگی هم کلم خوبه هم انار،قربون خدا همه میوه های فصلهاش متناسب و مناسبن

      اون غذاهه خیلی راحته،واسه همینم هردفعه میمونه واسه یه موقع بی وقتی! اینم یه سبکیه دیگه? ولی هرروزی پختمش همون روز پستش میکنم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول