چندوقته دوستان ازم تقاضای دستور دسر میکنن ، منم قصد دارم چندمدل دسر متداول رو بهشون تقدیم کنم

تیرامیسو رو همه شما میشناسید

همیشه چیزای خیلی متداول، خیلی متنوع میشن چون هرکسی خلاقیتهایی در ساختنشون به خرج میده

تیرامیسو هم همونجوره : متداول و متنوع

من این دفعه این مدلشو انتخاب کردم :

تیرامیسوی بدون تخم مرغ ، ساده و سریع و خوشمزه

طرز ساختشو اینجا آوردم

امیدوارم استفاده کنید و لذت ببرید

تیرامیسوی سنتی در دهه ۱۹۶۰ در منطقه veneto ایتالیا درست میشد و ازونجا به همه دنیا رفت و از محبوبترین دسر ها شد

این دسر سنتی با ترکیب بیسکویت لیدی فینگر و قهوه و پنیر ماسکارپونه و زرده تخم مرغ درست میشد

به تدریج خلاقیتهای خیلی زیادی در این رسیپی به خرج داده شد و انواع تیرامیسو با کیک ، بدون تخم مرغ ، با بیسکویت دایجستیو و … ابداع شد

من این رسیپی هلو بپر تو گلو ! رو از فود دات کام انتخاب کردم و درست کردم و مرحله به مرحله واستون عکس گرفتم

بریم سراغ ساختنش …

مواد لازم :

برای این سایز ظرف (ظرف وسط ستهای ۳ تایی مربعی!)

بیسکویت لیدی فینگر : ۱۶ عدد

قهوه دم کرده غلیظ : نیم فنجان

پنیر ماسکارپونه : ۲۰۰ گرم

خامه فرم گرفته : ۲۰۰ گرم

پودر قتد : نیم الی دو سوم پیمانه (بسته به ذائقه شما)

پودر کاکایو شیرین نشده

اول یه توضیح درباره مواد اولیه بدم بعد بریم سراغ کار :

۱-بیسکویت لیدی فینگر یا به زبان ایتالیایی  Savoiardi ، ایشونن :

یک بیسکوییت بلند با بافت اسفنجی که توی فروشگاههای بزرگ میشه تهیه ش کرد

من بخاطر اینکه میخواستم رسیپی ساده و بی دردسر باشه با بیسکوییت بازاری درستش کردم

اما طرز ساخت لیدی فینگر رو بزودی بهتون میگم

۲-خامه فرم گرفته هم با مارکهای مختلف توی فروشگاهها پیدا میشه ، اونروز پیدا نشد و من از خامه صبحانه استفاده کردم ، یک بسته خامه رو با دو قاشق پودر قند گذاشتم تگری شد بعد ۶ دقیقه با همزن برقی زدم تا بافتش سبک بشه

۳- من از قهوه ترک استفاده کردم ، روش دم کردنش رو به زودی به تفصیل بهتون یاد میدم

پس طرز ساخت لیدی فینگر و دم کردن قهوه ترک و خامه فرم گرفته ، پستهای بعدی ما خواهد بود ، به امید خدا

الان فقط تیرامیسو رو توضیح میدم که طولانی و خسته کننده نشه :

پنیر ماسکارپونه  هم دمای اتاق  و پودر قند رو میریزیم داخل خامه فرم گرفته:

و شروع میکنیم به هم زدن ، اولش بافت لخته لخته داره :

بعد از ۲-۳ دقیقه هم زدن با دور تند ، یکنواخت میشه :

این مخلوط رو میذاریم کنار دستمون ،

قهوه رو میریزیم داخل یک ظرف پهن (که بتونیم بیسکویتارو راحت بزنیم توش )،

یک ظرف شفاف مناسب که قراره دسر داخلش سرو بشه انتخاب میکنیم میذاریم کنار دستمون :

بیسکویتارو میزنیم داخل قهوه :

 و سریع درمیاریم ، یک ردیف ته ظرف میچینیم :

بستگی داره بخواید دو لایه بیسکویت بچینید یا سه لایه

برای سه لایه بیسکویت ، یک سوم از مواد خامه ای رو روی لایه بیسکوییتی اول پهن میکنیم :

(برای دو لایه باید نصف رو بریزیم مشخصه دیگه )

بعد لایه بعدی بیسکوییت رو مثل لایه قبلی میچینیم :

همینطوری ادامه میدیم و آخرین لایه رو با مواد خامه ای تموم میکنیم :

روش رو با لیسک صاف میکنیم :

اگه برای صاف بودنش وسواس دارید از لیسکی که با آب داغ خیس کردید استفاده کنید

در نهایت یک ظرف داریم که این نمای بغلیشه :

اینم نمای روییش :

درشو میبندیم :

حداقل ۸ ساعت میذاریمش داخل یخچال

وقتی از یخچال خارج کردیم ، روش پودر کاکائو الک میکنیم :

من از انواع قهوه و کاکائو استفاده کردم که یک طیف رنگ ایجاد کنه

بعدشم خیلی ساده با اسمارتیز تزیین کردم :

میخواستم سادگی تزیینش با سادگی دستورش همخونی داشته باشه

به امید خدا بعدا انواع سخت ترش رو هم بهتون میگم

امیدوارم ازین مدل ساده حسابی لذت ببرید

تیرامیسو حاضره

راستی داشت یادم میرفت ، اینم برش خورده ش :

تقدیم به شما ، نوش جان

دسته بندی بدون فر !, دسر

2 نظر برای این مطلب تاکنون

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول