من از تفت دادن آرد بیزارم ، اینو دیگه همه میدونن ، خواجه حافظ شیرازی اصلا دربارش شعر سروده … اما خب این حلوا هم ازون حلواهاییه که آرد تفت دادن زیاد نداره ، با عطر ایرانی زعفرون و هل و گلاب …..

بریم بپزیمش که لازمش داریم

مواد لازم :

آرد سفید: ۲ لیوان

شکر: ۱ لیوان سرخالی

آب: یک و نیم لیوان

روغن: دو سوم لیوان

زعفران دم شده غلیظ + یک عدد عصاره فشرده زعفران برای غلیظ شدن طعم

گلاب : یک هشتم لیوان

هل

روش کار :

از ترکیب هل و شکر و آب روی شعله متوسط یک شربت درست میکنیم و فقط کمی اونو غلیظ میکنیم ، لحظه آخر زعفرون و گلاب رو میریزیم توش و خاموشش میکنیم

آرد رو توی تابه ضخیم و بزرگ پخش میکنیم ، من از تابه مسی قدیمی استفاده کردم ، از همینا که باید دونفره بلندش کرد !

شعله ملایمه ، آرد رو هم دائم هم میزنیم ، اصلا نمیخواد رنگشو تیره کنیم حتی یه ذره ، فقط کافیه بوی آرد رو حس کنیم :

روغن رو اضافه میکنیم و با آرد مخلوط میکنیم :

شربتی که درست کردیم باید خنک و کمی غلیظ شده باشه :

شربتمونو در حال هم زدن  به آرد اضافه میکنیم،همزمان شعله رو زیاد میکنیم :

دورانی هم میزنیم

، تدریجا آرد شربت رو جذب میکنه و حلوا غلیظتر و کمی حجیم تر میشه :

وقتی موقع هم زدن حلوا خودبخود از دیواره جدا شد حاضره ، حدودا ۵ دقیقه طول میکشه

غلظتش یه ذائقه شما بستگی داره

من با بیشترش حلوای رولی درست کردم ، اضافه شو هم این مدلی با ترافل های کروی تزئین کردم :

اینو جدا پست کردم که اگه نخواستید حلوا رو رول کنید سردرگم نشید و دستورشو راحت پیدا کنید .

تاریخش انتشارش رو کمی عقب تر زدم که بعدا دوتا پست یجور پشت سر هم تو سایت نباشه !

اگه این دستور به کارتون اومد لطفا یک فاتحه برای شادی روح همه رفتگان بفرستید

ممنون و نوش جان

دسته بندی حلوا،مسقطی

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. سعیده می‌گه:

    سلام پیوندجون.دستور حلوای رولی رو پیدا نمیکنم توی سایت.کدوم قسمته؟

    • پیوند می‌گه:

      سلام سعیده جون ،رغته بود توی قسمت دسته بندی نشده ،برگردوندمش تو قسمت حلوا و مسقطی

      ممنون که یاداوری کردی

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول