سلام به همه دوستای خوب پیوند با آشپزی و تسلیت به مناسبت ایام شهادت مولا علی (ع)
امروز با دستور حلوای شیر اومدم که در این شبها بی مناسبت نیست ، بدون مقدمات اضافی میرم سر اصل مطلب چون امروز به یاری خدا میخوام چندتا دستور دیگه رو هم تایپ کنم و بذارم روی تنظیمات سایت که به تدریج به دستتون برسه
مواد لازم:
آرد : ۲۵۰ گرم
شیر: ۲ لیوان
روغن : سه چهارم لیوان
آب: ۱ لیوان
شکر: ۱ و نیم لیوان
گلاب : یک چهارم لیوان
زعفران
هل
روش کار:
مثل همه حلوا ها آرد رو توی تابه نچسب پخش میکنیم و با شعلع خیلی ملایم دائم هم میزنیم تا وقتی که آرد “بو داده ” بشه و بوی خامیش بره
خیلی مواظب باشید که شعله ملایم باشه و به موقع هم بزنید که آرد نسوزه
من آردم رو فقط تا حدیکه بوی خامی نده و نخودی روشن بشه تفت دادم تا ظاهر این حلوا با سایر حلواها یه تفاوتی بکنه !
(تو پرانتز بگم،یادتونم هست که از آرد تفت دادن بیزارم)
توی شیرجوش،آب،شیر،شکر رو مخلوط میکنیم و روی شعله میذاریم تا به جوش بیاد و ۲-۳ دقیقه بجوشه
بعد زعفرون حل شده و هل و گلاب رو بهش اضافه میکنیم و خاموش میکنیم :
وقتی آرد تفت خورد،روغن رو باهاش مخلوط میکنیم
شربت شیری که آماده کردیم به آرد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم،شعله هم زیاد میکنیم
تا وقتی که حلوا وسط ظرف جمع بشه و به دیواره ظرف نچسبه
حلوای لطیف و سفید ما حاضره
من یه مقدارشو برای تقسیم این مدلی با کنجد و کشمش تزئین کردم:
بقیشو هم اینجوری با حرکات افقی و عمودی چنگال طرحدار کردم:
و برای بالد شدن طرحم،کمی پودر کاکائو روش الک کردم
و رفت پای سفره افطاری
از همتون برای همه مومنین التماس دعا دارم، مخصوصا در این شبهای قدر
مواظب خودتون و خوبی هاتون باشید
پیوند جون دستت درد نکنه.خیلی خوشمزس .من چندسال پیش درست کردم.ولی اگه اشتباه نکنم و ذهنم یاری کنه فکر میکنم یه کم زمانبرتره نسبت به حلوای معمولی.
سلام عزیزم نوش جونتون
به نظر من حلوای پر زحمتی نبود چون زیاد آرد تفت دادن نداشت
البته اگه بخوایم تیره بشه زحمتش زیاده
نوش جونتون و التماس دعا