سلام به همه دوستای خوب پیوند با آشپزی و تسلیت به مناسبت ایام شهادت مولا علی (ع)

امروز با دستور حلوای شیر اومدم که در این شبها بی مناسبت نیست ، بدون مقدمات اضافی میرم سر اصل مطلب چون امروز به یاری خدا میخوام چندتا دستور دیگه رو هم تایپ کنم و بذارم روی تنظیمات سایت که به تدریج به دستتون برسه

مواد لازم:

آرد : ۲۵۰ گرم

شیر: ۲ لیوان

روغن : سه چهارم لیوان

آب: ۱ لیوان

شکر: ۱ و نیم لیوان

گلاب : یک چهارم لیوان

زعفران

هل

روش کار:

مثل همه حلوا ها آرد رو توی تابه نچسب پخش میکنیم و با شعلع خیلی ملایم دائم هم میزنیم تا وقتی که آرد “بو داده ” بشه و بوی خامیش بره

خیلی مواظب باشید که شعله ملایم باشه و به موقع هم بزنید که آرد نسوزه

من آردم رو فقط تا حدیکه بوی خامی نده و نخودی روشن بشه تفت دادم تا ظاهر این حلوا با سایر حلواها یه تفاوتی بکنه !

(تو پرانتز بگم،یادتونم هست که از آرد تفت دادن بیزارم)

توی شیرجوش،آب،شیر،شکر رو مخلوط میکنیم و روی شعله میذاریم تا به جوش بیاد و ۲-۳ دقیقه بجوشه

بعد زعفرون حل شده و هل و گلاب رو بهش اضافه میکنیم و خاموش میکنیم :

وقتی آرد تفت خورد،روغن رو باهاش مخلوط میکنیم

شربت شیری که آماده کردیم به آرد اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم،شعله هم زیاد میکنیم

تا وقتی که حلوا وسط ظرف جمع بشه و به دیواره ظرف نچسبه

حلوای لطیف و سفید ما حاضره

من یه مقدارشو برای تقسیم این مدلی با کنجد و کشمش تزئین کردم:

بقیشو هم اینجوری با حرکات افقی و عمودی چنگال طرحدار کردم:

و برای بالد شدن طرحم،کمی پودر کاکائو روش الک کردم

و رفت پای سفره افطاری

از همتون برای همه مومنین التماس دعا دارم، مخصوصا در این شبهای قدر

مواظب خودتون و خوبی هاتون باشید

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. سعیده می‌گه:

    پیوند جون دستت درد نکنه.خیلی خوشمزس .من چندسال پیش درست کردم.ولی اگه اشتباه نکنم و ذهنم یاری کنه فکر میکنم یه کم زمانبرتره نسبت به حلوای معمولی.

    • پیوند می‌گه:

      سلام عزیزم نوش جونتون
      به نظر من حلوای پر زحمتی نبود چون زیاد آرد تفت دادن نداشت
      البته اگه بخوایم تیره بشه زحمتش زیاده
      نوش جونتون و التماس دعا

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول