وقتی هم ماه محرم باشه و هم غروب پنجشنبه ، بهترین دستوری که میشه پست کرد،دستور حلواست ، من این حلوا رو مدتها پیش پخته بودم و برای چنین روزی گذاشته بودم پست کنم

حلوای گَجَرنوعی از حلواست که تو منطقه شمال هندوستان و پاکستان پخته میشه، من به خاطر روش پخت جالبش انتخابش کردم ، تو این روش انقدر هویج و مخلفات رو با شیر روی حرارت تفت میدیم که آب شیر تبخیر بشه و یه شیر تبخیر شده شیرین(تو مایه های شیرعسلی های قوطی) روی هویج به جا میمونه ، حالا وقتی چاشنی های شرقی مثل زعفران و هل و مغزها به این ترکیب اضافه بشه ……. بهتره نگم تا خودتون امتحان کنید :

مواد لازم :

نسبتهارو یه جوری میگم که راحت یادتون بمونه

هویج : ۷-۸ عدد (تقریبا ۵ پیمانه رنده شده)

شیر: ۵ پیمانه

شکر : ۱۵ قاشق

روغن نباتی : ۵ قاشق

هل سبز : ۵ عدد

زعفران دم شده

مغز پسته یا بادام هندی و کشمش

روش کار :

هویج رو پوست میگیریم و تقریبا درشت رنده میکنیم :

به اندازه حجم هویج رنده شده شیر بهش اضافه میکنیم و توی ظرف ضخیم میذاریم روی حرارت متوسط:

تابه باید بزرگ باشه که شیر سر نره

کم کم شیر به جوش میاد،اینجا باید شعله رو یه خرده کمتر کنیم و هر ۲ دقیقه هویجها رو هم بزنیم :

وقتی فقط یک سوم از شیر باقی مونده،روغن رو اضافه میکنیم و به هم زدن ادامه میدیم :

بعدش هم شکر رو میریزیم(ب این مقدار شکر حلوا نسبت به بقیه حلواها کم شیرینه، شیرینی رو با ذائقتون تنظیم کنید)، ازینجا باید فاصله هم زدنها رو کمتر کنیم :

هلی که توی مواد لازم داشتیم، توی آسیاب میریزیم یا میکوبیم ،با دست به ظرف ضربه میزنیم که پوسته های هل یک سمت جمع بشه و مغز هل ساییده رو جدا میکنیم :

مغز هل رو هم کمی قبل از تموم شدن آب حلوا اضافه میکنیم و زعفرون دم شده رو هر موقع حلوا دیگه آب نداشت میریزیم روش :

بلافاصله مغز پسته یا بادام هندی رو کمی خرد میکنیم و میریزیم توی حلوا و شعله رو خاموش میکنیم :

حلوامون حاضره ، بافت این حلوا بخاطر درشت بودن هویج کمی زبره ، هویجهای کاراملی شده خوشمزه ،با عطر زعفرون و هل

من برای تزئین ریختمش توی قالبهای کوچیک پلاستیکی چرب شده :

و برگردوندم توی ظرف سرو:

چندتا هل و مغز بادام چیدم روش و تمام

حلوای خوشمزمون برای خوردن چشمک میزنه

خداوند در این پنجشنبه ی کربلایی ،رفتگان همه رو قرین رحمت و مغفرت کنه

لطفا برای شادی روح رفتگان من و اینکه امام حسین (ع) در روز قیامت شفیع هممون باشه یک صلوات بفرستید، ممنون ، نذر ها و عزاداری ها و نیایش هاتون مقبول

دسته بندی حلوا،مسقطی

6 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    سلاااااااااااام پیوند جووووووون

    قبول باشه عزیزم…خدا همهء رفتگان رو رحمت کنه…..

    این یه جور دسر میشه عایا؟؟؟؟؟چند وقت پیش افطاری خونه خالم دعوت بودیم دلت نخواد حلوای هویج درست کرده بودن خیلی خیلی خوووووشمزه بود…

    اون فکر کنم آرد داشت…چون بافتش مثل حلوای آرد گندم بود…

    امروز گفتم هویج بخرن…ایشالا درستش کنم نتیجه رو میگم برات عزیزم….

    یه روز پر از شادی و نیکی داشته باشی…بووووووووووس

    • پیوند می‌گه:

      سلام دختر پاییزی عزییییز

      قبول باشه نذر خاله جونتون ،التماس دعا،آره اون مدل حلوای هویج آرد دار که طعم و رنگش خیلی عالیه،منم چندباری پختم و دوسش میدارم،دستورش توی سایت هست عزیزم ،میتونی تو قسمت حلوا دستورشو ببینی

      حلواپزون خووووووووش بگذره ?

  2. دخترپاییز می‌گه:

    http://opload.ir/im/7m94/b43bf924c16b1.jpg

    شب خوووووش عزیزم

    اینم حلوای من….خیلی خوووووووشمزه بود….خدا رفتگانت رو رحمت کنه…

    سلامتی و دل خوش هم برای خونواده عزیزت آرزو میکنم

    رنگش نارنجین خووووووشگله ولی اینجا بد رنگ شده:((

    یازم ممنووووووووووووون

    • پیوند می‌گه:

      اوووووووووووو مای گاااااااااااااااااااااد،شبمو پر ستاره کردی با دستپخت زیبات بانووووووووووووو

      چه عالی شده ، میدونم چقدر خوشمزست،مخصوصا با دستپخت شما، به به (قلب)

      مرسی عزیزم ، امیدوارم همیشه سالم و سرحال و پرانرژی باشی و در کانون گرم خانواده از تک تک لحظه ها لذت ببرییییییییییی

      این هنرت هم رفت داخل آلبوم زیبات عزیزم

      دستورش قابل هنر زیباتو نداشت ، بوووووس

  3. لیلی می‌گه:

    این ی حلوای مقویه.داخلسش از مواد طبیعی ااستفاده شده

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول