عمری گذشت و نه قاتلهای بروسلی پیدا شدن نه مشخص شد این غذا کشک بادمجانه یا حلیم بادمجان ،اسم این غذارو خود مخترعشم نمیدونه چیه انقدر که به هردو اسم گفته شده ،ممکنه خیلی از شما کامنت بذارید و با قاطعیت بگید این حلیم بادمجونه یا کشک بادمجونه اما واقعا به هردو اسم گفته میشه، سخت نگیرید …

خب یکی از سوالات عظیم فلسفی ذهنمون حل شد!!! بریم سراغ روش پختن …

(قبل روش پخت رو در تارت کشک بادمجان گفته بودم،امروز پست جداگانه ش کردم برای راحتی دسترسی )

مواد لازم :

بادمجون سرخ شده: نیم کیلو

کشک: نصف الی سه چهارم پیمانه

نعنا داغ،پیازداغ ،ادویه شامل : زردچوبه،دارچین،فلفل سیاه،کمی زیره ،نمک

گردو

گوشت چرخ شده سرخ کرده با ادویه

روش کار:

بادمجون سرخ شده رو با کمی (مثلا در حد یک لیوان) آب میذاریم رو شعله ملایم:

بعد از یکربع، کشک رو اضافه میکنیم:

بادمجون و کشک رو با هم میکوبیم:

نعنا داغ رو حاضر میکنیم، یعنی روغن کافی داغ میکنیم و نعنا خشک میریزیم داخلش و درجا خاموشش میکنیم :

و پیازداغ با ادویه زیاد:

و گوشت چرخ شده سرخ کرده:

گردو رو هم میکوبیم کمی خرد بشه

نصف الی سه چهارم هرکدوم اینایی که آماده کردیم میریزیم داخل کشک بادمجون:

بعد کشک بادمجون رو توی ظرف سرو میریزیم و با بقیه گردو و نعنا داغ و گوشت  و گردو و … تزئینش میکنیم

این گلهایی که میبینید، پوست بادمجون سرخ شدست ، من با این روش پیچیدمشون و روی غذا چیدم

این غذا خیلی خوشمزست ، ساده و عالی ،هرچقدر تحویلش بگیریم کمشه!

بپزید و لذت ببرید، نوش جان

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. افسانه می‌گه:

    تزئینش مثل همیشه فوق العاده ست دختر.با اینکه هیچ رقمه بادمجونو دوست ندارم ولی نمیدوم چرا با دیدن این عکسا هوس کردم یه ذره از این غذا بخورم!!!شاید فقط تو بتونی از من یه بادمجون خور درست کنی!!اخه خاندان پدری حسابی به این مخلوق خدا ارادت ویژه دارند به صورتی که اگه پی درپی شب تا روز بادمجون خورشت میل کنند نه تنها ابدا اعتراضی نمی کنند بلکه نهایت قدردانی را از پزنده ی خورشت به جا میارند.بین خودمون باشه پیوند جون مورد داشتیم یکی از همین فامیلای عشق بادمجون در یکی از بهترین رستورانای ایتالیایی تقاضای خورشت بادمجون کردن.الان باید شاخ دراورده باشی نه؟حق میدم حق میدم اخه این خبر انچنان محیرالعقول بوده که بنده بعد از گذشت یک سال هنوز هم حسابی توکفم!!!

    • پیوند می‌گه:

      مرسی خانومی چشمات قشنگه
      من خودم از اون ادمای عشق بادمجونم،
      چقدر باحالن فامیلتون! ایتالیاییها غذاهای بادمجونیشون حرف نداره ،کاپوناتا،لازانیای بادمجون ، راتاتویی و …. من اگه برم ایتالیا از تو رستوران بیرون نمیام میدونم ??? البته قبلش میرم هنرهاشو میبینم که ناکام از دنیا نرم
      خیلی خبر باحالی بود ???

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول