
ساختش یک مقداری صبر میخواد،
البته نترسید ، اگه طبق مراحل پیش برید ، ساختش به خوبی انجام میشه ،من از تک تک مراحل عکس گرفتم و توضیح دادم
این فوندانت یه جورایی مصداق “هرکه طاووس خواهد جور هندوستان کشد” باید باشه ،
ساختش یک مقداری صبر میخواد،البته نترسید ، اگه طبق مراحل پیش برید ، ساختش به خوبی انجام میشه
به تزیینات خوشگلی و خیلی خیلی خیلی متنوعی که میشه باهاش انجام داد می ارزه
من خودم دفعه اولم بود که فوندانت درست میکردم ، از روی دست شف طیبه رسیپی رو برداشتم و ساختم
از همه مراحل ساختش هم لحظه به لحظه عکس گرفتم
پس اگه قدم به قدم پیش برید قطعا از پسش برمیاید ، خب بسم الله ،شروع میکنیم :
مواد لازم :

پودر قند بسیار نرم : ۷ پیمانه
گلوکز مایع : نصف پیمانه
شیر: یک چهارم پیمانه
پودر ژلاتین: ۱ قاشق غذاخوری
کره: ۱ قاشق غذاخوری
گلیسیرین خوراکی : ۱ قاشق غذاخوری
اسانس بی رنگ دلخواه : ۱ قاشق چایخوری
حالا بریم سراغ روش ساخت :
(دیگه هر قدم عکس گرفتم که ساده بشه)
شیر رو توی کاسه میریزیم :
پودر ژلاتین رو میریزیم داخل شیر :
باید ۵ دقیقه صبر کنیم تا ژلاتین کاملا شکوفا بشه ،
تو این فاصله پودر قند رو داخل یک کاسه گود بزرگ الک میکنیم و کنار میذاریم :
حالا مخلوط شیر و ژلاتین کاملا یکدست شده و اگه ظرف رو کج کنیم ، شیر نمیریزه :
توی ظرفی که حرارت رو تحمل کنه به روش بن ماری حرارتش میدیم تا یکدست بشه :
گلوکز مایع رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم :
و گلیسیرین :
و کره :
کره که حل شد از روی حرارت برمیداریم و اسانس رو اضافه میکنیم (من اسانس توت فرنگی بی رنگ ریختم)
حالا اون پودرقند که الک کرده بودیم رو نصف میکنیم، نصفش توی همون کاسه گود بزرگ بمونه و مخلوط بالا رو بهش اضافه میکنیم :
خوب با قاشق هم میزنیم و نصف بقیه پودر قند رو پیمانه پیمانه اضافه میکنیم :
اگه بعد ازین هنوز خیلی شل بود ، حدود نصف پیمانه پودر قند روش الک کنید :
حالا باید روی سلفون ورزش بدیم ، دستکش لاتکس میپوشیم ، سطح سلفون رو چند قطره روغن مایع میریزیم و با دست پخش میکنیم تا دستکشمونم چرب بشه:
حالا باید خمیر رو بندازیم حسابی گوشمالی! بدیم ، خیلی چسبناکه ، یه جوریه که باعث میشه فکر کنید این همه مرحله رو بیخودی طی کردید، به دستکش میچسبه :
، گول نخورید داره کلک میزنه! خوب ورزش بدید :
خب حالا یه مقداری سر به راه شده و دیگه به دستکشمون نمیچسبه :
ولی هنوزم یه کمی سرکشه ، باید بفرستیمش یک شب تو یخچال بمونه ،
همون سلفون زیرش رو کاملا بپیچید
بعد هم داخل یک کیسه فریزر بذارید
و بفرستیدش داخل یخچال تا وقتش …
(یک هفته در دمای یخچال میشه نگهش داشت )