از اینکه بین پستهای سایت انقدر وقفه می افته از همه همراهان عزیز سایت عذر خواهی میکنم

متاسفانه فقط آخرهفته ها به نت پر سرعت دسترسی دارم که گاهی بخاطر حجم زیاد کار نمیرسم وقتی برای نت در آخر هفته ها در نظر بگیرم

امروز سعی میکنم همه پستهایی که الان فصلشونه و باید در اسرع وقت به دستتون برسه تا جاییکه وقتم اجازه میده آماده کنم و سایتو تنظیم کنم که به ترتیب اونارو واستون نمایش بده امیدوارم به کارتون بیاد

اولیش این خورش آلوچه که به نظر من گزینه خیلی عالی برای آلوچه هاییه که دیگه نمیخوریدشون،چون همیشه گفتم که اولین استفاده و انتخاب برای هرمیوه تازه ای اینه که تازه و خام خورده بشه

طعم این خورش تقریبا مثل خورش کرفسیه که چاشنی ترشیش خوب و خوشمزه باشه!

مواد لازم:

آلوچه :۲۰ عدد

نعنا جعفری پاک شده خرد شده : ۳۵۰ گرم یا ۲۵۰ گرم جعفری+۳ ق غ نعنا خشک

فیله مرغ: ۲۰۰ گرم (تقریبا نصف یک سینه درسته)

پیاز: ۲ عدد

نمک،فلفل سیاه ، زردچوبه

روغن

نکته :

  1. هرچه آلوچه ترش تر باشه خورش خوشمزه تر میشه،اگه شما ملس دوست دارید یک قاشق چایخوری شکر بریزید
  2. اگه آلوچه شیرین شده، کمی آبغره به خورش اضافه کنید
  3. میتونید این غذارو با گوشت هم بپزید اما مدت پخت بیشتر و رنگ نهایی الوچه ها تیره تر میشه

 روش کار:

سینه مرغ رو به قطعات مکعبی (اندازه گوشت خورش ) برش میزنیم و یکساعت با نصف یک پیاز درشت رنده شده و نمک کنار میذاریم

بعد پیاز رو دور میریزیم،نصفه دیگه پیاز رو درشت خرد میکنیم و مرغ رو باهاش تفت میدیم:

بعد از حدود ۵ دقیقه که مرغ کاملا رنگ پخته گرفت،کمی نمک و زردچوبه میپاشیم و یک و نیم لیوان آب میریزیم و میذاریم مرغ با در بسته بپزه

اونیکی پیاز رو کامل ریز میکنیم:

پیاز ریز شده رو ۲ -۳ دقیقه با یک قاشق روغن تفت میدیم تا نرم و سبک بشه بعد سبزیجات خرد شده رو اضافه میکنیم:

وقتی آب سبزیجات جمع شد،آلوچه رو اضافه میکنیم و یک دقیقه تفت میدیم و شعله رو خاموش میکنیم:

آب مرغ که نصف شد و مرغ پخت،سبزیجات تفت داده رو بهش اضافه میکنیم و نمک و فلفل غذارو تنظیم میکنیم و روی شعله خیلی خیلی ملایم میذاریم یک ربع جا بیفته

بعدشم خورش خوشمزمونو سرو میکنیم

من خورش رو با خود آلوچه ها یه ذره تزئین کردم

هم خیلی سریعه و هم خوشمزه

امتحانش کنید، نوش جان

دسته بندی غذاهای ایرانی, مرغ !

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. zoya می‌گه:

    سلام خانومي .خسته نباشين ممنون كه وقت ميذارين ،‌پسر من ۲ سالشه و اصلا ميوه ،‌هيچ ميوه اي رو نميخوره ،‌ميترسيدم ميوه هاي پخته هم براش ويتاميني نداشته باشه ، فكر ميكنين حالا كه ميوه خام نميخوره پختشو بهش بدم .
    راستي من ديروز كوفته تخم بلدرچين رو درست كردم . خميرش خيلي چسبناك ميشه ؟ وقتي ميخوردمش فكر ميكردم داخلش آبه ، به خوبي و خوشرنگ و لعابي شما نشد نميدونم چرا و صد البته ميدونم مشكل از كار من بود بايد بارها درستش كنم تا دستم بياد . ممنون

    • پیوند می‌گه:

      سلام عزیزم؛ به نظرم کم کم ذائقشو به میوه عادت بده، میتونی از انواع میلک شیک ها و اسموتی های میوه ای استفاده کنی یا سالاد میوه بهش بدی؛ قطعات کوچک میوه رو با لقمه خامه بدی بخوره و هر دفعه‌نامحسوس میوه بخوره تا ذائقش به طعمش عادت بکنه

      درمورد کوفته هم باید زمان پخت رو کمی بیشتر کنید تا همه جای غذا مغزپخت بشه عزیزم
      همون طور که خودتونم اشاره کردید با تمرین بهتر میشه
      موفق باشید😘🌷

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول