میدونم اسمشو نشنیده بودید! منم قبلا نشنیدم! یه روز هوس کرده بودم با انار غذا بپزم و اون غذا انواع خورش مرغ شمالی با انار نباشه، یعنی با گوشت پخته بشه، نهایتا اینو پختم!

خانواده معتقد بودن که این فسنجون نکوبیدست! به نظر من هرچی که هست میتونید یه بار امتحانش کنید، البته به شرطیکه عاشق طعم رب انار باشید

مواد لازم:

گوشت خورشتی : ۱۵۰ گرم

رب انار : ۳ قاشق سوپخوری

رب گوجه: ۱ ق غذاخوری

گردو : ۱ مشت

پیاز: ۱ متوسط + ۱ کوچک

شکر: ۱ ق مرباخوری

دانه انار: ۱ قاشق برای روی خورش

روش کار:

گوشت رو با پیاز کوچکتر و کمی روغن تفت میدیم  دو الی سه لیوان آب اضافه میکنیم میذاریم حدود ۳ ساعت کاملا بپزه

اون یکی پیاز رو رنده یا داخل غذاساز پوره میکنیم  و شکر و ۱ ق غ روغن تفت میدیم:

بعد رب گوجه و رب انار رو تفت میدیم و بهش اضافه میکنیم:

انار دون شده رو هم به مواد اضافه میکنیم:

حالا گردوی خرد شده و گوشت پخته شده رو با آبش به خورش اضافه میکنیم :

و میذاریم نیم ساعت جا بیفته و آبش کشیده بشه:

 

خب دیگه غذا حاضره ، مثل همه خورش ها اونو با پلو سرو میکنیم:

از قیافش که فکر کنم معلوم باشه که طعمش شبیه به فسنجونه،منتها نکوبیدست 😀

امیدوارم بپزید و لذت ببرید،نوش جان

پ.ن: این دستور رو ماهها پیش تایپ کرده بودم و الان فرصت شد عکساشو اضافه کنم و پستش کنم

امیدوارم تا دستور بعدی دوباره فاصله نیفته

آمین

دسته بندی دسته‌بندی نشده
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول