از همون موقعی که یادم میاد ، پاییز تو خونه ما فصل ترشی جات بوده

تو خونه ما خیارشور خیلی پر طرفداره و کنار اکثر غذاها سرو میشه ،

این خیارشوری که توی عکسها دارم درست میکنم ، انقدر زود خورده شد که نرسیدم عکس رسیده شو بگیرم

و از خیارشور سری بعدی عکس گرفتم برای این پست 

درست کردنش انقدر راحته که بهتون توصیه میکنم هر دفعه به اندازه مصرف یکی دوهفته درست کنید ،

اینجوری به هیچ ماده افزودنی احتیاجی نداره

مواد لازم :

خیار قلمی : یک کیلو

نمک : ۷۰ گرم*

سرکه : ۷۰ گرم

آب جوشیده سرد شده ۱-۱٫۵ لیوان

سیر : ۲-۳ حبه

فلفلک : ۱ ق غ خشک شده

(یعنی ۷% وزن خیار باید نمک و سرکه بریزیم )

روش کار :

آب رو میجوشونیم و با نمک مخلوط میکنیم و میذاریم در دمای محیط سرد بشه :

خیار رو میشوییم و خشک میکنیم و همره سیر داخل شیشه میچینیم و تا ارتفاع ۲ سانتی متر شیشه سرکه میریزیم :

بعدشم با آب نمک پر میکنیم :

سطحش رو کامل با سبزی خشک میپوشونیم :

نباید چیزی از آب بیرون بمونه ،وگرنه کپک میزنه

درش رو کامل میبندیم و ۳-۴ روز در محیط نسبتا گرم و بعد یخچال نگهداری میکنیم

بعد از یک هفته کاملا رسیده و آماده مصرفه

نوش جان

دسته بندی ترشی
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول