از همون موقعی که یادم میاد ، پاییز تو خونه ما فصل ترشی جات بوده
تو خونه ما خیارشور خیلی پر طرفداره و کنار اکثر غذاها سرو میشه ،
این خیارشوری که توی عکسها دارم درست میکنم ، انقدر زود خورده شد که نرسیدم عکس رسیده شو بگیرم
و از خیارشور سری بعدی عکس گرفتم برای این پست
درست کردنش انقدر راحته که بهتون توصیه میکنم هر دفعه به اندازه مصرف یکی دوهفته درست کنید ،
اینجوری به هیچ ماده افزودنی احتیاجی نداره
مواد لازم :
خیار قلمی : یک کیلو
نمک : ۷۰ گرم*
سرکه : ۷۰ گرم
آب جوشیده سرد شده ۱-۱٫۵ لیوان
سیر : ۲-۳ حبه
فلفلک : ۱ ق غ خشک شده
(یعنی ۷% وزن خیار باید نمک و سرکه بریزیم )
روش کار :
آب رو میجوشونیم و با نمک مخلوط میکنیم و میذاریم در دمای محیط سرد بشه :
خیار رو میشوییم و خشک میکنیم و همره سیر داخل شیشه میچینیم و تا ارتفاع ۲ سانتی متر شیشه سرکه میریزیم :
بعدشم با آب نمک پر میکنیم :
سطحش رو کامل با سبزی خشک میپوشونیم :
نباید چیزی از آب بیرون بمونه ،وگرنه کپک میزنه
درش رو کامل میبندیم و ۳-۴ روز در محیط نسبتا گرم و بعد یخچال نگهداری میکنیم
بعد از یک هفته کاملا رسیده و آماده مصرفه
نوش جان