امروز دنبال عکس ژله بستنی لایه لایه  برای دوستم بودم ، نشستم آرشیوم رو چک کردم

دیدم کلی پست جامونده از تیرماه تا حالا دارم که چون مربوط به فصل خاصی نبوده بین دستورات فصلی که در اولویت هستن جا مونده

این یک نمونه شه :

این دسر از سه لایه تشکیل شده : پودینگ قالبی ،ژله آلبالو ، ژله بستنی

سطحش هم همونطور که میبینید از رنگ سفید به سمت قرمز روشن میره و حالت هایلایت داره

هر لایه رو جدا توضیح میدم

لایه اول :ژله بستنی سفید:

مواد لازم :

ژله آلوورا : ۱ بسته

آب جوش :یک لیوان سرخالی

بستنی هم زده و شل : سه چهارم لیوان

روش کار :

ژله رو روی حرارت ملایم در آب جوش حل میکنیم به طوری که هیچ ذره حل نشده ای باقی نمونه

وقتی ژله از حرارت افتاد (مهمه) با بستنی که کاملا ذوب شده (اینم مهمه) مخلوطش میکنیم

حالا این لایه رو میریزیم توی قالب

برای اینکه سطح دسرمون حالت هایلایت داشته باشه ،

باید لایه ژله بستنی نازک باشه ( در حد ۵-۶ میلی متر ) و ظرف رو کمی کج بذاریم که یه لایه کج و نازک ژله بستنی ته ظرف ببنده ، مثل این شکل شماتیک که از نمای کنار ظرف براتون کشیدم :

خب واضح شد؟

قالب رو میذاریم داخل یخچال تا این لایه کاملا ببنده

لایه دوم : ژله

این لایه کار خاصی نداره ، هررنگ ژله ای که مورد نظرمونه استفاده میکنیم

برای هر بسته ژله فقط یک و نیم لیوان آب استفاده میکنیم که خوب ببنده

وقتی لایه زیری (اون لایه کجه) یک ساعت تو یخچال موند (در حدی که وقتی انگشتمونو میذاریم یه ذره فرو بره و سفت ِ سفت نباشه که لایه ها جدا از هم نشن ) ، این لایه رو میریزیم و میذاریم ببنده :

لایه سوم : پودینگ قالبی 

برای ژله هایلایت شما هیچ اجباری ندارید که از پودینگ استفاده کنید ، میتونید این لایه هم ژله بستنی سفید بریزید و خلاص

من به خاطر خواص و طعم عالیش از پودینگ استفاده کردم

مواد لازم :

شیر : ۲ لیوان

زرده تخم مرغ : ۱ عدد

نشاسته : ۳ ق غ سر پر

شکر : ۲ ق غ

پودر ژلاتین : ۳ ق مرباخوری پر

وانیل : نصف ق چ

آب سرد : نصف لیوان

روش کار :

نشاسته رو در آب سرد حل میکنیم و کنار میذاریم :

شکر و زرده تخم مرغ و وانیل رو هم با هم حل میکنیم و کنار میذاریم :

پودر ژلاتین رو میریزیم داخل شیر ، ۴-۵ دقیقه صبر میکنیم که ژلاتین به اصطلاح شکفته بشه

بعد شیر رو میذاریم روی شعله ملایم و هم میزنیم تا ذرات ژلاتین محو بشن :

حالا مخلوط آب و نشاسته رو اضافه میکنیم و مرتب هم میزنیم :

وقتی یکدست شد ، در حال هم زدن مخلوط زرده و شکر رو اضافه میکنیم :

کم کم غلیظ میشه و حبابهای درشت میزنه :

خاموشش میکنیم ، باید بذاریم کمی سرد بشه اما نه اونقدری که سفت بشه و نشه صافش کرد

وقتی به اندازه کافی خنک شد روی لایه قبلی پهنش میکنیم:

حالا قالب رو ۳-۴ ساعت میذاریم تا ببنده

موقع سرو ۱۰-۲۰ ثانیه قالب رو توی آب جوش میزنیم و بعد وارونه میکنیم

دسر خوشگلمون آمادس :

همونطور که میبینید رنگ سطحش از سفید به سمت قرمز روشن میره :

لایه پودینگی هم کاملا قالبی شده و بسته ، به طوری که من اضافی دسر رو برای فرداش این شکلی برش زدم و سرو کردم :

امیدوارم ازین دسر ساده ولی شیک و خوشمزه لذت ببرید 

نوش جان

دسته بندی دسر, روز قلب ها, ژله
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول