این نوع دسر که اینجا میبینید نوع خاصی از خانواده دسرهای شارلوت به اسم شارلوت رویاله

دسرهای “شارلوت” خانواده گسترده ای از دسر ها ، یه چیزی بین کیک و ترایفل هستند که تنوع خیلی زیادی در لایه کیکی و لایه کِرمی داخلشون دارن

لایه کیکی میتونه بیسکویت لیدی فینگر، رولت ، کیک و .. باشه

برای فیلینگ هم از هر کِرم ژلاتینی میشه استفاده کرد

وقتی لایه کیکی ِ شارلوت از جنس رولت باشه ، بهش میگن “شارلوت رویال ” یا ” کیک رول سویسی “

چون من برای پرکردن این شارلوت از فرنی ژلاتینه استفاده کردم ، پس اسمش میشه : شارلوت رویال ِ فرنی

بریم سراغ ساختنش که برعکس اسمش خیلی راحته :

مواد و وسایل لازم :

فرنی ژله ای* : به اندازه پرکردن قالب

قالب استیل(ترجیحا نیمدایره)

سلفون

کیک رولت آماده : ۲-۳ بسته

در مورد فرنی ژله ای :

از دستور پودینگ قالبی که در این پست مفصلا توضیح دادم استفاده کنید ، فقط تخم مرغ رو حذف کنید

به اندازه پر کردن قالبتون فرنی درست کنید و کنار بذارید کمی خنک و غلیظ بشه

بعد کف قالب رو سلفون بندازید :

رولتها رو با چاقو اره ای به قطر یک سانتی متر برش بزنید:

حالا یک لایه برشهای رولت رو داخل ظرف بچینید :

باید دقت کنید هیچ نقطه ای خالی نمونه :

حالا مایع فرنی رو (حتما باید سرد و غلیظ باشه که رولتها رو خراب نکنه ) داخلش بریزید :

سطح رولت و فرنی باید یکسان باشه :

ظرف رو راهی یخچال میکنیم ۲-۳ ساعت بمونه تا فرنی ژلاتینه کامل ببنده ،

بعدش خیلی راحت قالب رو روی ظرف مورد نظرمون وارونه میکنیم و سلفون رو از روش برمیداریم

دسر ساده و شیک ما حاضره 

امیدوارم ازش لذت ببرید ، نوش جان 

 

دسته بندی دسر
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول