همیشه موقع خوردن پنیر لبنه به این فکر میکردم که : این پنیره بافتش خیلی خامه ای و خوبه، بهش نمیاد برای نون پنیر آفریده شده باشه

تا اینکه توی سایت آشپزی لبنانی دیدم که بله! این جناب چقدر دسرها داره !

لبنه یک پنیر با بافت کاملا خامه ای،شوری بسیار کم و طعم شیرینه

با جمع بندی طعمها و مواد اولیه ای که معمولا در دسر لبنه به کار میرن ،و طبق ذائقه خودم این دسر رو ساختم

طعمش واقعا عالی بود و هرکس خورد پسندید ،مخصوصا بخاطر بافت معجون مانندش خیلی باب دل آقایونه

طرز ساختنش هم راحته و بدون شکر تهیه میشه پس ما خانومها هم مشتریشیم

مواد لازم:

برای قالب ۱۸ سانتی

پنیر لبنه : ۱۸۰ گرم

خرما هسته گرفته: ۱۰ عدد

گردو: نصف پیمانه

بادام: نصف پیمانه

پودر نارگیل: یک الی یک و نیم پیمانه

عسل: یک ق سوپخوری

گلاب : یک در بطری!

غنچه گل محمدی برای تزئین

جوز هندی: یک هشتم ق چ

دارچین: نصف ق چ + نصف ق چ

پودر کاکائو :در صورت استفاده نکردن از جوز هندی : یک ق چ

روش کار:

خرمای هسته گرفته و پودر نارگیل و بادام و گردو رو با نصف ق چ دارچین و جوز هندی توی غذاساز میریزیم:

چندبار پالس میزنیم تا خرد بشن،در حدی که موقع خوردن دونه های گردو بادام زیر دندون بیاد اما انقدر درشت نباشه که تارتمون از هم بپاشه :

این معجونی که درست کردیم ته قالب کمربندی میریزیم و یکنواخت پهن میکنیم:

با پشت قاشق فشار میدیدم که منسجم و سطحش هم صاف و یکدست بشه :

قالب رو سلفون میکشیم و داخل فریزر میذاریم

حالا عسل رو به روش بن ماری (یعنی روی ظرف آب جوش)حرارت میدیم :

عسل کم کم ذوب میشه:

همینکه کل عسل ذوب شد پنیر رو بهش اضافه میکنیم و چند لحظه روی شعله ملایم نگه میداریم تا پنیر هم ذوب بشه :

گلاب رو هم به خوبی باهاش مخلوط میکنیم ،یه سس خامه ای غلیظ بدست میاد:

این سس رو روی لایه کراست که سفت شده میریزیم:

سطحشو به کمک کاردک صاف میکینم :

من برای تزئینش اینجا غنچه گل هارو چیدم ؛اینجوری توی دسر فیکس میشن :

بازم در قالب رو سلفون میکشیم و راهی یخچال میکنیم تا لایه پنیری جامد بشه

بعد از حدود ۲ ساعت حاضره ، اول لبه هارو با چاقو آزاد میکنیم و بعد قفل قالب رو باز میکنیم :

دسر لایه ای خوشگلمون میاد بیرون

من با بادام و شکوفه های یاسمن تزئینش کردم

یک دسر بی نهایت خوشمزه و انرژی زا

با طعم و عطر بی نظیر و کاملا متفاوت

در اولین فرصت بسازیدش و از خوردنش لذت ببرید

مخصوصا اوناییکه چیزکیک و دسرهای پنیری دوس دارن

نوش جان

دسته بندی تارت،پای, دسر, یلدا

4 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    خووشگل خانوم…..پیوند جووووونم سایز این قالب چیقده؟؟؟؟
    میخوام این دسر خووووشمزه رو درست کنم ولی سایز قالب رو نمیدونم….بی زحمت بگو ممنوووووووووووون

    • پیوند می‌گه:

      سلام دخمل پاییزی خوش زبونم
      جوابتو خودت پیدا کردی دیگه …
      پیشاپیش نوش جان
      دسرهای جدید تو راهه،منتها آسیاتک مشکل داره نمیتونم ادیتور سایتو روی پی سی باز کنم
      امیدوارم زودتر درست بشه تا پستارو واستون بذارم

  2. دخترپاییز می‌گه:

    عه واااااااااااااا ببخشید الان دیدم….سایز ۱۸….یه عاااالمه شرمنده…..آیکون سرخ و سفید شدن از خجالت کدووومه…..

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول