چندوقت پیش که کلی لبو گرفته بودم ،نشستم لبوبازی! و انواع منو غذاییو با لیو پختم ، یکیش این دسر که بر پایه همون ماست و لبوی معروف قدیمی درست میشه ، با تغییرات جزئی که طعم و قیافشو به عنوان یه دسر بهتر کنه

مزیت این دسر اینه که رنگش کاملا طبیعیه و چون به جای خامه بر پایه ماسته ، یه مقدار رژیمی تره

من چون اولش فقط برای نجات لبو پخته ها و برای امتحان پختمش ، و خیلی هم خسته بودم عکس نگرفتم ،اما وقتی دیذم طعمش خوب شد بقیه ماجرا رو عکاسی کردم !

این شما و کل ماجرا با عکسهای نصف ماجرا!

مواد لازم:

ماست خامه ای شیرین : نیم لیتر

لبو پخته : ۱ عدد

وانیل مایع ۲ قطره یا پودر وانیل یک چهارم ق چ

روش کار :

نصف لبو پخته رو ریز رنده میکنیم و میریزیم توی ماست و بعد وانیلو اضافه میکنیم

با بقیه لبو طبق این روش گل درست میکنیم اما خلال دندون نمیزنیم، بلکه با انگشتامون محکم دور گلو نگه میداریم و میذاریمش روی دسر:

با برگ نعنا گارنیش میکنیم :

این شکلی

دسرمون حاضره ،

شیک و بی دردسر و طبیعی

نوش جان

دسته بندی دسر, یلدا

6 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. افسانه می‌گه:

    وای اونقده خوشرنگ وفانتزی شده انگار خوردنی نیست!!بازم مثل همیشه تزئینش فوق العاده ست .حیف که لبو دوست ندارم

  2. افسانه می‌گه:

    راستی یادم رفت بگم لاک ناخنت خیلی قشنگه پیوند جون .ادم یاد پاییز میفته

  3. دخترپاییز می‌گه:

    هوووووووووووووووووووووم

    رنگ و طعم و تزیین و هارمونی زیر بشقابی و

    خلاصه همه چی پرفکت….

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول