من شونصد بار تا حالا گفتم که از اسراف شدن مواد غذایی متنفرم ، برای همینم برای هر میوه و سبزی که بخواد بیهوده از دنیا بره یه فکری میکنم

چندوقت پیش واسه مهمونی یک عاااااااااااالمه موز خریده بودیم ، آخرای مهمونی بود که دیدم ای داد بیداد! این موزهارو هیشکی نخورده! فردا هم که شیفتم ،کلی موز دیگه هم تو یخچاله

چی؟ فکر میکنید اون شب دسر درست کردم؟ نه عمرا! خسته تر از این حرفا بودم ، فقط موزهارو فریز کردم که در اولین فرصت یک رسیپی عالی برای مصرف شدنشون پیدا کنم (درباره طریقه درست فریز کردنشم توضیح میدم )

چندشب بعدش یه سرچ برای موز فریز شده زدم ، تقریبا ۱۰ صفحه اول به جوز بستنی موزی یک دقیقه ای چیز جذابی نداشت ، تا این رسیپی رو در سایت vegan a la mode  (گیاهخواری به مدروز ) دیدم

IMG_6734

یه ترکیب خوشمزه از کره بادام زمینی و شکلات و موز و …… فوری تو دلم گفتم :  اومممممممممممم عجب معجونیه ! بریم سراغ ساختنش….

فقط قبلش فریز کردن موز رو هم توضیح بدم

برای اینکه موز یخ زده موقع خرد شدن به غذاسازتون فشارنیاره ، بهتره قبل از فریز کردن اونارو به قطر ۴-۵ میلی متر حلقه کنید:

IMG_5719

و این حلقه هارو کنار هم توی نایلون فریزرهای بزرگ بچینید که به هم نچسبن و دوباره موز سالم تحویل نگیرید!

این شکلی :

IMG_5718

خب حالا فرض میکنیم موزهای یخ زدتون حاضره ، پس بریم سراغ دسرمون

مواد لازم :

IMG_6706

موز یخ زده : ۲ پیمانه

خرما : ۴-۵ عدد

شیر بادام یا فندق(با این دستور برای گیاهخوارها) یا شیر معمولی : یک پیمانه+ ۱ ق غ

کره بادام زمینی : ۳ قاشق غ + ۱ ق غ برای تزئین

موز برای تزئین : ۱ عدد

چیپس شکلات : ۲ ق غ

روش کار :

هسته و پوست خرمارو جدا میکنیم :

IMG_6707

موز یخ زده و کره بادام زمینی و شیر رو باهم داخل مخلوط کن میریزیم :

IMG_6708

چندثانیه دستگاهو روشن میکنیم تا یه کرم یکدست بدست بیاد

بافتش کاملا مثل بستنیه ، یه بستنی با بافت خامه ای اونم بدون بدون شکر و خامه :

IMG_6710

به به

حالا کافیه با چندتا برش موز و چیپس شکلات(یا شکلات تلخ رنده شده) تزئینش کنیم

IMG_6714

و اون یک ق غ کره بادام زمینی که داشتیم داخل یک ق غ شیر داغ حل کنیم و با قاشق بگردونیم روی کاسه

IMG_6723

یه دسر سالم و مقویه ،

IMG_6727

توصیه میکنم امتحانش کنید،  خوردنش تو گرما  به من که خیلی چسبید

IMG_6736

 شما هم بفرمایید ،نوش جان

راستی ، میلاد امام مهربونی ها هم مبارک

دسته بندی دسر

18 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. بهار می‌گه:

    سلام پیوند جان. از اون جایی که خیلی موز دوست ندارم و البته جزو میوه های ثابت مهمونی ها هم هست، معمولا بعد از پایان مهمونی من می موندم و کلی موز رو دستم و و بعد از چند روز با کلی عذاب وجدان مجبور می شدم موزهای سیاه شده رو دور بریزم.اما الان دیگه یاد گرفتم باهاشون چه کار کنم. خیلیییییییییییییییییییییییییییییییی ممنون پیوند دوست داشتنی.

    • پیوند می‌گه:

      سلام بهار عزیزم
      منم مثل شما زیاد موز دوست ندارم،البته شیرموز خنک خیلی دوست دارم و یک استفاده دیگه که از موز یخ زده میکنم میکس کردنش با شیر و کمی وانیله ،
      آخ دقیقا میدونم چه صحنه ای رو میگی ،موزهای بی زبون ترش و سیاه و بدبو میشن و آدم از خالقش بخاطر این سهل انگاری خجالت میکشه …
      خواهش میکنم عزیزم،خوشحالم که به کارتون میاد بهار مهربونم

  2. مامان مریم می‌گه:

    سلام عزیزم
    خیلی عالی و خوشمزه شده نوش جونت

  3. مریم.ص می‌گه:

    با خوندنش تمام صورتم پر جوش شد. چه رسد به خوردنش. :)
    برای همسر می درستم.

    • پیوند می‌گه:

      اینکه با خوردن ماده غذایی خاصی جوش بزنیم توی هیچ کتاب پوست ثبت نشده ،فقط ذکر شده اگه مطمعنید بعد از خوردن ماده خاصی جوش میزنید همون یک ماده رو نخورید
      خلاصه فقط اگه اهل جوش زدن به دنبال خوردن بادام زمینی و ..هستید نخوریدشون،درغیر ابنصورت توصیه میکنم سهم آقای همسر رو هم بردارید بشینید یه گوشه دنج نوش جان کنید ،خیلی خوشمزست

  4. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند جون به به جای من خالی من عاشق موزم اصلا انقده موز خوردم که زرد پوست شدم.فقط ی سوال خیلی وقته که قصد کردم کره بادوم زمینی بخرم ولی نمیخرم اخه فک میکنم شاید مزش بد باشه نخورم حروم شه. همیشه تو امتحان طمع های جدید خیلی محتاطم اخه تجربه خوبی هم ندارم .پیوند جون میتونی توضیح بدی طمعش نزدیک به چیه؟اخی یعنی من عاشق این اخلاقتم همیشه خوشمممل با تزیین غذا میخوری برعکس خودمی .راستی بابت پست قبلیت سپاس گذارم من وخواهرمو از املت خوردن نجات دادی

    • پیوند می‌گه:

      سلام ،پس جات بسیار بسیار خالی بوده ،کاش میشد واست بفرستم ،یا حداقل موزهای فریز شدرو بفرستم چون من خیلی اهل موز نیستم
      طعمش دقیقا مثل بادام زمینیه که شور نشده باشه ، یه بادام زمینی رو بشور و بعد کاملا تو هاون بکوب ،کره بادام زمینی بدست میاد،بچش ببین طعمشو دوس داری؟
      قربونت ،نه همیشه هم نیست ،اما هروقت فرصت کنم حتما تزیین میکنم،شده با یه غنچه خشک باشه
      ایول چه عالی پس گوجه هاتون عاقبت بخیر شدن ،تو استامبولی و لوبیاپلو و .. میشه استفاده کنید ازین کنسرو
      خودمم یجور پاستا باهاش پخته بودم،صدساله تو نوبت پست شدنه ….
      من عاشق املت با سبزی و سنگکم،یه ندا میدادی بیام سروقتش 😀

  5. دخترپاییز می‌گه:

    سلااااااام…..
    پیوند جووونم …
    اولا….ممنون که کامنتم رو درستش کردی….خووووو اینجا خصوصی نمیشه پیام داد…تازه شکلک هم نداره…اییشششش…نمیتونم اینجوری حسم رو بیان کنم:))

    دوما ….منم علاقه ای به موز نداریم…برعکس که عااااشق همه جور میوه هستم….ولی این یکی رو نمیدونم چرا هیچوقت هوس نمیکنم…
    سوما….منم چند وقت پیش مهمون داشتم…موزهاش موند….ولی مثلا هی سعی کردم مربا یا مارمالاد درست کنم…ولی قسمت نشد…

    امشب موز گرفتم…تا ایشالا فردا درستش کنم…

    فقط یه سوال…این مقدار واسه چندنفر مناسبه

    راستی هیچ دقت کردی….من یه عاااالمه حرف میزنم …اونوخت یه سوال کوچیک میپرسم…..:))

    شرمنده….بووووووس

    • پیوند می‌گه:

      سلام دخمل پاییزی ، خوبی؟ چه حال و خبر؟
      خواهش میکنم ،وظیفه بود امانتداری کنم به هرحال ….
      آره راست میگی باید ببینم چه فکر برای شکلک میشه کرد،اصلا بادی لنگویج آدم به صفر میرسه ، به قول خودت ایشششش

      سوما متاسفم! چه حیف ! کاش زودتر اینو آپ کرده بودم …
      به به چه عالی،منتظرم خبر بدی که عالی شده ،پیشاپیش نوش جونتون

      مقدارش دوتا ازین کاسه ها میشه،دیگه بستگی به اشتهاتون داره که چندنفره بخوریدش
      خب هرکدوم از خواننده های سایت یه سبکی داره،اینم سبک شماست دخملی

      دشمنت شرمنده ، بوووووووس

  6. دخترپاییز می‌گه:

    ووووووووووووی سلاااااااااااااام

    عزیزم…پیوند جووونم

    نتونستم تا شب صبر کنم…همین الان این دسر خوووشمزه رو درست کردم…
    من عادت ندارم چیزی رو تنهایی بخورم…واسه همین امروز که مهمون داشتم درست کردم….

    وووووووی نمیدونی چقدر خووششون اومد…اول همه گفتن نه چای بیار….ولی وقتی اولین قاشق رو خوردن….یعنی باید عمق لذت رو از چشماشون میدیدی..
    فداااااااااااات بشم عزیزم…خیلی خوووشمزه بود…مخصوصا طعم کره بادوم زمینی

    اووماااااااا…یه پیشنهاد…ایا با بستنی ساده هم میشه درستش کرد……

    من که خیلی خوووشم اومد…
    تو فوق العاده ای پیوند جووووووووونم

    فک کن الان یه عااااااالمه آیکون بووووس و بغل اینجاست:)

    • پیوند می‌گه:

      به به ،سلام به روی ماهت دختر پاییزیشیرین زبونم،خوبی؟
      خیلی هم کار خوبی کردی ،من خودم یه وقتایی از ذوقم شام رو ظهر میپزم عکساشو میگیرم،بعد شب گرمش میکنم ،خخخخخ

      منم غذا خوردن با بقیرو دوس دارم ،

      نوش جونتون،منم واقعا ازش لذت بردم،مخصوصا از طعم بادوم زمینی که اشاره کردی و از خنکیش ،اوممممم

      به به چه عالمه بوس و بغل،محفل رومانتیک شد

      قلب

      خودتم فوق العاده و بی نظیری عزیزم

  7. دخترپاییز می‌گه:

    راستی….

    یکی از مهمونا…دوباره کاسه اش رو آورد تا براش دوباره دسر بریزم….

    اون موقع دقیقا چهرهء الیور توییست به یادم اومد…….:))

    • پیوند می‌گه:

      چه خبر خوشایندی به به
      انقده لذت میبرم وقتی مهمون تعارف نکنه و خر شب جز ظرف خالی چیزی نمونه ،آدم خستگیش درمیره اصلا
      دیگه از دستپخت عالی شماست ،نوش جونشون

  8. دخترپاییز می‌گه:

    عه وااا ببخشید اینقده هول شدم….یه جمله رو یادم رفته بنویسم….

    منظورم از اینکه نوشتم… نتونستم صبر کنم تا شب…. این بود که همون موقع جلوی مهمونا لب تاپ رو آوردم تا کامنت بزارم وازت تشگر ویژه کنم….

    واقعا خووووووووشمزه بود عزیزم

    بازم یه عاااااااااالمه تشکر

    • پیوند می‌گه:

      عه چه باحااااااااااااااال ! خیلی هم عالی،سلام مارو به مهمونات میرسوندی خانومی

      نوش جونتون، گوارای وجودتون

      مرسی که انرژی مثبتتون رو بهم منتقل کردی

  9. نسیم می‌گه:

    منم اینو درست کردم و همسر و پسرم دو لپی خوردنش… البته من شبیه اینو باموز تازه و سرلاک درست میکردم صبحانه به پسرم میدادم گاهی که کره بادوم زمینی نداشتم پسته توش رنده میکردم… اونم خوب میخورد
    شوهرم گفت آدم فکر میکنه رفته کافی شاپ و یه دسر عالی خورده دفعه دیگه هم من همینو سفارش میدم
    گفتم حالا یه شمروک هم هست که باید درست کنم بعد تصمیم بگیر

    • پیوند می‌گه:

      به به میشد حدس زد ،با دستپخت علی شما و یه دستور عالی دیگه توقعی جز دولپی خوردن نمیره نسیم جونم
      با سرلاک هم باید خیلی خوشمزه باشه،متاسفانه ما نی نی سرلاک خور نداریم وگرنه سریعا درجهت مصرف سرلاکش اقدام میکردم!
      یه دسر تو مایه های شمروک دیروز درست کردم خیلی استقبال شد ،میذارمش،به امید خدا …..
      به نظرم هردفعه یکیشو امتحان کن،هرکدوم یجور خوبن

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول