در مورد سلیقه خواهرم در ترکیب طعمها قبلا هم بهتون گفتم ،

این دسر هم از ابتکاراتشه و پای ثابت مهمونیاش

از دسر های مورد علاقه منه ،

فکر کنید وقتی خامه با پودر نارگیل و تکه های خنک میوه میر زیر دندون آدم . وووویییی !

بهتره دیگه هیچی نگم:

مواد لازم :

میوه : کیوی، موز ، سیب ترش ،توت فرنگی : هرکدوم سه چهار تا دونه

کمپوت آنانس

انار دون شده

ژله قرمز :یک بسته

خامه قنادی : یک بسته

پودر نارگیل : ۱ پیمانه

ظرف کیترینگ : ۱۰ عدد

روش کار: زله رو طبق دستور روی جلدش حل کنید و بریزید ته ظرفها تا ارتفاع یک و نیم الی دو سانتی متر و بذارید توی یخچال تا ببنده

موز رو حلقه حلقه ، کیوی  و سیب و آناناس رو حلقه و بعد چهار  قاچ کنید ، حالا چهار طرف ظرفارو که ژله تهش بسته شده رو ازین میوه های قاچ شده بچینید طوری که به دیواره بچسبه ، بعد روش خامه بریزید تا ارتفاع میوه ها ، روی خامه یک لایه دو میلی متری پودر نارگیل بریزید و صاف کنید ، حالا دوباره چهار طرف ظرف میوه بچینید وقتی همه ظرفها چیده شد هرچی میوه قاچ شده مونده رو با باقی مونده خامه مخلوط کنید و بریزید داخل طرفها، روشم با پودر نارگیل و دونه انار و توت فرنگی برش زده یا هرچی که خواستین تزیین کنید

نوش جان

دسته بندی دسر, ژله, یلدا

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. دخترپاییز می‌گه:

    پیوند جووون…..به خواهرت خیلی سلاااام برسوووون…..
    ووووی من الان کیوی ندارم که:(به نظرت با میوه های تابستونی هم میشه درستش کرد…و عایا میشه اون لا به لا کمی گردو هم ریخت…

    در مورد خامهء قنادی هم میشه بگی…من یه بار گرفتم ولی …نخندیا…پسر بزرگه در نبود من درش رو باز کرده و فک کرده میشه با نون خورد…بعد همونجوری تو فریزر مونده بود و خشک شده بود…نفهمیدم که چه جوری باید استفاده کرد..اگه توضیح بدی ممنوون میشم…

    • پیوند می‌گه:

      بزرگواری و مهربونیتو میرسونم خانومی

      اوخی اوچکال نداره ، هر میوه ای که برش زیبایی داره میشه استفاده کرد ،فکر کنم توی دستور نوشته بودم،اگه ننوشتم برم اضافه کنم

      مثلا تابستونا آلبالو هسته گرفته با شلیل یا هلو و برشهای قالب زده ملون و کیوبهای انبه و حلقه سیب گلاب و ………

      درمورد گردو هم سلیقه ایه ،شما میتونی ورژن خودتو تولید کنی، کیف غذا به همین خلاقیتهاشه

      خدایش به اینکه با نون خورده خندم گرفت ،آخه خیلی صحنه بامزه ایه ، شیکموی دوست داشتنی … بذار کمی یخش ذوب بشه ، تگری که شد چندقاشق شیر خنک بریز روش و با همزن برقی بزنش ، امیدوارم نتیجه بگیری

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول