امروز خواهرجونم که ذائقه ش در ترکیب فست فودها معرف حضورتون هست پیشم بود و منم گفتم از فرصت سو استفاده کنم دستور ذرت مکزیکیشو واستون بگیرم ، البته این اسنک ساده و بی دردسر رو خیلی ها میپزن و خوشمزه هم هست، اما گاهی یه ته مزه کم داره و برای اینکه طعمش کامل باشه چندتا نکته ریز داره ، مقدار مواد تقریبا سلیقه ایه و نسبت ذرت به قارچ و مقدار سس رو میشه خیلی تغییر داد ،

کره و آبلیمو رو بیشتر نکنید ، بودنشون لازمه و روی طعم خیلی موثره ،اما همین مقدارشون کافیه

مواد لازم :

ذرت کنسروی (ذرت شیرین ،سوییت کورن ) : ۳۰۰ گرم

قارچ: ۱۰۰ گرم

کالباس : ۱۰۰ گرم(اختیاری)

پنیر موتزارلا (پیتزا): نصف پیمانه

مایونز : نصف پیمانه (۲-۳ ق س پر)

سس هزار جزیره : ۱ ق غ

کره : ۱ ق غ سرخالی

آبلیمو: یک ق غ

آویشن : ۱ ق چ

فلفل سیاه : ۱ ق چ

پودر سیر و جوز هندی (در صورتیکه کالباس نمیریزیم برای جایگزینی طعم ) : جمعا ۱ ق چ با نسبت بیشتر سیر

نمک

روش کار :

قارچ رو ورقه ای خرد میکنیم :

قارچ و کنسرو ذرت رو بخارپز میکنیم ،نباید با آب تماس داشته باشن ،روی توری بخارپز زودپز یا دستگاه بخار پز بذاریدشون :

اگه میخواید کالباس اضافه کنید اونو هم به صورت نوارهای ۱ سانتی برش بزنید،ما این سری بهداشتیزاسیون! کردیم و کالباس نزدیم

وقتی قارچ و ذرت بخارپز شد ، به یه کاسه بزرگ منتقلش میکنیم و سریع پنیر موتزارلا رو اضافه میکنیم

بعد سس اسنکمونو میزان میکنیم :

بقیه چاشنی ها به جز آبلیمو رو میزنیم :

در آخر آبلیمو رو میریزیم ، آبلیمو طعمهارو در هم جا میندازه ! اصلا قرار نیست طعم آبلیمو احساس بشه

تا گرمه اسنک خوشمزرو سرو کنید

این اسنک مورد علاقه من واسه جای سرده ، فرقی نمیکنه بام رامسر باشم یا دامنه کوههای پرآو یا روی مبل خونه

اگه سردم باشه و گشنه هم باشم ،سفارش اولم ذرت میکزیکیه !

ساده،بی دردسر، خوشمزه

بسازید و لذت ببرید

نوش جان

12 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند جونم.اخ جون من عاشق این اسنکم عجب ذرت مکزیکی ای شده.دست گل شما وخواهر گلتون دردنکنه.اخییی یهو دلم برا خواهرکوچولوم تنگ شد .امیدوام تا همیشه همیشه کنار هم شاد باشید.من یه چند باری درست کرده بودم ولی نمیدونم چرا ذرتش مثل بیرون خوب بخارپز نشده بود.واقعا ازت ممنونم که باوجود مشغله ی زیادی که داری بازم ما رو از هنر های خودت بی نصیب نمیگذاری.من به غیر از غذا ودسر چیزای دیگه ای هم از این سایت یادگرفتم یکیش همون دعا قشنگه بود که قبلا گفته بودی (الهی قو جوارحی علی خدمتک)مطمئنم با گفتنش کمتر خسته میشی.خدا قوووووت خانوم دکتر

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه جون ، به به چه خوش سلیقه

      مرسی عزیزم، انشالله خواهرکوچولوت همیشه سالم و سرحال باشه و از بودن باهم لذت ببرید

      با ذرت خونگی خوب نمیشه،باید حتما ذرت کنسروی یا فریز شده حاضری استفاده کرد،رازشو باید کشف کنیم چیه

      آخی مرسی عزیزم ، خدا همیشه پشت و پناهت باشه دختر نازنین

  2. افسانه می‌گه:

    راستی یادم رفت بگم تزئینش خوشگل بود.این قاشقه هم خیلی باحاله!!!کدوم پهلوونی کجش کرده!!!؟نکنه کار خودت بوده؟حق داری اگه منم همچین اسنک مقوی وخوشمزه ای میخوردم قاشق که سهله برج کج پیزا روصاف میکردم!!

    • پیوند می‌گه:

      خخخخخخخخ! مرسی

      این قاشقو کارخونه سازنده کج کرده واسه لبه ظرف عسل و اینجور چیزایی که نمیشه قاشقو بذاریم داخلش و لبه ظرف هم ممکنه سر بخوره بره داخلش

      نه بابا من ازین زورا ندارم ،در بطری هم یه ذره محکم باشه مجبورم از آقایون تو خونه کمک بگیرم

  3. سولماز می‌گه:

    سلام عزیزم قیافش که عالیه حیف که از ذرت خوشم نمیاد بهر حال نوش جونت گلم
    در ضمن با افتخار لینک شدید بانوی هنرمند

  4. شبنم می‌گه:

    منم عاشق ذرت مکزیکیم. واقعا توی هوای سرد می چسبه.

  5. دخترپاییز می‌گه:

    اجازه ما روی سخنمون خواهر پیوند جوووونه

    خواهر پیوند جووووووون عااااااااشقتم….

    همین….

    همش که نمیشه طومار نوشت…:))

    • پیوند می‌گه:

      ای جانم،مرسی از لطف و محبتت ، دیگه فکرکنم همه فامیل ما کم کم دختر پاییزی فعال و پر از انرژی مثبت رو بشناسن ،سلامت باشی و عاقبت به خیر عزیزم

  6. دخترپاییز می‌گه:

    آهاااااان یادم رفت

    خواهر پیوند جووووووون سلاااااااااااااام….

    مراقب مهربونیاتون باشین…خدا همیشه مواظبتون باشه کنار هم زیر سایه پر محبت پدر و مادرتون….آمین

    • پیوند می‌گه:

      دقیقا همین الان دارم با خواهرم تلفنی صحبت مکنم و همزمان تایپ میکنم

      سلام دارن خدمتت دختر پاییزی مهربون

      ممنون از دعای زیبات

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول