قبلا بارها این گل رو روی غذاهام دیدید، همیشه هم خیلی مختصر توضیح میدادم که به همون روش گل هویج درست میشه

اما خب انگار بعضی دوستان با اون روش مشکل داشتن

برای همینم روش پیچیدن سیب زمینی رو جدا آوردم

اصول کار همونه فقط به خاطر انعطاف پذیری کمتر سیب زمینی،گلبرگهارو تک تک میپیچیم

مواد لازم ما سیب زمینیه !

یک سیب زمینی بیضوی با شکل منظم و ترجیحا بدون لکه و چاله

روش کار:

با پیلر پوست سیب زمینی رو میگیریم ،باید ظریف کار کنیم که شکل مدورش به هم نریزه و چند ضلعی نسازیم

(شاید نیازی به گفتن نبود اما یه دوست مهربونی دارم ،انقدر پوست سیب زمینی رو ضخیم میگیره که ازش چندوجهی نامنتظم میسازه ! شما ازون دسته نباشید لطفا):

حالا با دقت حلقه های میلی متری نازک از سیب زمینی برش میزنیم:

برای مرکز گل نازکترین حلقه رو برمیداریم چون باید خیلی انعطاف پذیر باشه:

آروم از یک سمت لوله ش میکنیم:

با حلقه های کوچکترادامه میدیم، دوتا حلقه رو دو طرف گلبرگ وسطی میذاریم،طوریکه یک سوم لبه هاشون روی همدیگه بیاد:

با یه خلال دندون محکمش میکنیم:

گلبرگهای بعدی رو در جهت مخالف این گلبرگها اسمبل میکنیم و با خلال دندون عمود به قبلی فیکسش میکنیم:

دیگه احتیاجی به خلال بیشتر نیست، گلبرگارو داخل همون دوتا خلال فرو میبریم:

گلبرگهای خارجی تر رو درشت تر انتخاب میکنیم

وقتی از ظاهر و اندازه گل راضی بودیم دست میکشیم :

گلمون آمادست

کافیه موقع سرو بندازیمش داهل حمام روغن داغ تا سرخ بشه

فقط مواظب باشید نسوزه، نازکه

میذاریمش کنار غذای مورد نظرمون و تمام !

 

 

21 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. nesa می‌گه:

    عالیه عزیزم مرسی

  2. برلیان می‌گه:

    سلام عزیزم
    مبارک باشه کار بسیار خوبی کردین خانمی اطلاعاتتونو به سایت منتقل کردین منم خیلی دلم می خواد این کار رو انجام بدم ولی خیلی سخته
    شاد و پیروز باشید عزیزم

  3. دخترپاییز می‌گه:

    جیغغغغغغغ…………..سلااااااااااااااااام پیوند جوووووووووووونم ووووووووووی چیقذه دلم واست تنگ شده بود…..از وقتی بلاگفا بهم ریخت تموم دوستام رو گم کردم:(
    خیلی خوووشحاااالم که دوباره پیدات کردم تو این دنیای بی سرو ته مجازی….خدایا شکرررررت…..

    راستی یه عااااااالمه تبریک واسه سایتت…مباااااارک باشه عزیزم

    • پیوند می‌گه:

      سلاااااااااااااااااااام به روی ماهت :قلب: خوبی؟

      منم دلم واست تنگ شده بود، البته یه دلگیری کوچیک هم ازت داشتم اما بیخیال گذشته
      آره واقعا افتضاحی که بلاگفا به بار آورد خیلی سخت بود ،تا مدتها از یاد کسی نمیره ……..

      منم از دیدن دوبارت خیلی خیلی خوشحالم عزیزم

      ممنونم از تبریکت ، سربلند باشی

  4. محب مهدی(عج) می‌گه:

    سلام گلی.خیلی خیلی خوشحالم که پیداتون کردم.خیلی دنبالتون گشتم تا بالاخره پیداتون کردم.وب منم مثل شما با سابقه شما توسط بلاگفا منهدم شد.من حتی آرشیو بعضی از پستامو ندارم.خوشحالم که هستی.

    • پیوند می‌گه:

      سلام عزیزم :قلب: خوبی؟ مشتاق دیدارت بودم،با چندتا اسم سرچ کردم نتونستم پیدات کنم،خداروشکر که دوباره هستی

      منم آرشیوم ازبین رفته بود ،نسیم جون کمکم کرد پیداش کردم ،خدا خیرش بده
      آرشیو شما انشالله برمیگرده

  5. دخترپاییز می‌گه:

    عه واااااااا………
    پیوند جوووونم خدا نکرده کاری کردم ازم دلگیر شدی:(

  6. افسانه می‌گه:

    سلام پیوندجون خسته نباشی چه غذای جالبیه حیف که تن ماهی دوس ندارم میشه از ماهی تازه استفاده کرد .راستی جواب نتخاب رشتم اومده حسابی گند زدم شدم ۵۰۰۰ !پیوند جون میشه نظرتو در مورد رشته های کاردرمانی گفتاردرمانی هوشبری بدونم به نظر تو بین هوشبری واتاق عمل وپرستاری کدوما بهترن؟

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه جونم، مرسی سلامت باشی

      نمیدونم من با ماهی امتحان نکردم،اما روغن و ادویه تن ماهی توی دستور درنظر گرفته شده،اگه ماهی استفاده میکنی باید اونارو جدا اضافه کنی
      ای بابا ،انقدرام بد نیست ، همینجوریش از چندملیون نفر رتبت بهتره ،
      من راجع به رشته های پیراپزشکی هیچ اطلاعی ندارم، شرمنده دوست گلم،میترسم از روی بی اطلاعی چیزی بگم که به ضررت باشه
      منتظر جواب قبولیتم،ان شالله یه رشته عالی بزن ، موفق باشی

  7. هلن می‌گه:

    سلام پیوند جون من تقریبا دو سال کاراتون و دنبال میکنم و تقریبا یه کپی از کاراتون دارم چون خونه خودم اینترنت ندارم مجبورم یه کپی داشته باشم.اگه زودتر در جریان قرار میگرفتم مثل نسیم جون در خدمت گذاری حاضر بودم.کارهاتو خیلی دوست دارم.ممنونم که هستی. امیدوارم مثل همیشه با سلیقه به کارات ادامه بدی خانمی.

    • پیوند می‌گه:

      سلام هلن عزیزم

      خیلی خوشحالم که افتخار دارم با یکی دیگه از مخاطبای عزیز سایتم شنا بشم

      و افتخار میکنم به اینکه قابل دونستید و رسیپی های من رو ذخیره کردید

      عزیزم ممنون از لطفت ،
      اگه پست کیک شیفون که برای تولد خواهرم پختم ،کیک آشیونه و خلاصه اون چندتا پست از اول فروردین تا ۱۵ اردیبهشت که آرشیو نوشته هاش ازدست رفته رو داشته باشی خیلی ممنون میشم از تایپ کردن معافم کنی و متن قبلی رو بهم بدی

  8. هلن می‌گه:

    زنده باشی گلم، چشم اگه سیو کرده باشم باعث افتخار که کمکی بتونم بکنم بهتون عزز دلم

  9. هلن می‌گه:

    پیوند جونم من هنوز کیک آشیونه رو پیدا نکردم اما اگه این مطلبها رو بخوای دارم حلوای هویج- مرینگ ساده- کیک یزدی- لوز کنجدی- کیک فنجونی- مافین شکلاتی- دسر میوه- مافین دنت- کیک قهوه ای بدون فر- کیک گلدانی- کافه گلاسه- کیک قهوه- کیک بستنی- مربای تمشک- پاناکوتای انبه- پیراشکی کرم دار- … این از کیک ها و شیرینی ها بود مطالب زیاد دیگه ای هم ازت دارم بخوای همشو برات ایمیل می کنم گلم.اما یه سری از مطلبها رو به خاطر اینکه از چند وقت قبل نمی شد کپی و پیست کرد من از دست دادم و نتونستم داشته باشم متاسفانه…
    اگه این مطالب و لازم داری دستور بده تا انجام وظیفه کنم … خسته هم نباشی عشقم

    • پیوند می‌گه:

      باریکلا عجب آرشیو خوبی داری هلن جون

      این پستهارو خداروشکر داشتم و الان توی سایت موجودن همشون،فقط حدود ۱۰ تا پست از فروردین ۹۴ تا نیمه اول اردیبهشت رو باید دوباره بنویسم
      ایرادی نداره
      به تدریج تایپشون میکنم

      ممنونم از زحمتت خانومی

  10. هلن می‌گه:

    سلام پیوند جون آره آرشیوم کامله تازه نصف چیزایی که دارم و برات گذاشتم. پس شرمنده که نتونستم کمکی بهت بکنم خانمی.

    • پیوند می‌گه:

      سلام هلن جونم ،باریکلا به شما ، واقعا جای تحسین داره

      دشمنت شرمنده عزیزم،ایرادی نداره ،به عشق شما مخاطبای خوش ذوقم میشینم و مینویسمشون
      شما انرژی مثبتتون بهترین شارژر این سایته

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول