یکی از روشهای عالی برای پذیرایی حلوا ، رولت کردن اونه ، دیگه خیلی راحت هرکسی یدونه برمیداره و دردسر نون و قاشق و … نداره

آماده کردنش هم خیلی سریع و راحته ، برای این رولت میتونید از هر حلوایی که مایلید استفاده کنید ، به شرطیکه بافت حلوا لطیف و انعطاف پذیر باشه و موقع برش و رول کردن شکننده نباشه

من از حلوای زعفرانی استفاده کردم و از برش و طعمش همه راضی بودن، این حلوای هویج هم خیلی واسش مناسبه

مواد لازم :

نان میکادو : ۱ ورق

حلوا : یک بار از دستور حلوای هویج یا حلوای زعفرانی یا ۲ لیوان حلوای مورد نظر دیگه

روش کار :

نان میکادو رو از وسط با چاقو اره ای نصف میکنیم که دوتا ورقه کوچک حدودا ۱۵ در ۲۰ سانتی بشه که پیچیدنش راحته

بعضی نون میکادو ها خیلی نازکه ، بعضی ها ضخیمه و شکننده ،

اگه نون شما نازکه ، کافیه حلوا رو چرب و کمی شل درست کنید و روی نون بمالید تا نون نرم بشه و رولش کنید

اگه مثل نون من از نوع ضخیم بود ، با یه فرچه آشپزخونه ،کمی آب روی نون بمالید ، خیلی کم،در حدی که فرچه خیس شما از روی نون عبور کنه ، همین :

حلوا رو(که اگه داغ باشه خیلی انعطاف پذیر تر و مناسبتره)  با کارک یا پشت کفگیر روی نون پخش کنید:

بهتره قطر حلوا روی نون یکنواخت  و حدود ۴-۵ میلی متر (نیم سانت) باشه تا بعدا رول زیبایی بده و وحدود ۲ سانت از لبه ها فاصله بگیرید که موقع رول کردن حلوا بیرون نزنه

از یک سمت آروم لبه نون رو برگردونید روی حلوا، قطر این لایه رو حدود  ۱ سانت بگیرید که بعدا رولها ظریف و منسجم باشه :

به رول کردن به کمک دو دست ادامه بدید ، با کمی فشار به سمت پایین رول کنید که حلوا به نون بچسبه

نهایتا یک رول ۱۵ سانتی به دست میاد:

رول رو حسابی با سلفون یا نایلکس بپیچید و بذارید ۱۰ دقیقه توی فریزر یا نیم ساعت تو یخچال تا منسجم بشه

بعدش با چاقو اره ای  به قطر حدود یک سانت برش بزنید، چاقو رو مثل اره کردن به عقب و جلو حرکت بدید و از فشار رو به پایین استفاده نکنید که رول له نشه

رول خوشگلمون حاضره :

من دورانی توی بشقاب چیدمشون :

و همینجوری که معلومه با چندتا غنچه محمدی و خلال پسته تزئین کردم:

با کمی حوصله ، یه حلوای شیک داریم که به راحتی سرو میشه و کلی روح امواتمون رو شاد میکنیم

امیدوارم همیشه عزیزانتون سالم و سلامت باشن

اگه یک پنجشنبه از این دستور استفاده کردید و حلوای خیرات پختید، لطفا یک فاتحه هم برای شادی روح رفتگان من نثار کنید ،ممنون

، خیراتتون قبول باشه ،نوش جان

دسته بندی حلوا،مسقطی

6 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. محب مهدی(عج) می‌گه:

    سلام گلی.من یکبار درست کردم رولام خوب نشد یعنی نونم خیسیده بود.مثل شما خشک نبود.

  2. افسانه می‌گه:

    سلام پیوند جون .خوبی عزیزم؟ خسته نباشی .بالاخره بعد از ده روووز بی نت بودن دوباره سروکله ام پیدا شد !!حسابی دلتنگ شدم .به به عجب حلوایی .چه تزئینی دستت طلا.اتفاقاامروزمامانم میخواست حلوا درست کنه قبل سایت تو یه چندتا سایت دیگه نشونش دادم بهم میگه نه این سایتا نه!! بروتو سایت پیوند!!ببین دیگه با مامانم چه کردی هوادار پروپاقرص شما شده

    • پیوند می‌گه:

      سلام افسانه دوست داشتنی ، خیلی ممنونم خانمی ،شما خوبی؟

      بازم ممنون ،شما هم خسته نباشی

      اوف! ده روز ! خیلیـه ، یه عمره واسه خودش ،البته در حد عمر مگس سرکه ،خب اونم موجوده دیگه

      خیلی خوش اومدی،باورکن هرکدوم از دوستا و همراهای همیشگی که نیستن جاشون خالی میشه ، یعنی کم مونده من ته پستم بنویسم : فلانی چرا غایبه؟ اونیکی دوستمون امروز در چه حالی ….

      واای این آخری ته انرژی بود ، یه سلام و عرض ارادت ویژه از طرف من خدمت مامان زری عزیز برسون ، منم همینجوریم ،یعنی یه دستورو اگه جای خاصی ببینم خیالم از خوب بودنش راحته …

      مامانی شما خیلی لطف دارن ،اصلا شاااااااارژ شدم ، به به

  3. افسانه می‌گه:

    شکر خدا خوبم .خیلی ممنون پیوندجون. این جناب مگس سرکه تو کتابای زیست مدرسه خیلی معروف بود!!یادش بخیر دل به دل راه داره .منم هی منتظر بودم نتم درست شه دوباره بیام اینجا بپلکم!! سلامت باشی عزیزم .همش بخاطر استعداد وسلیقه ی خودته مامانم بیخودی از کسی تعریف نمیکنه .به قول سعدی جان کس نبیند که تشنگان حجاز به لب اب شورگردایند هرکجاچشمه ای بود شیرین مردم ومرغ ومورگرد ایند

    • پیوند می‌گه:

      خداروشکر، همیشه سلامت باشی .

      آره یادته؟ چقدر از ژن هاش مساله میومد …

      خیلی خوش برگشتی دوست نازنینم ، ووییی دیگه پر درآوردم ، به به ، چقدر تعریف ، چقدر لطف داری

      شعرت هم که عالی،بابا ادیب ، ایول به شعر و سعدی و شما

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول