رول بادمجان یک غذای یونانی شیک که هم باب ذائقه ایرونی ماست و هم برای درست کردنش لازم نیست بریم خرید ! همه مواد لازمش متداول و موجوده

 یونانی ها رسیپ های معروفی درزمینه پخت بادمجان دارند ،

معروفترین اونها همین رول بادمجان گریل شده ست که میخوام امروز آموزش بدم

این دستور رو از greekfood.about.com گرفتم و پختم و واستون مرحله به مرحله عکس گرفتم که شما هم بپزید و لذت ببرید ،

چون هم ظاهر شیکی داره و مجلسیه هم طعم همه پسندی داره

مواد لازمش هم اینهاست :

برای رول :

بادمجان متوسط : ۴-۵ عدد

کمی روغن !

برای فیلینگ:

سیب زمینی : یک عدد متوسط

پنیر فِتا : ۳ قاشق غذاخوری

(همون پنیر سفید صبحونه ، روش ریز نوشته فتا )

اسفناج خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری

(دستور یونانیش از اسفناج استفاده کرده سایتهای انگلیسی زبان مختلف از جعفری و ریحان هم استفاده کردد ، من جعفری ریختم )

برای سس :

گوجه فرنگی نسبتا درشت :۴-۵ عدد

سیر : ۳ حبه

رب گوجه فرنگی : ۱ قاشق غذاخوری سرخالی

نمک ،

فلفل سفید ،فلفل سیاه ، فلفل قرمز (میتونید از فلفل قرمز تازه توی فیلینگ استفاده کنید)

دارچین ؛آویشن یا رزماری

روغن زیتون

روش کار :

بادمجونها رو به صورت اسلایس های نیم سانتی طولی برش بزنید :

(اگه از اسلایسر استفاده کنید که کار سه سوته )

بعد نمک بپاشید و توی آبکش بذارید :

بعد از حداقل نیمساعت ، اسلایسهای بادمجون رو تک تک خشک کنید و توی تابه گریل با کمی روغ گریل کنید (هردو طرفش رو ، اما برشته و خشک نشه چو باید راحت رول بشه )

حالا بادمجونها رو میذاریم ، تا خنک میشه سس و فیلینگ رو آماده میکنیم :

سیب زمینی رو میپزیم ، پوست میگیریم و همراه با پنیر ، له میکنیم

( با پوتیتو مَشر یا اگه نبود هرچی که راحتیم میکوبیم تو سرش امضا : … قبلا امضامو گفتم )

ایشون جناب پوتیتو مَشر هستن :

بعد جعفری (یا اسفناج یا ریحان )و نمک و فلفل سفید رو باهاش مخلوط میکنیم :

فیلینگ آماده ست ، میریم سراغ سس

توی دستور انگلیسی زبان نوشته بود این سس توی بازار هست ؛ ما که نداریم پس میپزیم :

گوجه فرنگی هارو همراه سیر (با هر وسیله ای که شد! )له میکنیم :

بعد توی تابه یک پیاز رو با کمی روغن تفت میدیم ، آبش که چیده شد گوجه فرنگی و رب گوجه رو داخلش میریزیم تفت میدیم و در آخر آویشن و فلفل سیاه و کمی فلفل قرمز(تنده با ذائقتون تنطیم کنید) میزنیم و سس آماده ست (عکس این مرحله رو چرا فراموش کردم بگیرم ؟! )

حالا بادمجونها خنک شده و میتونیم رولها رو بپیچیم :

سه چهار سانت مونده به انتهای هر اسلایس بادمجون، یک قاشق از فیلینگ میذاریم و خیلی راحت رول میکنیم (این قسمتش خیلی فانه به به )

رولها رو مرتب کنار هم توی ظرف پیرکس میچینیم :

(با این مقدار بادمجون ، دقیقا یک ظرف مستطیلی پر شد ، )

بعد روی بادمجونها رو کاااملا با سس میپوشونیم :

حالا میذاریمش داخل فر ، ۳۵۰ فارنهایت (۱۸۰ سانتی گراد)، ۴۵ دقیقه

منظره خوشگلیه وقتی روغن بادمجونا در اثر حرارت خارج میشه و پایین ظرف قل قل میجوشه رو به بالا و کم کم سس به جوش میاد

اینجا دیگه رولهای خوشگلمون آماده ست ،

برای سرو میتونیم روش ریحان ریز تازه بپاشیم :

در کنارش میتونید از برشهای عرضی گریل شده نون باگت هم استفاده کنید :

 نوش جان !

دسته بندی غذاهای فرنگی
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول