کی از جالبترین روشهایی که برای تزئین بیسکویت ها اختراع شده ،

پوشوندنشون با رویال آیسینگه

در ادامه مطلب میخوام طرز ساخت این ماده جالب رو با ساده ترین روش توضیح بدم

مواد لازم :

سفیده تخم مرغ : ۲ عدد

پودر قند الک شده : حداقل یک پیمانه

آبلیمو : یک قاشق چایخوری

روش کار :

با دور کند شروع میکنیم سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی میزنیم :

 

شروع میکنه به کف کردن ، سرعت رو یکی زیادتر میکنیم :

وقتی کف کرد ،  آبلیمو و کم کم پودر قند رو بهش اضافه میکنیم و سرعت رو به تدریج بالا میبریم :

و انقدر میزنیم تا حسابی کف کنه و به حالت کرم در بیاد :

آیسینگ ما آمادست 

این دوتا نکترو داشته باشید که به کارمون میاد :

حالا اگه بخوایم غلظتش بیشتر باشه برحسب نیاز و کار که باهاش داریم ، یک الی دو پیمانه دیگه پودر قند میشه به کار ببریم

اگه بخوایم رقیقتر بشه ، با قاشق کمی آب سرد بهش اضافه میکنیم

به همین سادگی

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول