کی از جالبترین روشهایی که برای تزئین بیسکویت ها اختراع شده ،
پوشوندنشون با رویال آیسینگه
در ادامه مطلب میخوام طرز ساخت این ماده جالب رو با ساده ترین روش توضیح بدم
مواد لازم :
سفیده تخم مرغ : ۲ عدد
پودر قند الک شده : حداقل یک پیمانه
آبلیمو : یک قاشق چایخوری
روش کار :
با دور کند شروع میکنیم سفیده تخم مرغ رو با همزن برقی میزنیم :
شروع میکنه به کف کردن ، سرعت رو یکی زیادتر میکنیم :
وقتی کف کرد ، آبلیمو و کم کم پودر قند رو بهش اضافه میکنیم و سرعت رو به تدریج بالا میبریم :
و انقدر میزنیم تا حسابی کف کنه و به حالت کرم در بیاد :
آیسینگ ما آمادست
این دوتا نکترو داشته باشید که به کارمون میاد :
حالا اگه بخوایم غلظتش بیشتر باشه برحسب نیاز و کار که باهاش داریم ، یک الی دو پیمانه دیگه پودر قند میشه به کار ببریم
اگه بخوایم رقیقتر بشه ، با قاشق کمی آب سرد بهش اضافه میکنیم
به همین سادگی