یه سری آدما هستن که ترجیح میدن قبل از خوردن ماهی و تن ماهی خیلی بلاها سرش بیارن که اصلا بوی ماهی حس نکنن

اصلا فکر نکنید منو میگم ها ! نه ! یکیو میگم ازینجاها داشت رد میشد ، من فقط گاهی تو آینه میبینمش …

این دستور خوراک اون دسته آدمهاست ، یه ریزوتوی خوشمزه با کلی سبزیجات و تن ماهی که حسابی خوش طعم شده

قبلا درباره ریزوتو توضیح دادم  ،پس الان بدون توضیح میرم سراغ این نوعش :

مواد لازم :

تن ماهی: ۱ عدد

برنج : نصف پیمانه

فلفل دلمه ای سبز: یک عدد متوسط

گوجه فرنگی: ۲ عدد متوسط

پیاز کوچک: ۱ عدد

سیر: ۱ حبه

ذرت پخته (یا کنسرو ): نصف پیمانه

نخود فرنگی: نصف پیمانه

روغن زیتون

فلفل سیاه: نصف ق چ

فلفل قرمز: یک هشتم ق چ

آویشن: یک ق چ سرخالی

نمک

روش کار:

نخود فرنگی رو بخارپز میکنیم ، برنج رو میشوییم و خیس میکنیم

گوجه،سیر،فلفل دلمه و پیاز رو نگینی خرد میکنیم:

 ۱-۲ ق غ روغن زیتون ته ظرف میریزیم و میذاریم داغ بشه :

پیاز خرد شده  رو توی روغن تفت میدیم تا کمی سبک بشه:

سیر و فلفل دلمه ای رو هم اضافه میکنیم و تفت میدیم :

بعد از ۴ دقیقه برنج شسته خیس خورده رو بدون آب اضافه میکنیم و تفت میدیم:

حالا قوطی تن ماهی رو خالی میکنیم داخل ظرف و حسابی تفت میدیم:

روغن تن ماهی همراه اسانس سبزیجات به خورد برنج و ماهی میره و طعم خیلی خوبی به اونا میده

آبشون که جمع شد همینجوریشم بسیار خوشمزه و قابل خوردنه

 اما ما ازین حد هم فراتر میریم و سبزیجات رو اضافه میکنیم

اول گوجه و نمک :

بعد ذرت پخته:

و نحود فرنگی پخته :

یه تفت میدیم و ادویه غذارو تنظیم میکنیم:

بهتره فلفل سیاه رو تازه و لحظه آخر روی غذا گریند کنیم:

حالا در ظرف رو میذاریم،شعله رو کم میکنیم و ۵-۷ دقیقه میذاریم که طعمها به خوبی در هم جا بیفته و مغز برنج هم نرم بشه

تو این مدت من مقدمات سرو غذارو فراهم کردم

ته قوطی تن ماهی رو بریدم و داخل بشقاب گذاشتم و دورش برشهای خیارشور چیدم:

و برش گوجه تازه

غذا که حاضر شد داخل قالب رو باهاش پر کردم (مقدارش برای پر کردن ۴-۵ تا قوطی مناسبه):

بعدشم قوطی رو آروم برداشتم:

و با ذرت و نخود فرنگی سطح غذا رو تزئین کردم

ریزوتوی خوشمزمون حاضره

یه نکته رو توجه کردید؟ ااین ریزوتو اصلا پنیر نداره!

اما بافتش از انواع پنیریش چیزی کم نداره

طعمشم عالیه

من که خیلی دوسش داشتم

امتحانش کنید

نوش جان

16 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. زهرا می‌گه:

    بهههههههههههه مبالکه مبالک
    عجب سایتی
    مرسیپیوند جان که خبرم کردی
    دوباره لینکت کردم

    • پیوند می‌گه:

      سلام زهرا جونم ،مرسیییییییی ،سلامت باشی
      منم به محض اینکه تبادل لینکمو راه بندازم ادت میکنم،قصدم اینه همه دوستان قدیم رو لینک کنم، ان شا الله

  2. شکوفایی نور می‌گه:

    سلام پیوند جونم
    کجا بئدی خیلی دلم برای خودت و کارات تنگ شده بود خانم الان یادم افتاد که من ازت شماره داشتم چرا یه خبر ازت نگرفتم
    دختر خوب سایتت مبارککککککککککککککککککککککککککک
    حالی از ما بپرس دوست خوب
    برمی گردم……….

    • پیوند می‌گه:

      سلام خانومی
      همینجا بیدم،این بلاگفای بدجنس نمیذاشت پست بذاریم داغون بود
      منم اصلا یادم نبود شمارتو دارم!!

      ممنونم عزیزم ، حتما بهت سر میزنم

      قدمت روی چشم

  3. دخترپاییز می‌گه:

    ووووووووووی پیوند جووونم

    من برعکس تو….عااااااااااااااااشق ماهیم….مخصوصا با سبزی پولو سیر ترشی و زیتون و زیتون پرورده…….هوووووووووووم

    ولی اینجوری تا حالا درست نکردم…امتحان میکنم…….:-*

    • پیوند می‌گه:

      نه! سو تفاهم نشه! منم ماهی دوست دارم ،فقط بویاییم خیلی قویه، دوست دارم بوی ادویه جس کنم تا بوی ماهی …

      به به به ، دقیقا، خیلی خوشمزسسسسسسسسسسسسسس

      اینم امتحان کن خوبه ،فقط مواظب باش برنج مغزش بپزه وگرنه جالب نمیشه

  4. نسیم می‌گه:

    پیوند جونم سلام
    میگم میشه لطفا ماهی ویتنامی ات رو هم دوباره بذاری من تو وورد سیوش کردم دارم اگر خواستی برات می فرستم آخه لینک سایتت رو گذاشتم تو وبم و به همه هم پیشنهاد دادم ماهی ویتنامی رو حتما بخورن حالا دستورش اینجا نیست که
    فکر کنم کلا خیلی ماهی دوست نیستی … دستورات پخت ماهیت کمه یه ماهی قری و فری داشتی یه ویتنامی حالا هم که یک عدد ریزوتو
    مرسی که این سایت هم مثل وبت فعاله
    امروز میخوام باباغنوش درست کنم ببینم چه مزه ای میشه

    • پیوند می‌گه:

      سلام نسیم با معرفتم

      بله گلم حتما، فقط حال تایپشو ندارم ، یه ۱۰-۱۲ تا دستور از فروردین تا ۱۵ اردیبهشت پست کرده بودم که الان عکسشو دارم اما متنشو باید تایپ کنم
      یه موقع فرصت کنم تایپ میکنم، هرچقدرشم دوستان داشته باشن عالیه
      یه دنیا ممنون میشم اگه از تایپ معافم کنی ،بووووووووووووووووووووووس

      میدونی،پستها رو با همون حال و هوایی که نوشتمشون دوست دارم ، دلم نمیخواد یه کتاب آشپزی خشک با مواد اولیه و طرز تهیه باشه اینجا …برای همینم تایپ نوشته ها انرژی میگیره …

      وای آفرین به تو، درست کن بیار به آلبومت اضافه کنم ،مرسی از شما که انقدر فعالی

      • نسیم می‌گه:

        بفرمایین

        بعد از دو نقطه ها (:) همه اش عکسه
        عکس هاشم دارم ولی دیگه باید یه ایمیل بدی تا برات بفرستمشون اگر نداری

        • پیوند می‌گه:

          بله! براووووووووووووووووووو ،هزارآفرین به تو ، چقدر خوبه منو از نوشتن دوباره اینا نجات میدی ، امیدوارم به هرچی که دلت میخواد برسی

          میدونم عزیزم، من همیشه عکسای دوربینمو باز میکنم کنار دستم، دستور غذارو میارم تو ذهنم و با توجه به عکسام شروع میکنم به تایپ کرذن
          اونوقت برای اینکه وقتی متن رو نوشتم سریع عکسهارو بذارم سر جاشون ، قبل از عکسها یه : میذارم ؛ دقیقا همین نکته که بهش اشاره کردی
          افرین به دقتت

          ممنون عزیزم، خداروشکر عکسهای دوربین رو پاک نکردم، البته رمش پر شده، به زودی باید عکسهارو یه جای مطمعن علاوه بر هارد کامپیوترم سیو کنم

  5. نسیم می‌گه:

    ژلهء رنگین کمانت رو هم دارم

    • پیوند می‌گه:

      ممنوووووووووووووووون نسیم جونم، از تایپ کردن دوباره دستورش نجاتم دادی،پستش کردم
      بووووووووووووووووووووووس

  6. نسیم می‌گه:

    خوشحالم بهت کمک کرد
    دلم سوخت که بقیه دستورات تو سال ۹۴ رو کپی نکرده بودم اما یواش یواش همه اش رو میذاری
    من از تو ممنونم پیوند
    لذت غذا درست کردن و خوردن رو با وبلاگ تو و حالا سایتت بارها تجربه کردم پس به گردنم هنوز کلی حق داری
    میدونی چندبار به خاطر غذایی که از تو وبلاگت درست کردم و جلوی مهمونها گذاشتم برچسب کدبانو خوردم؟

    • پیوند می‌گه:

      مرسی دوست مهربونم

      اشکالی نداره ،یه کم دیگه صبر میکنم،اگه بلاگفا برنگردوند،مینویسمشون، خداروشکر عکسهاشو دارم ، دستورم که یادمه ، فقط میمونه حال و هوای اون موقع که سعی میکنم یادم بیاد و بازسازیش کنم

      بابت اینهمه قدرشناسی و ادبت واقعا بهت تبریک میگم نسیم عزیزم

      خداروشکر،هدف منم دقیقا همین بوده،از خدا ممنونم و از شما هم ممنونم که زحمتمو بی نتیجه نذاشتید
      شماکدبانو هستی خانوم، مگه شکی هست ،

      نوش جون خودتون و مهموناتون

  7. ti_no_ro می‌گه:

    من به زودی اینو امتحان میکنم
    منا عجب جایی رو بهم معرفی کردی
    پرفکت

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول