بهتون قول داده بودم که به زودی یک رسیپی دیگه واسه اون گوجه هایی که خشک کردیم بذارم ،

خب بفرمایید:

ریزوتوی گوجه

ریزوتوی گوجه

قبلا هم ریزوتو درست کرده بودیم و فکر نکنم نیازی به معرفی داشته باشه

این هم یک مدل دیگه ریزوتو که نیم ساعته آماده میشه و طعم متفاوتی داره ،

من از چشیدن طعمش به این نتیجه رسیدم که : باید کتلت رو به ایتالیاییا معرفی کنیم !!

باور کنید … خیلی با ریزوتو خوشمزه بود ، مادر بزرگم همیشه برای کنار کتلت گوجه رو با پیاز سرخ میکنه و خیـــــــــلی کتلت با این سس خوشمزه میشه

حالا تصور کنید اون گوجه و پیاز و …  رو با برنجی که میخوایم کنار کتلت بخوریمو باهم سرخ کنیم ، این رویزوتو اونجور طعمی داره ، واسه همینم میگم باید با کتلت خوردش

پس بریم سراغ ساختنش …

مواد لازم :

پیاز خرد شده : یک پیمانه

سیر : یک حبه

برنج نیم دانه : یک پیمانه

سان دراید تومیتو : ۳۰ گرم (۳ ق غ )

آب مرغ : ۳ پیمانه

ریحان : یک دسته برای تزیین (اختیاری )

روغن زیتون : ۳ غ ق

نمک و فلفل سیاه تازه آسیاب شده

روش کار :

برنج رو میشوییم و کنار میذاریم

سیر و پیاز رو خرد میکنیم :

گوجه رو با یک پیمانه آب جوش میذاریم پنج دقیقه نرم بشه و بعد از آب خارج میکنیم :

آب رو دور نمیریزیم و اون ۳ پیمانه آب مرغ که داشتیم مبذاریم گرم بمونه :

حالا روغن زیتون رو داخل تابه داغ میکنیم و سیر و پیاز رو باهاش ۲ دقیقه تفت میدیم :

بعدشم گوجه هارو اضافه میکنیم :

گوجه که تفت داده شد ، برنج رو اضافه میکنیم و تفت میدیم :

حالا شعله رو کم میکنیم ،  باید با آب مرغ به تدریج برنج رو نرم کنیم ، هر دفعه به اندازه نصف پیمانه از آب مرغ اضافه میکنیم و انقدر هم میزنیم تا کامل به خورد برنج بره :

تا وقتی کل آب مرغ تموم بشه هردفعه با نصف پیمانه ادامه میدیم :

(حدود ۱۷ دقیقه باید طول بکشه)

وقتی آب تموم شد شعله رو خاموش میکنیم و پارمزان رنده شده رو اضافه میکنیم :

بعد نمک و فلفلش رو میزان میکنیم :

و سرو میکنیم :

بپزید و با کتلت! بخورید و لذت ببرید 

نوش جان 

پ.ن : اون بالا یادم رفت بگم :

من عادت دارم کتلت رو واسه صبحانه با پنیر میخوریم

خیلی لذتبخشه وقتی پنیر با حرارت کتلت ذوب میشه و به خوردش میره .. اووومممممم 

این رویزوتو علاوه بر گوجه و پیاز ، پنیر هم داره ، دیگه خوراکه کتلته … شک ندارم که باید کتلت رو به این ایتالیایی ها معرفی کنیم

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول