این غذا محبوبترين غذاى قارچ دار دنياست

ريزوتو اسم عام براى پخت برنج سبک ايتالياييه

اگه به طعم غذاهای بین المللی عادت دارید ، مطمعنا از این غذا هم خوشتون میاد ,

روش پخت فانی و باحالی داره که قدم به قدم واستون عکس گرفتم دچار مشکل نشید،

مواد لازمش هم اینهاست :

آب مرغ : ۶ پیمانه (میتونید از عصاره گوشت مرغ استفاده کنید )

روغن زیتون : ۳-۴ قاشق غذاخوری

قارچ دکمه ای : ۸۰۰ گرم

موسیر تازه : یک عدد ( برگه موسیر خشک یا پودر موسیر هم میتونید استفاده کنید )

پیازچه خرد شده : ۳ قاشق غذاخوری

سرکه سفید : یک سوم پیمانه

کره : ۵۰ گرم

پنیر پارمزان : یک سوم پیمانه

برنج ریزدانه : ۱و نیم پیمانه 

فلفل سیاه و نمک

روش کار :

عصاره گوشت مرغ رو با ۶ پیمانه آب میذاریم روی شعله ملایم : 

یکدست که شد میذاریم گرم بمونه :

توی ماهیتابه بزرگ یک قاشق سوپخوری روغن زیتون میریزیم و داغ که شد قارچ رو با شعله زیاد تفت میدیم :

و کنار میذاریم

حالا ۲ قاشق سوپخوری روغن زیتون توی ماهیتابه دیگه میریزیم و موسیر رو باهاش تفت میدیم :

بعد برنج شسته شده رو به موسیر اضافه میکنیم و ۳-۴ دقیقه تفت میدیم تا طلایی رنگ بشه :

وقتی طلایی شد ، سرکه سفید رو اضافه میکنیم :

حالا باید آب مرغ رو توی ۶ مرحله اضافه کنیم ، هر دفعه یک پیمانه میریزیم و انقدر تفت میدیم که کاامل جذب بشه :

این مرحله نهایتا ۱۵ دقیقه طول میکشه ، تموم که شد ، پیازچه رو اضافه میکنیم :

بعد قارچ رو میریزیم یه تفت میدیم داغ بشه :

حالا باید شعله رو خاموش کنیم و پنیر پارمزان و کره رو اضافه کنیم :

هم میزنیم ، یکدست که شد روش فلفل سیاهِ خرد میکنیم :

و سرو میکنیم :

نوش جان 

2 نظر برای این مطلب تاکنون

  1. منا می‌گه:

    به به
    در نظر دارم اینو برای پنجشنب شب درست کنم.
    وری تنک یو مای دی یر

    قلب قلب

insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول