من ازون دسته افرادی نیستم که رمضان رو مساوی با افطاری های سنگین و چرب و چیلی بدونم ،

اما بعضی ازین مدل خوراکیهای ماه رمضون انقدر خوشمزه و نوستالژیک و دوست داشتنیه که من کــــــــــــــاملا بیخیال شیرین و چرب و چیلی بودنشون میشم و ازشون دولپی میخورم

جناب زولبای عزیز! هم ازون دسته مجرمین دوست داشتنیه پوزخند

زولبیا خانگی

منتها برای کم شدن عذاب وجدانم خودم میپزمش و هر گاز که میزنم تو دلم میگم : عیب نداره ، خونگیه شوخی

اینجوری حداقل توی روغن اکسید شده سرخ نشده، مراحل استراحت خمیرش زیر چشم خودم بوده و …

جدای ازینا از پختنش کلی کیف میکنم ، اگه شما هم مثل من میخواید این لذت رو تجربه کنید به ادامه مطلب تشریف بیارید

مواد لازم :

مواد لازم زولبیا

برای خمیر زولبیا :

نشاسته : ۱۵۰ گرم

ماست: ۱۶۵ گرم

آرد سفید : ۲۵ گرم

جوش شیرین : یک چهارم ق چ

روش کار:

در یک کاسه بزرگ ماست رو به نشاسته اضافه میکنیم :

مراحل زولبیا

سعی میکنیم نشاسته رو در ماست حل کنیم :

مراحل زولبیا

اگه ماستمون مثل ماست من خیلی چرب و غلیظ باشه، نشاسته خوب حل نمیشه ، یه ذره آب سرد بهش اضافه میکنیم، در حد ته استکان  :

مراحل زولبیا

 هم میزنیم تا وقتی کامل در هم حل بشن و قوامش مثل ماست همزده بشه :

مراحل زولبیا

حالا آرد و جوش شیرین رو هم اضافه میکنیم :

مراحل زولبیا

یه خمیر شل ماستی به دست میاد :

مراحل زولبیا

روشو با دستمال آشپزخونه میپوشونیم و رهاش میکنیم ، حداقل ۲ ساعت باید تنها بمونه تا مستقل بشه! نه چیز تا عمل بیاد

وقتی قابل استفادس که وقتی قاشق میکشیم ، سطحش یه اینجور حبابهایی بزنه:

مراحل زولبیا

معلوم هست؟ !

تو این مدت میریم سراغ شربت که باید حاضر و خنک بشه :

مواد لازم برای شربت زولبیا :

مواد لازم زولبیا

شکر: ۲ پیمانه

آب : یک پیمانه

هل: ۱-۲ حبه

گلاب: نصف پیمانه

یک ق غ آبلیمو

زعفران

روش کار:

هل رو با زعفران میسابیم:

مراحل شربت زولبیا

شکر،آب ، و هل زعفران رو مخلوط میکنیم و  میذاریم روی حرارت وقتی کامل حل شدن آبلیمو رو اضافه میکنیم :

مراحل شربت زولبیا

وقتی به جوش اومد ، گلاب رو اضافه میکنیم و خاموشش میکنیم:

مراحل شربت زولبیا

حالا شربت رو میذاریم خنک بشه ، مدت استراحت خمیر هم تموم بشه ، بعد خمیر رو میریزیم داخل قیف ف با سر قیف ساده سایز متوسط :

قیف لازم

اگه قیف ندارید از قوطی خالی سس فشاری استفاده کنید

روغن رو توی ظرف گود میذاریم گرم بشه ، شربت هم کنار دستمونه

میتونیم برای هم اندازه شدن زولبیاها یه قالب کتلت گرد هم بذاریم داخل روغن

حالا از مایه زولبیا میریزیم توی روغن داغ، دستمونو باید به صورت دایره هایی در هم حرکت بدیم ، خیلی سریع خمیر پف میکنه و به سطح روغن میاد:

سرخ کردن زولبیا

یک سمتش که سرخ شد با انیر برش میگردونیم ، اون یکی سمتشم سرخ بشه :

مراحل زولبیا

میزان طلایی شدنش بستگی به سلیقتون داره، اما در نظر داشته باشید که بعد از خارج کردن از روغن چند درجه تیره تر میشه

زولبیا سرخ شده رو چند لحظه روی ظرف نگه میداریم روغنش بچکه :

بعد همونجوری داغ میندازیمش توی شربت :

بعد از ۲-۳ دقیقه از شربت خارج میکنیم و پودر نارگیل میپاشیم و سرو میکنیم:

زولبیا

بفرمایید:

زولبیا

طاعات عباداتتون قبول، التماس دعا، نوش جان گل تقدیم شما

دسته بندی شیرینی و کوکی
insta teleg

گالری

  • آلبوم هنرهای دوستان
  • منوی نوروز
  • آلبوم سایت
  • معرفی سایت / سوالات متداول